Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 5.

• 27 418
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
А Велин май беше заключен някъде Rolling Eyes Дали ще успее да прехвърли поне апартамента на Вики?

Мая беше заключена в спалнята им, не Велин .

# 706
Какво пишеше на СМС-а, който изтри?

"Обадиха се, вдигни... стоката идва след два часа"
Ива започна да става нормална, но Викито защо ли хич не я харесва Grinning
За Велин познах. Украинеца го бяхте набедили за баща и вече все по реално изглежда.

# 707
Благодаря.  Все пак не е Борис предателят на този етап.

# 708
  • Другата България
А кой епизод беше този?

# 709
  • София
И сега Денис ще реши, че е мразил полубрат си напразно ли... На Лора ще й олекне, че не са съвсем братя и товя я прави по-малко гадна...

# 710
# 711
60-ти.
Следващата седмица би трябвало да е финал.

Аз ще се радвам на втори сезон.

# 712
Нали братята бяха изгонили баща си и продаваха наркотици, за да платят апартамента? Как така Велин намира Борис? Снежа каза, че бил забравил талона на колата, но малко неправдоподобно ми се струва...

# 713
Снежа каза, че е дошъл да си вземе талона за колата.

# 714
Борис в промото каза на Велин: "Искаш пак да го вкараш в затвора." Да не би и той да е разбрал, че Велин стои зад всичко това?

# 715
В един разговор с Драго той каза, че основният мотив да стане полицай е да разбере кой е предал Драго.
Обаче, ако е знаел, защо толкова време се съмнява в себе си.
Или се обвинява затова, че е допуснал Велин да го предаде?

# 716
Интересно, какво отмъщение ще измисли Драго за Велин? А иначе мястото на Драго си е в затвора, но да видим.

# 717
Е той каза на Калин,че Драго иска да се сдобрят,явно Драго му е казал каква е истината. Иначе нямаше да пие антидепресанти и да сънува кошмари. Сега е разбрал.
Мая дано успее да се обади на някой и да не яде пак бой,че ми идва в повече.
Вики и мен ме дразни много.

# 718
Борис никога не е бил сигурен дали е предал Драго, защото знае, че е бил много пиян. Съмненията са го измъчвали. И очевидно това, че е станал полицай, не му е помогнало да намери предателя.

# 719
  • София
Ето само как с едно недомислено и първично действие живота на толкова хора отива па дяволите. Драго с право е защитил майка си от този изрод, а той в яда си го е предал. Стана ми странно Борис да забърсва кръвта на Снежа и да не казва нищо на Велин. Много искам братята да се сдобрят. Те се обичат и цял живот за страдали заради чужди грешки.

Общи условия

Активация на акаунт