Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 5.

• 27 661
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Оооо голямо чувство на вина има Лора.... Нейният морал е само на приказки. Още съм отвратена как в един и същи ден обеща на Борис, че ще минат през проблема с Лина, и се набута сама на Драго...
 А сега как щяла да се погледне, ако замине с него...- ми както си се гледа всеки път, с кравешкия поглед... Тя прави глупост след глупост.. И преди 15г е било така, и сега. В крайна сметка любов и увлечение преминават, човек трябва малко от малко да има принципи и да бъде решителен

# 511
  • Другата България
А аз не виждам финална сцена.
Краят ще е отворен.

# 512
  • София
Виждам Велин във затвора. Вики и Симо заедно. Калин шеф в полицията.
Ама бъдещата свеки как мило й начука канчето на лигавата Вики снощи. 😂😂

# 513
  • sf
Аз нямаше да съм толкова мила като Ива. 🤣

# 514
Виждам Велин във затвора. Вики и Симо заедно. Калин шеф в полицията.
Ама бъдещата свеки как мило й начука канчето на лигавата Вики снощи. 😂😂

Ами права е. Трябваше някой да й каже на малката лигла, че не може до безкрай да разиграва момчето.

Велин е отвратителна свиня. Дори Драго ми изглежда по-приемлив от него. Актьора, който изпълнява ролята, много добре се справя.

# 515
Оооо голямо чувство на вина има Лора.... Нейният морал е само на приказки. Още съм отвратена как в един и същи ден обеща на Борис, че ще минат през проблема с Лина, и се набута сама на Драго...
 А сега как щяла да се погледне, ако замине с него...- ми както си се гледа всеки път, с кравешкия поглед... Тя прави глупост след глупост.. И преди 15г е било така, и сега. В крайна сметка любов и увлечение преминават, човек трябва малко от малко да има принципи и да бъде решителен

И другото - за най-малкото се нацупва и край! Абсолютна лигла.
Аз не мога да си представя финал. Всичко ми изглежда едно нелогично. Патова ситуация. По-скоро логично би било двамата братя да влязат заедно в затвора Simple Smile Но надали.

# 516
Здравейте на всички в темата!Аз си мисля ,че по -вероятно е Драго и Виктория  да са деца на Велин,те двамата повече си приличат и физически и по това,че искат да заобикалят правилата.А Борис е плод на някакво прегрешения на Снежа,за което знаят само тя и Велин.Всеки случай  става интересно

# 517
# 518
Според мен Драго е от друг баща.
Иначе защо Снежа щеше да кори Борис, че заприличва в пороците на Велин.
А и Драго ѝ е слабост, спомена, че Велин доста го е наказвал като малък.
Ако Велин е знаел, че Драго не е негов, нормално е да е проявявал повече нетърпимост към него, отколкото към Борис.

# 519
Вижте на какво клипче попаднах в ИГ на Боксьора:
https://www.instagram.com/p/CH7qEzwDFzJ/?igshid=1u7uohfmi9ph5
Надявам се да се вижда. 😁😆 Забавляват се хората...

# 520
Вижте на какво клипче попаднах в ИГ
Много се смях и аз. Публикувала съм го преди 3 дни.😋

# 521
😳 Наистина ли? Явно някое мнение ми е било “изядено” през телефона,иначе нямаше да го пусна. Извинявам се. 😣

# 522
Не се извинявай, нищо лошо няма.😘😘 Нека се види пак, забавно е.

А и някои хора не искат да отварят линкове, като си мислят, че може и да е вирус или нещо такова. 😉

# 523
  • София
За феновете на Влади препоръчвам 🥰

# 524
Най-накрая се разбра историята на Снежа. Явно тя в дъното на всичко. 😣
И за сефте ми хареса как изигра сцената. 😆

Общи условия

Активация на акаунт