Какво ще купя отново (3)

• 89 109
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Влюбих се в тази чеснова разядка Макало. Взех я от КАМ (влязох за ракията с билките)
Чесънът не е за всеки, не е за изтънчени, свежодъхци и целувачи, но аз обожавам чеснови неща.

# 601
  • Sofia
В последно време се улавям, че трудно експериментирам и залагам все на изпитани продукти т.е. такива, които сме опитали и ни харесват.

тоал. х-я ДМ - синя, класик

Скрит текст:

Тази хартия на каква цена е в ДМ?

# 602
  • в кукувиче гнездо
Влюбих се в тази чеснова разядка Макало. Взех я от КАМ (влязох за ракията с билките)
Чесънът не е за всеки, не е за изтънчени, свежодъхци и целувачи, но аз обожавам чеснови неща.

Къде има магазини КАМ?

# 603
в София има доста КАМ маркет като се гугълне и излизат адресите. Извън София може и да няма...

# 604
Крема сирене и кори за баница на "Вършец", нямам думи да опиша колко съм очарована от качеството. Уви, има ги само в техните магазини, но са относително добре разпространени. Крема-сиренето отива на филийка, в смес за кексчета, в крем за бисквити.

Само не ги бъркайте с "от Върха" - цвета и шрифта на брандираните надписи е същия, но качеството не е Wink

# 605
  • София
Скрит текст:
В последно време се улавям, че трудно експериментирам и залагам все на изпитани продукти т.е. такива, които сме опитали и ни харесват.

тоал. х-я ДМ - синя, класик

Скрит текст:

Тази хартия на каква цена е в ДМ?
Сега ме хвана неподготвена с точна цена, но е над 8-9лв. (по спомен). Скоро ще купувам пак и ще пиша точна цена.

И тези купувам от ДМ (да допълня), доволна съм.

Скрит текст:

# 606
Аз такава хартия в кутия купувам от Лидл. Имам във всяка стая и не оставаме без нея.

# 607
  • София
Много ми е тънка от Lidl. И от Кауфланд пробвах някакви варианти, но тази от ДМ ми е иделна на дебелина. Последно купих спешно някаква измислена Paloma и Happy. Късовете бяха направо прозрачни и 2 кутии за няма и 2 дена заминаха. Не ми е икономично и удобно с такива тънки късове.

Във връзка с WC х-я се сетих и за ароматизатора, който ползвам за WC.

Скрит текст:
Купувам си различни аромати и съм доволна. Нежно, ненатрапчиво.

Този вид ползвам в колата.

Скрит текст:

# 608
Да, тези от ДМ, козметични кърпички ли се водят тези в кутиите, са по-хубави от лидълските. Въобще, на ДМ тоалетна хартия и подобни изделия са им по-хубави.

# 609
  • София
Да, тези от ДМ, козметични кърпички ли се водят тези в кутиите, са по-хубави от лидълските. Въобще, на ДМ тоалетна хартия и подобни изделия са им по-хубави.
Да, май така се водят.

Да похваля и верото (различни аромати), което ползвам, и спирам, че много стана.

Скрит текст:

# 610
И аз ползвам горното във всичките му разновидности и съм доволна.

# 611
Ароматизатора с пръчиците и верото откъде купувате .

# 612

Ако е италианското от килограм - екстра е като качество/цена. На Ситово и Вършец не ми харесват продуктите.

# 613
  • В градината...
Някой спомена за пестото на Кауфланд като най-добро. Днес взех и ни хареса, но е с олио, а не със зехтин /ама то за 3 и нещо какво да очаквам/.

# 614
Някой спомена за пестото на Кауфланд като най-добро. Днес взех и ни хареса, но е с олио, а не със зехтин /ама то за 3 и нещо какво да очаквам/.

Дженовезе ли ? 
Ако е това с какви ядки е - кедрови или ?

Общи условия

Активация на акаунт