ЮНИ 2004 г. - 11

• 18 492
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден на наборката Вече майче на зайче/как звучи само !  bouquet
И по-честичко да пише тук,че ни забрави ! Wink
Стаси,страхотни снимки! Heart Eyes

# 76
Здравейте, момичета!
Искам да ви се похваля- вече махнахме и нощния памперс.  newsm44 . Имаме си вече голямо момче! Много съм щастлива и споделям с вас, защото знам че ще ме разберете!
Лек ден на всички и много здраве и усмивки за дечицата.

# 77
  • На погрешната планета
Гиги, браво на вас Hug! Ние още сме с памперс при спането и като гледам, ще си го влачим още дълго време Whistling.
Аз и Руми пак сме болни Sad, този път аз повече от нея. Направо ще откача, миналата зима не се разболя нито веднъж, а сега- за един месец-2 пъти Confused.

# 78
  • София
Здравейте момичета,

не мога да не се похваля - чакаме МОМИЧЕНЦЕ!!!!
Додо ще си има сестричка - толкова съм щастлива... Додо вече знае и обяснява на всеки, че ще става "голям батко" - толкова е сладък! Дано да е така ентусиазиран и като се роди бебето  Praynig.
Говорим много - прави едни такива сложни изречения - вчера например каза на баща си докато бяхме в колата да не кара бързо, защото не можел да пие вода  Shocked. Говори вече много добре - изключая някой бисери като "матаронки" за маратонки, "бабаран" за барабан, "темпура" за температура. Казва много добре "р".

Мама Мери - бързо оздравяване   bouquet!
И ние на два пъти тръгнахме да се разболяваме, но мина сравнително добре и бързо - лекувахме се само с хомеопатия.
Гиги - поздравления за памперса!

# 79
Mama Mishi ,поздравления! Hug

# 80
  • На погрешната планета
Мама Миши, поздравления и от мен Hug! Пожелавам ви една хубавка и здрава принцеса!

"темпура" за температура.
Руми вика "Мейм путуната" Joy!

# 81
  • София
Здравейте момичета,

не мога да не се похваля - чакаме МОМИЧЕНЦЕ!!!!
..........

Супер!  Hug

Гиги , поздравления за памперса!

Аз да ви питам - вашите деца кога заспиват вечер? А през деня спят ли , лесно ли заспиват?
Ние от доста време се борим със заспиването.
Вечер си  играе и ме вика до към  23,00 часа.... ooooh!
На обяд не иска да заспива.Ако го обори Сънчо ,  то евентулно  е към 15,30.... Tired

Дайте съвет , моля.  bouquet

Последна редакция: пт, 27 окт 2006, 17:28 от StaM

# 82
Честито Мама Миши!

СтаМ, Йоан спи в яслите както си им е реда - към 13 ги слагат. Вечер лягаме около 21:00 в леглото и до 21:30 е заспал. В редки случаи заспива към 22. Слагам го, лягам до него, чета му книжки, изпяваме няколко песни, говорим си и така.

# 83
Не знам колко спи на яслата,но в къщи ляга към 9 ,но заспива към 9 и 30-10.00часа.Става в 7 за яслата. Grinning

# 84

Мама Миши, честито!  bouquet

Стам, Ради вечер заспива към 10.00-10.30ч. Обича да му чета приказки, стихотворения или пеем песнички. След като изпълним част от репертоара го оставям сам, обикновенно измислям някаква работа, която имам да свърша и той ми казва " Отивай мамо да миеш чиниите, а Ради да спинка"  Mr. Green След 5-10 мин. вече е заспал. Следобедния сън преди няколко месеца беше мъкааааааа, уговорки , пеене , четене и не заспиваше и това си е. Но от известно време като му се доспи на човека сам си казва, че му се "нанка" и аз го слагам в леглото му, гушва си мечето и кученцето и заспива след няколко минути. Но това е само събота и неделя, през седмицата е на ясла и казват, че  и там спи. Може би за следобедния сън свикна от яслата, защото там не ги уговарят както прави мама , а направо в леглата.  newsm78

# 85
  • София
Мама Миши - ЧЕСТИТО!!!   bouquet
Дано бременността ти да мине леко и без проблеми!

Адашче, Боби като е в яслата спи по режим следобед. Вечер си ляга в 22.00ч и заспива. Сутрин става в 7.30ч.
През уикенда обаче ......трагедия! Следобед не иска да спи, вечер иска да стои с нас до късно, въпреки че му се затварят очите от умора.....Не го принуждавам да ляга рано, оставям го да се почувства уморен и тогава сам иска да спи.

Мама Мери, бързо оздравяване ви пожелавам!

# 86
  • София
Благодаря ви. Hug

Мислех си ,че като върнем стрелките на часовника 1 час назад, ще се нормализира спането му, но вчера заспа пак в 22,30... Tired
Казала съм и друг път - всичко е преходно.Така че и този проблем ще отмине.
Живи и здрави  bouquet

# 87
Я кажете,дядо Коледа какво ще донесе на вашите деца? WinkНе се сещам какво да купим на Анелия,затова питам. Laughing

# 88
  • На погрешната планета
Я кажете,дядо Коледа какво ще донесе на вашите деца? WinkНе се сещам какво да купим на Анелия,затова питам. Laughing
Аз съм решила да й взема детска масичка със столчета и ще търся някаква играчка компютър. Сега много се забавлява със старата клавиатура на компютъра, така че предполагам ще й хареса такъв подарък.

# 89
Аз съм решила да й взема детска масичка със столчета и ще търся някаква играчка компютър. Сега много се забавлява със старата клавиатура на компютъра, така че предполагам ще й хареса такъв подарък.
За масичката наистина е интересно. newsm78И ние имаме стара клавиатура,тя си е нова де,но диването ми я поля с кафе и я бракувах.Но освен да и измъкне бутоните,нищо друго не я заинтригува. Mr. GreenНо масичка може!Ние имаме едно столче вече. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт