Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 5.

• 27 587
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Не, не са така българските мъже. Но и те като всички останали мъже по света не са гадатели и не знаят какво се върти в главата на някого, ако не споделя какви са потребностите му. А жени, които въобще не са опознали себе си и не знаят какви са собствените им потребности не знам как очакват някой друг да им ги задоволи.
А ако от скука се изневерява то тогава не знам в кого е грешката. Но дали ако на мястото на Велин, Борис или Калин, или всеки български мъж беше българска жена, някой щеше да каже така са българските жени. Всъщност много мъже си намират любовница докато жена им е бременна или след раждането .....оправдание винаги ще се намери, зависи какво се търси, но досега егоисти и хора, които винят другите, не съм видяла да са щастливи и доволни в дългосрочен план.

# 676
  • София
Знаете ли кога свършва?

# 677
Мисля, че другата седмица. Бях гледала в Уикипедия, че са 65 епизода.

Знаете ли кога свършва?

# 678
  • Велико Търново
И аз не разбрах какъв е този апартамент.Ако е неин Борис не трябва ли да знае за него? Ако не е неин, какво прави името и долу?
Че задължително ли е само и единствено името на собственика да е на долния звънец или пък на пощенската кутия? Flushed

# 679
Уау, на Драго му светна .

Да не би Велин да го е изпял пред полицията ?

# 680
Ох, отношението на Драго или по- точно на дяснато ръка на Драго, към майка му, беше брутално . Тя не заслужава това , вече е платила достатъчно висока цена за тази си грешка.

# 681
Уау, на Драго му светна .

Да не би Велин да го е изпял пред полицията ?
Аз помислих, че е майка му.

# 682
С тънки манипулации как си я върти Драго наша Лора. Като нищо ще заживее с него и ще му вярва, че е грижовен и мил и ходи на работа от 9 до 17ч.

# 683
Борис е бил мъртво пиян и се е изтървал пред Велин,който го е изпял,за да се отърве от него.

# 684
  • Другата България
Още откога ви казах, че Велин го е предал.....

# 685
Много интересно стана , дали наистина ще свърши другата седмица ?

# 686
А снимката на Драго, с украинеца на заден фон, която ще получи Снежа, какво ви говори ?

# 687
И аз я видях , може и да имат наистина връзка и да са баща и син .

# 688
Дали в крайна сметка ще се разбере кой е истинският баща на Драго? И някой разбра ли нещо от следващото промо? Какво се беше развикала Вики?

# 689
Хареса ми този епизод.
Аз не очаквах да е Велин.
Какво пишеше на СМС-а, който изтри?

А снимката на Драго, с украинеца на заден фон, която ще получи Снежа, какво ви говори ?

Ясно е накъде отиват нещата, макар той да ми изглежда млад да му е баща. 😃

Беше ясно, че Снежа няма да го предаде и не я виня. Какъвто и да е Драго, тя му е майка.

Викиту е такова дразнещо мрънкало. Иска ми се Симката да ѝ бие шута по-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт