Какво ще купя отново (3)

• 89 100
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Тази марка Жълтуша среща ли се из Била - Кауфланд .
Не съм го виджала тук .

# 496
Откъде купувате този кашкавал ?
В сайта им има секция "партньори" и можете са проверите за вашия град

# 497
Искам да споделя с вас положителните си отзиви за магазин Краси Ла. От вчера съм с нови пердета от тях и просто не мога да се нарадвам. Продавачката, в магазина в жк. Тракия беше много любезна, момчетата, които вчера ми монтираха корниза работиха бързо и чисто. Пердето е уникално Simple Smile по - нататък и за другите стаи ще поръчам от Краси Ла .

# 498
  • При елфите ...
Не съм го виджала тук .
Аз съм вземала от Кауфланд техни продукти от един дървен щанд с надпис Фермерски пазар...
Любимо...
Скрит текст:
Вземала съм такъв кашкавал...
Скрит текст:
Това съм си набелязала също...
Скрит текст:

# 499
Не съм го виджала тук .
Аз купувам от специализиран маркет за млечни, и то ги има отскоро.

# 500
Искам да споделя с вас положителните си отзиви за магазин Краси Ла. От вчера съм с нови пердета от тях и просто не мога да се нарадвам. Продавачката, в магазина в жк. Тракия беше много любезна, момчетата, които вчера ми монтираха корниза работиха бързо и чисто. Пердето е уникално Simple Smile по - нататък и за другите стаи ще поръчам от Краси Ла.
Мога ли да те помоля, да споделиш мнението си и в пловдивската тема?
Бихме го оценили много и там. Благодаря.

Откъде купувате този кашкавал ?
В сайта им има секция "партньори" и можете са проверите за вашия град
За Пловдив ще кажа, че дистрибутор е една от големите фирми, Радиана ООД, които зареждат с микробуси и камиончета доста магазини, включително и в селата, в родопската яка. Та аз Жълтуша си купувам, когато отидем на вилата, зареждат близките ми магазини там, защото в Кършияка не съм открила все още магазин, в който да предлагат техния асортимент. А Кауфланд не винаги има. Преди няколко месеца, зареждахме провизии на близко семейство, и двамата бяха болни, а след това с 😷 под карантина още 14 дни. Та като бяха рекли Жълтуша, та Жълтуша, точно тогава нямаше, поне в К.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 16:58 от 💜 Clo 💜

# 501
Жълтуша има в Т-Маркет, Лекси и доста квартални магазини.

# 502
Жълтуша има в Т-Маркет, Лекси и доста квартални магазини.
Явно не във всички градове поддържат наличност, в Ст.Загора в Т маркет не съм ги виждала

# 503
Открих веро, което да замести Fairy Platinum. Препоръчвам го с двете си ръце.

# 504

Мерси черен шоколад 72% какао.
Много мек и приятен. Красива опаковка. Чудесен за семпъл подарък.

# 505
  • тук и там
Много съм доволна от капсулите за коса Приорин.

Косата ми от доста време беше суха в краищата,склонна към спластяване, цъфтяща и изтощена. Преди това съм пила биотин,след това ,ето тези,за които имаше добри отзиви.
Скрит текст:

Ефект не видях никакъв.
С Приорина-след два блистера(значи 1 месец пиене),има видим ефект. Косата ми е добре хидратирана,не я усещам суха,мека и по-плътна е.Имам още за месец капсули,но мисля да продължа да си ги ползвам. Каквито и други добавки  за коса да купувам,накрая стигам пак до Приорин. Препоръчвам!

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 11:40 от Kaisia

# 506
Може да ви се стори смешно, но отново бих си купил вафла "CORNY", наскоро я опитах за първи път, преди мислех че няма да ми хареса, обаче е страхотна Simple Smile.

# 507
  • София
Суджук "Балкански легенди" (свинско и телешко)- хареса се вкъщи.
Пикантна разядка на Pitenis- и тя се хареса.

# 508
Търновски суджук на ЕКО МЕС

# 509
Извара от козе мляко на Кондев.

Общи условия

Активация на акаунт