ЮНИ 2004 г. - 11

• 18 243
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Много благодаря за поздравленията   bouquet Hug и ви черпя виртуално   party023 Wine Glass!!!

Тази година досто скромно го отбелязах празника, ама както съм дебела, тромава, грозна и бременна в осми месец  нещо не ми се празнуваше - хормони - какво да се прави...

Додо вече трета седмица ходи на ясли - вече дори не се разплаква сутрин като го води баща му, спи там, всичко си изяжда, играе си с децата, много го хвалят госпожите (пу-пу), та засега оплаквания нямаме, само дето от миналата седмица нещо се опитва да му тече носа и да покашля от време на време та се чудя дали да не го спрем за малко и да излекуваме кашлицата  newsm78?!
Опитваме се вече сериозно да го подготвяме за сестричката, че не остана време и той уж с ентусиазъм приема идеята, ама като го гледам как реагира като взема друго дете (идва и веднага иска да го гушна) и не знам как ще се оправим.

Мами, будят ли се нощем децата, или само Додо е така?!?! Все ми се струва, че вече е голям за будене, ама не - не сме спали като хората от доста време, а как ще се оправяме като дойде и бебето не знам  newsm78?!? Чудя се дали не се буди заради яслата - нещо да си преживява, ама той и преди да тръгне на ясла се будеше (но ми се струва, че беше по-малко) - как сте вие със съня?

# 166
  • София
Пропуснала съм да честитя Рождените дни на Трилиън и мама Миши...
Да сте живи ,здрави ,много щастливи и усмихнати!
  bouquet  bouquet  bouquet

Мама Миши, Йоан всяка нощ пристига в нашето легло и си доспива при нас...Буди се ,да. Wink
Това е някакъв период при повечето деца в тази възраст ,явно.
Жоро правеше по същия начин.А той спеше в отделна стая....
Ще се израстне и това. Peace
Само да сме живи и здрави!

# 167
Да и Анелия се буди. Wink

# 168
  • София/Сливен
Привет, мамчета!
От много време не съм следила тази тема - сигурно от пролетта на 2005 г. Сега реших да я погледна. А тя стигнала до 11 брой  Laughing

Да пиша ме накара едно познато име - МамаМиши - Честито! Ние си я поздравихме в една друга тема, не зная дали е видяла, затова я препращам http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=152163.msg3072060#msg3072060

# 169
Как стеее? Grinning
Ние от два месеца не сме пили АБ.Голям рекорд,да чукна на дърво. PeaceХодим си на ясла,репетираме за осми март.Друго нищо ново. Laughing

# 170
Ние още не можем напълно да се оправим, Алекс още кашля по малко, и изследвания пусках - уж няма възпалителен процес, но .... кашлицата не спира  Sick Носът ту ми се струва запушен, ту всичко си е нормално, вече стрес получих и не знам до каква степен са ми основателни притесненията  Sad
А той иначе си е все така щур и весел, каквото му харесва - хапва си го супер сладко Simple Smile, каквото не обаче - по никакъв начин не мога да го накарам. Голям е образ Simple Smile Онзи ден като му взеха кръв за изследванията орева цялата лаборатория. След това е стискал памучето, което му сложиха на пръстчето, повече от 4 часа - докато заспа на обяд  Shocked С него си игра, така му миех ръцете, така обядва - със стиснато юмруче. Какво си е мислил, не знам  Simple Smile Иначе докато му обяснявах за взимането на кръв, уж всичко разбираше и се съгласяваше  Peace

# 171
  • София
синевата, моят Йо също е така.Вече повече от две седмици кашля.Днес му е 10-я ден на АБ - Клацид.
Много упорит грип! Аз също го изкарах с АБ.
Не си спомням така да съм боледувала от почти 10 години....
Добре ,че останалите от семейството не се разболяха!
Слава Богу ,че и той  не си загуби апетита .Важното е сега , да пият повече сокчета.

# 172
Здравейте и от мен, извиняваям се, че съм пропуснала да честитя рождените дни на Мама Миши и Трилиън.  Embarassed Много здраве, щастие и сбъднати мечти им пожелавам!

Грипът е просто... отвратителен. Аз го изкарах за 5 дни, което си е направо прекрасно май, като зная как хората го влачат със седмици. Йоан пък лепна друг вирус и той е на антибиотик - Сумамед (след всичко изпито до сега  Confused - отрови се човека). Поне бързо овладяхм положението с него.

синевата, заведи го да вземат секрет за кашлицата. Макар че остатъчна кашлица може да има доста дълго време в зависимост от тежестта на заболяването.

Стаси, бързо оздравяване на Йо!

# 173
И Анелия лепна някакъв вирус и е на АБ. Sad
Така искам вече да свършва тази зимаааа!

# 174
  • На края на вселената!
И аз бях на Сумамед, но венозно в болница заради пневмонията. 8 дни чакахме да се преборим с вируса на витамини и сиропи, стана на бронхит с Оспамокс, но той не помогна и в болница. Само се моля да няма вредни последствия за бебо. Другата седмица като вдигнат епидемията тръгвам по прегледи и изследвания. Стискайте ми палци
Иначе и Лина го пипна този вирус, но й почнах АБ на втория ден и за 1седмица беше здрава.

# 175
синевата, заведи го да вземат секрет за кашлицата. Макар че остатъчна кашлица може да има доста дълго време в зависимост от тежестта на заболяването.

Секрет от гърлото ли имаш предвид?!

Хайде, мами и дечица, оправяйте се вече, че аман от тия болести  Angry

# 176
Томасе, стискам ти палци всичко с теб и бебко да е наред!

синевата, да. За твое успокоение.... Аз вече съвсем ще лудна с тези болести, а имах планове да водя малкия извън София  Cry. Писна ми, че и параноя ме гони. Като вгидне 37.5 и изкукуригвам тотално Crazy.

# 177
Krrasi,ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН!!!

Желая ти най-вече здраве,щастие и късмет!

# 178
О,много ти благодаря! Hug

# 179
Krrasi, честит рожден ден и от мен! Макар и на патерица, приеми моите пожелания за много хубави емоции, здраве и обич!

Общи условия

Активация на акаунт