Какво ще купя отново (3)

• 89 034
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Къде в София мога да намеря кисело мляко Ситово? Дано не е коментирано скоро и някой да се разсърди на питането, нямам възможност да изчета темата в момента.
Верига магазини Финес,кв Младост1 до окръжна болница,има и на пазара Слатина.

# 556
Всъщност прясното сирене на Пилос в Лидл е 1:1 със Салакис на Президент. Сравнявала съм ги по всички измерими показатели, писах в темата на Лидл. Има една единствена разлика - цената и тя не е в полза на Президент. 😀

# 557
Олеее, този сладолед колко го плюхме в лидлската тема миналото лято. Много химия, много захар...напъвах се да го ям някак, разреждах го с други храни, но баш кулинарите директно го изхвърлили.
Много е як на вкус,а захар и химия във всички масовки сладоледи има...но ми направи впечатление,че е харесван,единия ден беше прясно нареден,цяла витрина,на другия бяха останали три.Липсва ми и ментата с шоколадови парченца,също много любим.

# 558
Ами въпрос на вкус. То всичко се купува, като се замисли човек. На този сладолед вкусът е много химизиран, осезаемо е, не е само в съдържанието на кутията. А пъпеш обожавам и имах очаквания да го докарва. Дори сега имам пъпеш в хладилника, не му чакам сезона. Може би сладоледът е пододящ за пушачи, те са с притъпени вкусови рецептори и имат нужда от силни дразнители...

# 559
Ами въпрос на вкус. То всичко се купува, като се замисли човек. На този сладолед вкусът е много химизиран, осезаемо е, не е само в съдържанието на кутията. А пъпеш обожавам и имах очаквания да го докарва. Дори сега имам пъпеш в хладилника, не му чакам сезона. Може би сладоледът е пододящ за пушачи, те са с притъпени вкусови рецептори и имат нужда от силни дразнители...
Чак пък химически,и не съм пушачка...явно си е въпрос,по-скоро, на вкус.Ясно е,че сладоледите не са едно към едно с плода,но си е екстра сладоледеца,а по отношение на сладоледите бая опит съм навъртяла,едно към едно е с тези от джелатериите,само че там е в пъти по-скъп.А от наличните сладоледи по магазините,няма такъв,който да не съм пробвала,и скъпите на Метро и какви ли не.В тази връзка  и едно отрицателно мнение за сорбе с вкус на лимон,пак на Лидъл.Е това е едно към едно смляна лимонова кора-люти,горчи,кислоч голям.

# 560
Така е, въпрос на вкус е, ще опитат хората и ще си преценят. За мен и за други хора, опитали го, включително и кулинари с "бая навъртян опит" Smiley и фини сетива за вкус продуктът е пълен боклук, този от миналото лято, не вярвам да са го променили. Но и тогава имаше захласнати по него.

# 561
Всъщност прясното сирене на Пилос в Лидл е 1:1 със Салакис на Президент. Сравнявала съм ги по всички измерими показатели, писах в темата на Лидл. Има една единствена разлика - цената и тя не е в полза на Президент. 😀
Може ли снимка кое точно сирене на Лидл

# 562
Toва:
Скрит текст:

# 563
Моля, уточнявайте и марката, когато хвалите храни, особено сладоледи. Да знаем в чий фризер да ги търсим, не за друго. Simple Smile
Постовете над мен са свързани със сладолед от Лидл.
Солен карамел във фунийка също е от там.
Тоест търсите ги в Лидл. Мисля във фунийка е само на определени промоции . Инак има в кутия - в правоъгълна литър и друга тип кофичка , картонена- мисля е 500 мл. Сега видях , че се води италиански сладолед / от този тип съм опитвала със шамфастък и някакви плодови
Нямам представа какъв е бил миналата година този сладолед , но ми хареса много . Две кутии изядох почти сама.
Не съм опитвала тези в кутия / постоянен асортимент/

Прясното сирене от Лидл ми напомня едновремешното сирене Дунавия / не съм го срещала от години и не знам дали въобще се продава вече /

# 564
Много обичам лимоново сорбе, но това в Лидл ми бие много на есенция. За мен върховните сладоледи в София са на Афредо. Не съм яла повече от година, заради Короната, надявам се това лято да се почерпя.

# 565
Соленият карамел в кутия от Лидл не е хубав вече. Преди беше, но сега не

# 566

За кой от двата вида иде реч - този в пластмасова правоъгълна ли ?

# 567

Да, този от литър.

# 568

Да, този от литър.

Точно се бях успокоила , че го има в постоянен асортимент.
Ще пробвам другия. Италиански ли се води там.
Или накрая ще си забъркам домашен  - може в бананов да сложа солен карамел / сос

# 569
  • В градината...
Сирене тип Дунавия пускат в Кауфланд понякога. По 8-9 лв.

Общи условия

Активация на акаунт