Алекс също навръх Нова година се разболя
Иначе щуротиите край нямат, предполагам, че и при вас е така

Целувки на сладурите и ги пазете да са здравички!

Алекс е така - събере ли се с повече деца - в повечето случаи му се лепва нещо. На другите нищо им няма. Мен затова ме е малко страх да го водя на места с повече деца, но пък толкова му беше хубаво при вас - за първи път така се отпуска и така хубаво си играе, без да ме търси.... 
!!! Извинете за късното включване, но компютъра ми беше развален.....
.....Направо ми се реве, хем ми е мъчно за нея, хем не спя по цяла нощ....вече съм на края на силите си.....
.
), всички малчугани са боледували по празниците. И Боби беше болен на Нова година - с 39 градуса температура, кашлица, зачервено гърло. Бяхме си във Варна при майкини, на мен хич не ми беше до празнуване, честно казано. Странното беше, че ядеше, играеше и ако не беше високата температура - все едно си е напълно здрав.
Ако случайно пропусна някое изречение от книжката ме стрелка с един поглед и ми се кара.....
!
. Додо вчера за първи път беше за цял ден на яслата и беше много похвален от госпожите - ял, спал, слушал - всичко точно, само дето днес е вече със сополи, та не знам докога ще ходим
.
!
Явно наистина покрай празниците е имало нещо във въздуха
Алекс вчера цял ден е кашлял, следобяд го заведох на лекар и от снощи пие Суметролим и Синекод за кашлицата. Днес е вече доста по-добре, но така не ми се иска да му давам тези химии
Това с хомеопатията винаги ми е звучало много добре, но трябва да имаш добър лекар, а аз не съм чувала за такъв....