Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 5.

• 27 606
  • 737
  •   1
Отговори
# 570

Не съм гледала "Под прикритие" и не знам колко добра е била там Темелкова, но ми е напълно наравно с Кера (ПЧ). То няма ни живец, ни сексапил, ни женственост, нищо! Емоцията, която предизвиква у мен, е равна на тази, която предизвиква празен кашон. На цвят също го докарва с кашона.

Аз в началото даже мислех че Лора я играе пак същата актриса. Много са ми еднакви. =D

# 571
  • София
Да, много недомислени неща има. Определено беше по-логично Драго да е на Велин и визуално с Вики си приличат повече. Какви са тези глупости с "любовта"? Коя жена с бебе има време любовник да върти? Като пораснат децата може, но преди това... Къде е успяла да го хареса, да се виждат, че и бебе да си направят. Ако разликата им е 3г, значи е ходила с Борис при онзи ли? Или той е идвал у тях, докато детето спи? Много по-добре измислено щеше да е Борис да е от друг. За поведението и ролята на Лора не ми се говори. Държи се точно като подритнато кученце. Преди спяла пред вратата на Борис, сега другият ще я съжали и ще остане с нея.... толкова да е без характерна и самата тя, че нямам думи.

# 572
  • София
Да, много недомислени неща има. Определено беше по-логично Драго да е на Велин и визуално с Вики си приличат повече. Какви са тези глупости с "любовта"? Коя жена с бебе има време любовник да върти? Като пораснат децата може, но преди това... Къде е успяла да го хареса, да се виждат, че и бебе да си направят. Ако разликата им е 3г, значи е ходила с Борис при онзи ли? Или той е идвал у тях, докато детето спи? Много по-добре измислено щеше да е Борис да е от друг. За поведението и ролята на Лора не ми се говори. Държи се точно като подритнато кученце. Преди спяла пред вратата на Борис, сега другият ще я съжали и ще остане с нея.... толкова да е без характерна и самата тя, че нямам думи.
Ето, потвърждава ми се теорията за чичото. 😂

# 573
  • София
Да, това беше много забавно, признавам го 😁 А и тогава наистина ще са братовчеди, както подхвърли онази, дето му даде резултатите. 😄

# 574
Имам позната, която с 10 месечно бебе, завъди връзка в парка и то в малък град.
Като се има предвид какъв сухар е бил Велин, не е изненада какво се е случило.
Ива много добре обясни как се е чувствала в брака си. Не че оправдавам изневярата й точно с този виден престъпник, но да правиш салати и да купуваш лимони, докато в работата си срещаш един съвсем различен лъскав и интересен свят, не е лесно.

# 575
За мен всички са си на мястото, без Лора. Харесвам я Йоанна по принцип, но тази роля не е нейната.

Историята на маминка на мен не ми въздейства. Да, не е невъзможно да срещнеш нова любов с бебе на ръце, ама нещо... тъпо ми прозвуча.
Особено пък в онези времена, доколкото знам хич не е било лесно. Била е достатъчно смела, за да завърти любовник и дете да му ражда, а в същото време е търпяла тормоз години наред.

За Велин съм много съгласна, както някой писа напред - голяма част от насилниците изглеждат съвсем нормални, приятни и добронамерени хора, те полагат немалко усилия да си изградят положителен образ в обществото и да прикриват същността си.

# 576
  • София
Сигурно не е невъзможна тази история с любовника, но не ми е убедителна. И наистина грозно го каза на Борис, че не бил се влюбвал и затова не я разбирал. Той пък добре й каза, че било нагон.
Ива си беше повярвала, че е много вип. Явно кетчупа на мъжа й я дразнеше, а у Драго е видяла класа и стил. На мен ми е интересно и за техните отношения като разбере Лора как ще реагира. Защото Ива не е знаела какъв е той, но Денис знаеше коя е Ива. Или ще се върже на обясненията, че го е направил, за да се добере до инфо за нея... Въобще не ми е безкористна и безусловна неговата любов, като е основана на лъжи и манипулации.

# 577
  • София
Съгласна съм с части от коментарите Ви. Подкрепям, че насилниците не винаги изглеждат такива. Трудно можеш да опознаеш един човек, докато не се предизвика тази негова тъмна страна, дето се казва цял живот не стига да опознаеш в дълбочина някого.

Йоана... се опитвам да я разбера, но още ми е трудно. Определено очите ѝ са доста изразителни и акстрисата е голяма сладурана.

Ива - актрисата я играе перфектно. Щом този образ на няколко пъти ме е дразнил страшно много, според мен Искра Донова е супер.

Калин показа, че за съжаление в живота не става да си само нахилен и дори да си добър, всеотдаен, може да дойде момент, който да преобърне всичко. И когато ти е трудно отвътре да си гадняр, те първа се учиш и не си убедителен.

# 578
Може ли кратко резюме на разговора на Денис и украйнеца моля! Нещо мигнах и нищо не разбрах 😛

# 579
Накратко му каза, че ако се откаже, ще остане гол и бос, какъвто е бил, когато е отишъл пир него.

# 580
Да не се окаже украинеца баща на Драго накрая?

# 581
Да не се окаже украинеца баща на Драго накрая?

И аз започвам нещо такова да подозирам.
Много ме изкефи Ива как ѝ го каза на Вики.
Уважавам хората, които могат директно да кажат истината в очите.

# 582
  • София
Може ли кратко резюме на разговора на Денис и украйнеца моля! Нещо мигнах и нищо не разбрах 😛
Отделно му каза, че трябва да работи с Райков. При което Денис се опита да му обясни, че има политици, чиновници, полицаи зад гърба си. Украинецът му отвърна, че едва ли не всеки, който си плаща, може да има тези хора зад гърба си, че с пари всичко се постига.

И ние с ММ си помислихче, ме украинецът може да му е баща, но нещо не се връзва, особено като Снежа каза, че този е отишъл в Австрия... пък и видимо той не говори български, според мен е някой друг. Дали скоро ще се появи в сериала, не се знае...

И ако съдим по една снима където са персонажите от сериала на една сцена, все си мисля, че Лора ще има момиченце...

# 583
  • София
И аз се чудех, но не вярвам някой мафиот да се откаже от детето си и да я остави тук. 🤔 Особено ако са имали луда любов. Нещо не стана ясно къде е изчезнал. Някой написа и дали може Велин да го е убил, на мен също ми хрумна, но вече ще е прекалено. Всеки в този сериал е за психиатър или затвора...

# 584
Съмнява ме украинецът да му е баща, по-вероятно ми се струва да вкарат нов персонаж, който по някакъв начин ще е свързан с тях, защото то половината герои дадоха фира.
Тия хора мрат кат мухи и никой не се интересува от тях.
Лина, Боксьора, шефа им, дето вече и името му забравих... поне нещо да споменат, колкото да покажат, че не са ги забравили.
А може и въобще да не ровят повече и да си остане неизвестен.

Общи условия

Активация на акаунт