Избор на сушилня - Тема 16

• 25 309
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
MJJ7, вземи първата - 83il, ако имаш възможност. По-добрият модел е.
Може ли, ако е удобно, да кажеш с какво превъзхожда другата?
Пиша през телефона и не ми е много удобно, но моторът е много по-добър и има  по-нисък разход на енергия. Ето сравнение :
https://www.gorenje.bg/produkt-za-sravnenie?p1=729363&p2=729364

# 571
MJJ7, вземи първата - 83il, ако имаш възможност. По-добрият модел е.
Може ли, ако е удобно, да кажеш с какво превъзхожда другата?
Пиша през телефона и не ми е много удобно, но моторът е много по-добър и има  по-нисък разход на енергия. Ето сравнение :
https://www.gorenje.bg/produkt-za-sravnenie?p1=729363&p2=729364
Много благодаря за информацията!

# 572
  • в 1001-та нощ
Непромокаем е протектора, за това се чудя. Благодаря.

Сушила съм такъв, проблеми не е имало.

# 573
Здравейте, вече втора тема изчитам и съм дори по-объркана в избора си на сушилня (отделно междувременно се смени и бюджета ни за такава, та съвсем). Мога ли да ви помоля за съвет за добра сушилня за около 1000 - 1200лв? Накратко искам да суши добре без да намачква прекалено дрехите, и да не създава допълнително влага в помещението, в което е (заради предишното ни жилище изпитвам жив ужас само при споменаване на думата мухъл). Благодаря предварително.

# 574
Здравейте, аз се колабая между финлукс и беко. Търся бюджетен вариант, подходящ за тераса без термопомпа.

# 575
  • Велики Преслав
Здравейте, аз се колабая между финлукс и беко. Търся бюджетен вариант, подходящ за тераса без термопомпа.

Кажи до какви пари да гледаме.
 Терасата с единички стъкла или доглама е?. Става ли много студено там? И най-важното колко килограма ти е сушилнята.

# 576
Здравейте, вече втора тема изчитам и съм дори по-объркана в избора си на сушилня (отделно междувременно се смени и бюджета ни за такава, та съвсем). Мога ли да ви помоля за съвет за добра сушилня за около 1000 - 1200лв? Накратко искам да суши добре без да намачква прекалено дрехите, и да не създава допълнително влага в помещението, в което е (заради предишното ни жилище изпитвам жив ужас само при споменаване на думата мухъл). Благодаря предварително.
Ако кажеш на кои модели си се спряла, ще се опитам да помогна.
Гледай уредът да има клас на кондензационна ефективност А, щом влагата трябва да е минимална.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 09:47 от petiaivanov

# 577
А при клас на кондензационна ефективност В , ако сложа в гардеробната към спалнята , когато е без врата , би ли ми създало проблеми , понеже съм с тапети ?
Ако кажеш на кои модели си се спряла, ще се опитам да помогна.
Гледай уредът да има клас на кондензационна ефективност А, щом влагата трябва да е минимална.

# 578
# 579
  • Велики Преслав
Така. Petiaivanov за пореден път каза нещо което не бива да се пренебрегва. Хубаво е класа на кондензация да е А. Предния път като то написа имаше много които успориха . Еми и аз мисля като нея. Щом жената я е страх от мухъл и трябва сушилня с клас на кондензация А. Само не взимай този Hotpoint Ariston. Много глабвоболия ще имаш. Онзи ден ми докараха малко по-стария модел, за ремонт. Толкова е лека че като и отварям вратата я придървам напред. Това не говори хубаво.моето АЕГ тежи 58 кг знам че не пералня, и не центрофугира, но Аристон много пестят от материал. КЪМ сложна@е. Ако я сложиш в дрешник и той е много малък ще трябва при сушене да отваряш вратата за да има свеж въздух.

# 580
  • Варна

Аз бих заложил на тази.

# 581
  • Велики Преслав

Пише че е на привършване иначе е многа добра.

# 582
  • Варна
Аз не видях къде пише,че е на привършване,но в други магазини също трябва да я има.
Ползвам я от година и половина и наистина е чудесна.

# 583
Така:
1. ХотпойнтАристон директно отпада - купуваш си проблеми
2. АЕГ - по принцип хубава машина, но от тази модификация има доста оплаквания за проблемни двигатели. Има и много похвали. Явно има дефектни бройки. На каква ще случите, не е ясно.
3. Остават двете Горенье-та: прочетете мненията ми малко по-нагоре на същата и предната страница.  ПОтребител MJJ7  е питал точно за тях и сме отговорили. Дала съм и сравнение между двата уреда.

За мен, от тези четирите, остават двете Гореньета, като за предпочитане е  da83ili  (има я в Зора и Техмарт от големите вериги)заради инверторния мотор и по-голямата икономичност, което не означава, че другата е лоша.

# 584
Много благодаря за всички мнения, бяха ми особено полезни. И аз клонях към Gorenje DA83IL/I, явно ще е тя Simple Smile Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт