Избор на сушилня - Тема 16

• 25 338
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
snow22, радвам се, че ти е харесала. Със здраве да си я ползваш.

# 481
Здравейте , минавам да се похваля. Вчера вече пробвах сушилнята , микс за 1:10 приключи. Дрехите излязоха супер меки като кадифе ,не сложих омекотител , нямаше нищо влажно , бях сложила и едни доста дебели дънки. Последната сушилня я пуснах на памук със две слънца , умишлено за да ми свие дънките. Показа ми 3:30 мин но за 1:30 мин. приключи , дънките са леко свити. Доволна...
. Честито да си я ползваш със здраве. Да знаеш, дрехите се свиват повече от температурата, а не от броя на слънцата които си задала.

А броя зададени слънца , не увеличава ли температурата?

petiaivanov ,Vasil Vasilev Благодаря!

# 482
  • Велики Преслав
Snow22. Не не увеличават температурата, а само степента на исушаване и следователно времето. Температурата се определя ат програмата, а в твоя случай и от степента на влажност на прането. Термопомпените сушилни сушат на t⁰ около 35 градуса докато прането е мокро. Слид това вдигат около 50-60 градуса но рядко. Трудно ще ти свие дреха.

# 483
snow22, броят слънца определят колко да е сухо прането, а температрурата се определя от програмата за съответния тип тъкани.
ПС: Писали сме почти заедно с Васил, но няма да трия, за да не остава празен пост.

# 484
Ясно....Благодаря ви! Пуснах ги на памук - гардероб. Въобще не бяха измачкани , доста мислих дали да ги изгладя ....Сега обух едните но да видим през деня колко ще се отпуснат.Ако пак са ми големи ще ги пробвам на три слънца ако и така не стане , ще ги дам на приятелка със Миле Sweat Smile

# 485
Здравейте, някой да има преносима сушилня?
Може ли мнение, че цената е изкушаваща в емаг и заема малко място

# 486
  • Велики Преслав
Здравейте, някой да има преносима сушилня?
Може ли мнение, че цената е изкушаваща в емаг и заема малко място

Да ние на вилата имахме.
  Тъп боклук. Гълта 6 киловата за 2 чаршафа. Влагта се изпуска в помещението. Абе като цяло беше недомислица. И аз го взех запади цената.

# 487
Здравейте! Може ли, мнения за тези модели:
1. https://zora.bg/product/da83ili
2. https://zora.bg/product/t8dbg48s
3. https://www.technopolis.bg/en/Dryers...EG48S/p/687524
Първоначално се спрях на Gorenie понеже е с иноксов барабан и инверторен мотор, осле попаднах на добри отзиви за другите две. Може ли, вашите мнения, коя от всички да измера? Благодаря предварително!

# 488
  • Велики Преслав
Здравейте! Може ли, мнения за тези модели:
1. https://zora.bg/product/da83ili
2. https://zora.bg/product/t8dbg48s
3. https://www.technopolis.bg/en/Dryers...EG48S/p/687524
Първоначално се спрях на Gorenie понеже е с иноксов барабан и инверторен мотор, осле попаднах на добри отзиви за другите две. Може ли, вашите мнения, коя от всички да измера? Благодаря предварително!
  Gorenje- то

# 489
От скоро ползвам сушилня Gorenje. Като цяло съм доволна. Дрехите са меки, пухкави и без нито една гънка. Обаче при всяко пускане имам по някоя смалена дреха. Стесни няколко чифта дънки, скъси тениски и жилетки. Най-често използвам програма микс и деля дрехите по дебелина на материите. На програма памук също смали тениски. Вече не смея да правя експерименти и не пускам половината от дрехите ни. Пера на 40 градуса с центрофуга 1000 оборота. Не включвам допълнителните слънца на сушилнята. Вие на каква програма сушите дънките?  Дали бъркам някъде в начина на ползване?

# 490
Гледате ли им етикетите на тези дрехи дали стават за сушилня?  Мисля, че проблемът е в материите.

# 491
От скоро ползвам сушилня Gorenje. Като цяло съм доволна. Дрехите са меки, пухкави и без нито една гънка. Обаче при всяко пускане имам по някоя смалена дреха. Стесни няколко чифта дънки, скъси тениски и жилетки. Най-често използвам програма микс и деля дрехите по дебелина на материите. На програма памук също смали тениски. Вече не смея да правя експерименти и не пускам половината от дрехите ни. Пера на 40 градуса с центрофуга 1000 оборота. Не включвам допълнителните слънца на сушилнята. Вие на каква програма сушите дънките?  Дали бъркам някъде в начина на ползване?

Моята сушилна е тази  Gorenje DA83IL/I , една сушилна пуснах на микс - гардероб , нищо не се сви, имаше и дънки.
Друга пуснах на памук - гардероб с две слънца (умишлено) само дънки , два чифта се свиха леко ,другите два съвсем незабелижимо. Нося дънки скини
Скрит текст:
леко се свиха от марка LEE и съвсем незабелижимо на REPLAY и FORNARINA ако има някакво значение въобще марката

# 492
Има значение съставът на плата. Понеже нося дънки на Lee,  повечето серии са с различен състав. Поне за мен най-качествени платове използват за Platinum Label серията. Те не са се свивали.

# 493
Здравейте, искам да разкажа малко за сушилнята Samsung, може да е полезно на някой. Значи първите 6,7 пъти прането излизаше много влажно, бях се примирила, досушавах ги по старо му, обаче взе да суши вече. Сушилнята е топла на допир като я отворя също дрехите са топлички, преди това бяха си мокри, не знам каква е причината дали, защото взех да я пълня повече, или се е разработила, знам ли друго нищо не съм променила. Харесва ми това че програмата микс е за 9 кг, не че ги пълня де, но все пак. Дано продължава да суши така добре. 😊

# 494
  • Велики Преслав
Здравейте, искам да разкажа малко за сушилнята Samsung, може да е полезно на някой. Значи първите 6,7 пъти прането излизаше много влажно, бях се примирила, досушавах ги по старо му, обаче взе да суши вече. Сушилнята е топла на допир като я отворя също дрехите са топлички, преди това бяха си мокри, не знам каква е причината дали, защото взех да я пълня повече, или се е разработила, знам ли друго нищо не съм променила. Харесва ми това че програмата микс е за 9 кг, не че ги пълня де, но все пак. Дано продължава да суши така добре. 😊
  Грешката е някъде в тебе.

Общи условия

Активация на акаунт