ЮНИ 2004 г. - 11

• 18 452
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
  • На погрешната планета
Момичета, благодаря ви за съчувствието Hug! Дано бързо да оздравяват мъниците, че тези гадни болести #Cussing out..............

# 61
  • София
мама Мери , дано Руми вече е по-добре! Бързо оздравяване!Много мъчно ми  стана като видях снимката.Миличкото...

Аз нямам кой знае какво ново да ви пиша, но реших да намина към темичката, че отдавна не бях писала тук.
 krasi 76 , надявам да сте по-добре.

А за ваксината - няма да слагаме.Нито на децата ,нито на нас.Като си слагах ваксина преди няколко години, изкарвах зимата много по-зле, отколкото като не я сложа.А и алергията ми /към полени/ пролетта се обостри след противогрипната ваксина.
На децата давам витамини .Надявам да не боледуват често.

# 62
  • София
Здравейте  Hug Надявам се, че всички малки сладури са здрави, ходят с удоволствие на ясла и растат като гъбки.  Grinning
Боби започна да кашля от два дена доста сериозно....Буди се през нощта от кашлицата.....Много лоша ситуация. Давам му Рибомунил, да видим дали ще има ефект. Противогрипна ваксина няма да му слагам.
Ще го заведа при лекарката да го преслуша, дано да няма хрипчета  Praynig
Целувки на всички! И пишете, ей!  Wink

# 63
  • На погрешната планета
Да се похваля, Руми вече е здрава Hug! И ухапаното й мина Peace. Като си помисля колко бързо им минава на дечицата, ако аз имах такава синина, щях да си я влача с месеци ooooh!. Снощи излизахме с момченцето, което я захапа, все още е малко резервирана към него, но като се залиса и като че ли забравя за ухапването Peace.

# 64
И ние сме здрави и ходим на ясла.Там им дават витамин С и рибено масло,без да ни питат дали сме съгласни. Rolling Eyes
Учат две стихчета за есента и три песнички.Но тя ми пее само тази за Марето,дето тръгнало с на дядо магарето Laughing.

# 65
  • На погрешната планета
И ние сме здрави и ходим на ясла.Там им дават витамин С и рибено масло,без да ни питат дали сме съгласни. Rolling Eyes
Учат две стихчета за есента и три песнички.Но тя ми пее само тази за Марето,дето тръгнало с на дядо магарето Laughing.
Браво на детето Hug!
Краси, това на другата снимка каката ли е? И двете ти деца са невероятно сладки Hug!

# 66
Да,каката е.Само че нашата кака на 26 октомври навършва 14 години.Разликата им е голяма. Blush

# 67
  • На погрешната планета
Аз първо помислих, че си ти Blush, ама видях че имаш голяма щерка и свързах нещата. Да са ти живи и здрави и двете Heart Eyes!

# 68
Ех,де да бях аз? WinkЕй ме мен-http://images05.snimka.bg/000483232.jpg Laughing

# 69
  • На погрешната планета
А на теб какво ти е Flutter, ако те срещна на улицата, въобще няма да предположа, че имаш дете на 14 год  bouquet!

# 70
А на теб какво ти е Flutter, ако те срещна на улицата, въобще няма да предположа, че имаш дете на 14 год  bouquet!
Ами защото каката я родих когато бях на 16 години. Embarassed
Сега тя е на 14,а аз на 30години.И като я родих учих,за да завърша,нямах желание за второ/неизживяно детство Laughing/ и чак след 12 години ни дойде мерака за второ.Сега разликата м/у двете е 12 години.Не е хубаво,но...

# 71
  • София
.......Сега разликата м/у двете е 12 години.Не е хубаво,но...

Много си е хубаво. Grinning На моите момченца разликата е 9 години.
Да са ни живи и здрави!

мама Мери , радвам се че сте добре! Hug

# 72
Радвам се, че всички са здрави!

Около Йоан няма нови неща. Ходи си на ясли кога с желание, кога без. Вечер се занимаваме до 9 часа и после лягаме да спим с книжки. Познава няколко букви и брои до 5. Снощи ми изпя "Мила моя мамо" тук таме на бебешки  Laughing. А онзи ден ми обясни, че съм неговата мама-жена. Непрекъснато приказва и иска да си говорим.

Противогрипна ваксина няма да слагам  Simple Smile.

# 73
Здравейте!
Не съм писала отдавна,но откакто ходя на работа времето все не ми стига.Когато ме няма Ния е с някоя от бабите или с баща си,много ги слуша,а после като се прибера и започва глезенето,инатенето,изобщо всякакво "неслушане".Иначе е като голям човек,имитира всичко,което вижда от нас,пее песнички,казва стихчета и приказки.Голяма е скица!
Понякога не мога да повярвам колко бързо растат и се променят!Да са ни живи и здрави!
Целувки на всички!

# 74
  • София
Здравейте,мами и дечица!
Вчера успях да кача нови снимки на Боби в нета.
Можете да ги видите тук, последните 2 албума.

http://community.webshots.com/user/stanislava130

Приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт