Избор на сушилня - Тема 16

• 25 500
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • София
За кондензатора - чистя го с четка за зъби и едновременно с това с прахосмукачката на max смуча. Иначе със самата приставка с четка нищо не става.
Ама аз не оставям толкова много да се зацапа. Пише в упътването поне на 6 месеца да се чисти, аз на 2-3 си отварям да почистя. Не чакам да светне индикаторът.
Моята е АЕГ и няма нищо пред кондензатора, само кошничката с филтъра горе е двойна.

# 211
Здравейте взехме си сушилня Samsung DV90M50 Това е първата ми сушилня ,но не суши остават влажни,приемам всякакви съвети .Отделно се зачетох в коментарите няма почти нищо хубаво за Samsung и не знам ,исках Електролукс ,но ме навиха в магазина за тази и сега ме е яд. Има ли някой който е ползвал ,дали да я връщам ?

Аз съм с такава, но за 8 кг. Перфектна е, нямам представа какво се случва при вас Thinking. Почиствате ли мъха след всеки цикъл?

# 212
И аз съм с въпросното Горенье и нямам наелектризирани дрехи до сега. Дрехи изцяло от изкуствени материи почти нямаме, но имам разни покривки, каренца, полари, пуловерчета памук/вълна/акрил....пускам ги на микс и нищо не ми е излизало наелектризирано. Имам от Лидълските вълнени топки, които си стоят в барабана, не знам как би било без тях. Преди да имам сушилня ползвах омекотилел за тези материи именно заради наелектризирането, но сега вече не ползвам никакъв, просто няма нужда от него.

# 213
  • Велики Преслав
Занулете контакта и няма да наектризира

# 214
Здравейте взехме си сушилня Samsung DV90M50 Това е първата ми сушилня ,но не суши остават влажни,приемам всякакви съвети .Отделно се зачетох в коментарите няма почти нищо хубаво за Samsung и не знам ,исках Електролукс ,но ме навиха в магазина за тази и сега ме е яд. Има ли някой който е ползвал ,дали да я връщам ?

Аз съм с такава, но за 8 кг. Перфектна е, нямам представа какво се случва при вас Thinking. Почиствате ли мъха след всеки цикъл?

Да,след всяко ползване го чистя. Ох и аз не знам какво се случва модела беше мостра уж последна бройка а ги чух че вътре имало още една за колега някой си. Като ги попитах казаха че не съм разбрала ,та се чудя дали няма някакъв проблем да са им я върнали ,но пък нямаше следи от ползване магазина е Техномаркет и лично там аз няма да стъпя повече и се чудя днес е 3 ден дали да не им я върна или да си ги досушавам както до сега те излизат леко влажни ,но все пак не мога да ги прибера така .Стана много дълго извинявам се .

# 215
   Извинявам се за лошата светлина.
Да прегледах инструкциите и на три слънца суша ,но пак има лека влага,не я пълня много тя е 9 кг .но аз слагам 5 .Може да е нормално да има лека влага знам ли .Имам и комбинирана на Whirlpool  но там е друго тя мирише на гума не се трае и затова спрях да я ползвам и исках отделена сушилня,само че май сбърках с марката и ме е много яд,но поне не мирише на гума дрехите ухаят много ,много силно на омекотител

Там където пише Dry Level го увеличете на макс на най-горното слънце! Вече ви отговорих и преди това, но не следите.

# 216
Коя програма използвате? Леко влажни излизат само на тази за лесно гладене.

Piole 1, не е от там проблема. При мен винаги е на средното слънце. Има нещо друго...

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 17:09 от AnMary

# 217
Аз съм с Бош,но и моята за време не могат да се задават слънца/степен на сушене/.

# 218
Аз съм с Бош,но и моята за време не могат да се задават слънца/степен на сушене/.
И на моето АЕГ на програма време не може да се избират слънца .
@FBID1178948825474668 защо не се опиташ да изсушиш на Памук ? Аз всичко суша на нея дори и изкуствените материи а със сигурност моята сушилня на памук суши на повече градуси ( без термопомпа е )

# 219
Какви слънца на програмата за време? Нали това е програма, при която няма значение какви са тъканите. Решавате, че чаршафът ви ще е сух за един час и  я пускате за един час . Ако прането не е изсъхнало, я пускате за още по ваша пренка. Ако не сте преценили времето и прането пък се е изпекло, то проблема си е ваш.
За разлика от програмата за време, атоматичните програми, с които работят степените на сухота си имат датчици, които да следят колко сухо е прането, според зададените от вас "слънца".

# 220
  • в 1001-та нощ

Те се задават на другите програми, за да укажем колко сухо да е прането. На програмата за време - задаваме само време Simple Smile

# 221
Какви слънца на програмата за време? Нали това е програма, при която няма значение какви са тъканите. Решавате, че чаршафът ви ще е сух за един час и  я пускате за един час . Ако прането не е изсъхнало, я пускате за още по ваша пренка. Ако не сте преценили времето и прането пък се е изпекло, то проблема си е ваш.
За разлика от програмата за време, атоматичните програми, с които работят степените на сухота си имат датчици, които да следят колко сухо е прането, според зададените от вас "слънца".

Може би моята е сбъркана, защото щом няма слънца въобще не суши нито за 60 нито за 90 мин, дрехите са си както съм ги сложила, та за това си мислех че трябва да нагласяш и степента на изсушаване то.

# 222

На програма за време и при мен няма слънце.

# 223

На програма за време и при мен няма слънце.
И няма и как да има!

Може би моята е сбъркана, защото щом няма слънца въобще не суши нито за 60 нито за 90 мин, дрехите са си както съм ги сложила, та за това си мислех че трябва да нагласяш и степента на изсушаване то.

Нищо не е сбъркано, а ти не боравиш правилно с нея. Вникни в това, което ти написах . Програмата за време ти е там където пише "time" на бутона. Автоматичните програми са ти на програматора. Двете не са зависими една от друга.

# 224
Сушилнята е супер, аз също използвам най-вече микс и памук, понякога програмата за деликатни тъкани. Всичко е перфектно сухо, много рядко да има нещо леееко влажно по ластика например. Склонна съм да вярвам, че нещо не работите с машината както трябва.

Моя приятелка скоро си беше купила сушилня Бош и ми звъня няколко пъти със същия проблем. Пускала ги по два пъти и все мокри...та в крайна сметка я разучи и сега е много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт