ЮНИ 2004 г. - 11

• 18 244
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
СПОРНА, МИРНА И ЩАСТЛИВА 2007 ГОДИНА НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!

Алекс също навръх Нова година се разболя  Confused На 1-ви сутринта в 3 ч. беше с 39 градуса и го тресеше, в 6 температурата се вдигна над 39,5 въпреки свещичките и Нурофена  Shocked За първи път ми се случва, а и времето не беше никак подходящо, но овладяхме ситуацията. Оказа се вирусна ангина, която според мен пипнахме в един детски център. Температурата спадна за 2 дни, но носът му е все така (че и повече) задръстен, утре ще го водя да да го прегледат.
Иначе щуротиите край нямат, предполагам, че и при вас е така  Grinning

Целувки на сладурите и ги пазете да са здравички!  Heart Eyes

# 151
Е, много лошо за този Алекс точно пък на Нова Година!
Как хубаво си пееше "ние сме войници", пък се разболял. Simple Smile
Тогава наистина имаше повечко деца, имаше и много редовни...
Знаеш как става за секунди - хоп троп да се разминат и са готови.
Дано не сте стигнали до антибиотик? Другите дечица, които бяха с вас, здрави ли са?

Да чукам на дърво, Спасчо поне за тези вирусните истории ми е куче. От есента насам три пъти се разболявам аз, той не е спирал да ходи на ясла, в центъра е постоянно и нищо му няма. Да чукам на дърво. Че разболее ли се при него става страшно положението.

# 152
Каспър, надявам се да не си го приела лично  Peace Алекс е така - събере ли се с повече деца - в повечето случаи му се лепва нещо. На другите нищо им няма. Мен затова ме е малко страх да го водя на места с повече деца, но пък толкова му беше хубаво при вас - за първи път така се отпуска и така хубаво си играе, без да ме търси....
Засега не са му предписали антибиотик, много кашля вчера и днес, но ни смениха капките и сиропите, така че се надявам скоро да има подобрение  Hug

# 153
Ти пък и ти, как да го приема лично, нали гледам всеки ден какво става. Понякога така стоят нещата, яд ме е защото наистина много хубаво си игра милия.
На мен много ми помагат тези прахчета АСС100 за отхрачване, невероятни са просто.
Дано не се стигне до антибиотик.

# 154
И Анелия е така.Малко да и кихнат и се разболява. ConfusedПочти не ходи на ясла.В понеделник ще я пусна,та да видим.И на нас ни изписват АСС кид,но на сиропче и наистина помага.Но при нас проблемите са предимно с червено гърло.

# 155
  • На погрешната планета
Здравейте момичета, Честита Нова Година на всички Hug!!! Извинете за късното включване, но компютъра ми беше развален.....
Руми също се разболя на връх Нова Година Confused. Майка я гледаше и на първи, като отидох да си я взема ми каза, че цяла нощ е била с температура....от тогава кашля много лошо, а нощно време даже повръща от пристъпите на кашлица Sad.....Направо ми се реве, хем ми е мъчно за нея, хем не спя по цяла нощ....вече съм на края на силите си.....

# 156
Ееее, я някой да се похвали с нещо.
Сигурно този който е заразил Алексчето е заразил и мен. Защото си видях всичките роднини тези дни, подържах 39,6 темп два дни. Сега съм на антибиотици.
Спасчо и той цъфна вчера. Днес ми е цял ден на 39,4, бяхме пак на лекар, сложиха му антибиотик.
Тъкмо му се радвах, че е заформил кълки хубавки, сега пак ще ми стане клечка за зъби! Simple Smile

# 157
  • София
Привети и от нас,

Додо днес е за трети ден на ясла (то ден е силно казано, защото Васко го води в 8:30, а баба му го взима в 12:00 часа, та всъщност е само няколко часа) и все още се адаптираме цялата фамилия към новото положение.
Додо като цяло се опитва да се държи мъжки - заплаква за малко само като влиза в групата и не прави някакви големи драми, ама явно го преживява малката дущица, защото тази нощ се събуди в 4:00 и е будувал до 6:00, как съм днес на работа не ме питайте  smile3507.
Ще видим как ще е положението другата седмица.

Поздрави и бързо оздравяване на всички болни!

# 158
Браво на Додо!Ние пък днес имаме нова лелка и децата като я видят и започват да плачат,защото не я познават. LaughingДобре че Анелията не я интересува сменят ли се лелите и нямам такъв проблем с нея. LaughingНо постоянно съм под напрежение.Вече четвърти ден и изглежда здрава .Пу пу!До сега най-много пет дни да отиде и се разболяваше.Дано да си е изградила вече имунитет! Praynig

# 159
Здравейте и за много години! Много здраве желая на всички дечица!

Йоан на ясли не ходи в момента и подивява вкъщи. Започна да философства, да не слуша и да се пазари много  Laughing. Залепен е за мен като съм у дома - непрекъснато ходи след мен и така. Период след боледуването му е - ще отмине и това.

Целувки на всички!

# 160
  • София
Здравейте и Честита Нова 2007! Нека да е здрава и мирна, да е по-добра от предишната, да ни радват децата и да ни слушат мъжете ни!

Както виждам (чета Grinning), всички малчугани са боледували по празниците. И Боби беше болен на Нова година - с 39 градуса температура, кашлица, зачервено гърло. Бяхме си във Варна при майкини, на мен хич не ми беше до празнуване, честно казано. Странното беше, че ядеше, играеше и ако не беше високата температура - все едно си е напълно здрав.

Излекувах го с хомеопатия, общо взето само с това го лекувам. За 3 дена оздравя, мина му кашлицата. Да не чуе дявола, ама това му е боледуването до сега. Ходи си на ясла, дори в края на ваканцията се беше затъжил много за децата и все питаше кога пак ще тръгва.

Иначе всеки ден ме изненадва с нови и нови неща.....То не са песни, стихчета, вече учи и книжките си с приказки наизуст.  #Crazy Ако случайно пропусна някое изречение от книжката ме стрелка с един поглед и ми се кара..... ooooh!

Поздрави и целувки на всички!

# 161
  • София
Ита, чак сега видях, че Йоан е бил сериозно болен. Исренно ви съчувствам зо това, през което сте минали. Много бързо възстановяване ви пожелавам - да не боледува повече човечето и всичко лошо да е зад гърба ви   bouquet Hug!

Ох, лоша работа с тези болести  Thinking. Додо вчера за първи път беше за цял ден на яслата и беше много похвален от госпожите - ял, спал, слушал - всичко точно, само дето днес е вече със сополи, та не знам докога ще ходим  Cry.

Целувки   bouquet Hug  bouquet!

# 162
Ох, Каспър, така ви съчувствам...  Sad Явно наистина покрай празниците е имало нещо във въздуха  newsm78 Алекс вчера цял ден е кашлял, следобяд го заведох на лекар и от снощи пие Суметролим и Синекод за кашлицата. Днес е вече доста по-добре, но така не ми се иска да му давам тези химии  ooooh! Това с хомеопатията винаги ми е звучало много добре, но трябва да имаш добър лекар, а аз не съм чувала за такъв....  Thinking
Дано да не се разболяват вече дечицата, че си е голяма мъка и за тях, и за нас Praynig

# 163
         ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН на  Mama Mishi и Трилиън!!!

Пожелавам ви от сърце да сте здрави и щастливи!Нека радостта и късмета никога не ви напускат!Весел празник! newsm59

# 164
Честито и от мен на мама Миши и на Трилиън! newsm51
Желая ви всичко най-хубаво! newsm59
Как сте всички? GrinningНие за сега сме здрави,но Анелия я спрях от ясла,до като мине грипната вълна. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт