Избор на сушилня - Тема 16

• 25 510
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • Велики Преслав
Искам, да попитам всички. Какво мислите за сушилните втора ръка.( от новите модели)

# 226
Васил Василев, най-големитв грешки, които може да направи човек, са: да си купи уред 2-ра употреба, уред Беко, уред от неизвестна/проблемна марка, да отговаря на безумни въпроси.

# 227
  • Велики Преслав
Васил Василев, най-големитв грешки, които може да направи човек, са: да си купи уред 2-ра употреба, уред Беко, уред от неизвестна/проблемна марка, да отговаря на безумни въпроси.

Съгласен съм с теб. За първите две, за другите не чак толкова.

# 228
Четох, четох и съвсем се оплетох Simple Smile Мислех да взема най-евтината Miele, но била много шумна. Към Gorenje съм предубедена и мисля, че няма да е такава. Моля да ми препоръчате сушилня около 1000 - 1300 лв макс (може и по-евтина). И моля да ми кажете колко време е цикъла на сушене за памук например.

# 229
Не знам кои уреди Беко имате предвид, но ние отскоро сме с хладилник и съдомиялна Беко. Много сме доволни!За сушилнята и пералнята обаче исках нещо наистина добро и затова се спряхме на АЕГ. Мисля, че не е редно да се обобщава така...Simple Smile

# 230
Не знам кои уреди Беко имате предвид, но ние отскоро сме с хладилник и съдомиялна Беко. Много сме доволни!За сушилнята и пералнята обаче исках нещо наистина добро и затова се спряхме на АЕГ. Мисля, че не е редно да се обобщава така...Simple Smile

Сега може да сте доволни но след около2 години ще видите . И аз първия месец бях доволен от моята съдомиялна Беко но след като се развали вече не съм . По същия начин и с 6 годишният ми хладилник които на 1 вата година му изгоря компресора .

# 231
  • в 1001-та нощ
Понеже се коментираше продължителността на сушене - засякох, и съм много учудена - 2 часа за препълнена пералня и сушилня. Техникът спомена, че пълната сушилня суши по-ефекивно - поне за Бош, може и да е прав.

Видях и стикера на сервиза - пише "Сотиров Сервиз" - вероятно Киров превъзлагат. Доволна съм от почистването.

# 232
Четох, четох и съвсем се оплетох Simple Smile Мислех да взема най-евтината Miele, но била много шумна. Към Gorenje съм предубедена и мисля, че няма да е такава. Моля да ми препоръчате сушилня около 1000 - 1300 лв макс (може и по-евтина). И моля да ми кажете колко време е цикъла на сушене за памук например.
Всички сушилни са шумни. Който ви е казал това, нищо не разбира.
Въпросът за времето е меко казано........ без отговор.  Четете темата, моля!

+1 и ще добавя, че който иска да си прави проучвания за своите си цели, то тук не е мястото.

# 233
  • Велики Преслав
Petiaivanov, не мога да те разбера. Това не било място за проучване. Що за изказване. Нали точно това правят хората тук, когато искат мнение за даден уред.

# 234
  • София
На тази цена - АЕГ може да вземеш.
Моята е такава. И друга дама скоро си взе АЕГ и сега гледам, че е доволна.
Но не е безшумна, не знам какви са ти очакванията.
За 8 кг памук - под 2 часа отнема, ако е на степента по подразбиране - сухо за гардероб.  
Аз много пъти съм писала тук, че ползвам програма памук само за хавлии и чаршафи, а за другите дрехи - предимно програма микс, за 1час и няколко минути. На микс излизат една идея влажни по ръбовете, но нямам съсипани дрехи и не се налага да деля по материи. Не се мачкат, ако ги извадиш докато са топли.

# 235
Petiaivanov, не мога да те разбера. Това не било място за проучване. Що за изказване. Нали точно това правят хората тук, когато искат мнение за даден уред.
Ами ти кажи, че искаш да купуваш.   Innocent

# 236
  • Велики Преслав
Ами ти кажи, че искаш да купуваш.   Innocent

Наистина искам да купя някаква втора ръка за вилата. Колебая се между един Електролукс и едно АЕГ. Аз като качество ги знам, но и вас ще питам.

# 237
  • Велики Преслав
Това е едната

# 238
  • Велики Преслав
Това другата.

# 239
  • София
Vasil Vasilev 676271,
Останах с впечатлене че сте доста компетентен, щом професионално почиствате сушилни. Защо сега питате нас - "любителите" - за мнение?

Общи условия

Активация на акаунт