ЮНИ 2004 г. - 11

• 18 245
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Дааааа,и ние няма да сме там. SadА така исках да отидаааа!
Но ще им оставя фотоапарата,поне да я снимат с дядо Коледа .Те ги снимаха за календари,но друго си е с дядото. Laughing

# 136
  • На края на вселената!
И аз ще нося апарат, дано се навият да ги снимат.

# 137
И аз ще нося апарат, дано се навият да ги снимат.
Аз вече питах.Нямат нищо против,хем ще снимат и другите деца ,които нямат цифрови апарати. Grinning

# 138
  • София
Честит Рожден Ден ,звезделина!!! Heart Eyes
Бъди много щастлива!

Извини ме ,че днес забравих в суматохата да ти честитя Embarassed

# 139
 StaM, Благоря ти Heart Eyes

Тържеството беше страхотно Laughing Явор го измъкнах с рев Tired
Дечицата бяха много сладки Heart Eyes

На Лили специални благодарности за организацията и осъществяването на цалото тържество Hug

# 140
  • На погрешната планета
                                           Честита Коледа на всички!!!

Желая ви много здраве и щастие, много успехи и дано под елхата намерите това, което желаете най-много!!!

# 141
Весела Коледа,момичета! Hug

# 142
Честито Рождество Христово! Hug

Много благоденствие, здраве и топлина в душите желая на всички вас  bouquet

Специално за Йо на Маргарита да оздравее много бързо, да получи много подаръци и да върне усмивката на мама Heart Eyes Heart Eyes Praynig

# 143
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
Нека домовете ви бъдат благословени със здраве, мир, обич и топлина!!! Нека малките ви слънчица растат здрави, усмихнати и безгрижни! Нека се сбъднат най-съкровените ви мечти и ви направят истински щастливи!!!

# 144
             Весела Коледа на всички!
Желая ви много здраве,усмивки,радост и много сбъднати желания!

# 145
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!!

Нека има повече  усмивки, много ЗДРАВЕ , много Любов , повече сбъднати желания! Grinning

# 146
                     ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

# 147
Честита Нова Година!
Много здраве и щастие за всички ни!

# 148
  • София
Честита Новата 2007 Година!
Нека тя да донесе на всички нас  много ЗДРАВЕ, много положителни емоции, много сбъднати желания , много мир и Любов!

Hug

# 149
  • София
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ    bouquet Hug  bouquet!!!!

МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ И МНОГО ЛЮБОВ И ХАРМОНИЯ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА!!!!!!!

Как са дечицата? Додо не видя дядо Коледа, че той остави един чувал с подаръци пред вратата и бързаше да разнесе и другите  Laughing. Решихме да нямаме дядо Коледа тази година, защото в един магазин Додо видя един дядо Коледа и панически избяга от него - не успях по никакъв начин да го накарам да се приближи поне малко, та решихме да не го стресираме  Laughing.
Навръх нова година се разболя - кашляше зверски, та по този повод не посрещна и новата година - сложихме го по-рано в леглото и засега му се отлага тръгването на ясла до другата седмица.

Целувки

Общи условия

Активация на акаунт