Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 5.

• 27 419
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Дали в крайна сметка ще се разбере кой е истинският баща на Драго? И някой разбра ли нещо от следващото промо? Какво се беше развикала Вики?

Вероятно Борис ще я накара да свидетелства срещу Драго .

# 691
  • София
Ужасна ми е Снежа. Ясно е, че една майка не може да предаде детето си, но той наистина е престъпник, а и така реално закопава Борис, както й каза и Калин. Тя може би не вярва в тези истории, но ако ги разбере пак не знам дали би го предала. Моралът й е доста съмнителен.

# 692
Доколкото разбрах, Велин изтри СМС, пуснат от Борис. Т.е. прикрива Борис и ще поеме предателството.

# 693
Ехаа, най-после раздвижване и сгъстено действие. Много бяха добри този път, дори и най-слабите герои компенсираха предишното вяло присъствие. Скаш режисьорът ги събуди! Ива ми хареса, доста правдоподобно минава през изкуплението си. Дария Хаджийска е отлична в ролята на Вики, разбираемо - възрастите им се покриват, а Борис и Калин бяха мнооого добри в тази серия. Драго - там няма празно в играта, убедително влюбен... всъщност защо се учудваме, че човек от подземния бизнес може да е прекрасен партньор и баща? Какво ще гледаме в понеделник - семейство Донкови... и на Лорчето ѝ тлее тръпката, ама нали досега го игра примерна... Както се казва, момичетата си падат по лошите момчета, но се омъжват за добрите.

# 694
А Велин май беше заключен някъде Rolling Eyes Дали ще успее да прехвърли поне апартамента на Вики?

# 695
Тази Вики е голяма лигла и неблагодарница. Живее с мисълта, че всички са й длъжни. Не стига, че хората са я приютили, но елементарно уважение не показва.
За Снежа беше ужасен момент това отношение на Драго към нея.
Калин беше много убедителен във всичко  което каза на Снежа, но за съжаление тя няма полезен ход.
Не очаквах Велин да го е предал.   
А какво пишеше на смс-а?

# 696
СМС - а беше от Драго за Борис.
Обадиха се. Пратката идва. Къде си. Или нещо в този дух.

# 697
Тази Вики е голяма лигла и неблагодарница. Живее с мисълта, че всички са й длъжни. Не стига, че хората са я приютили, но елементарно уважение не показва.
За Снежа беше ужасен момент това отношение на Драго към нея.
Калин беше много убедителен във всичко  което каза на Снежа, но за съжаление тя няма полезен ход.
Не очаквах Велин да го е предал.   
А какво пишеше на смс-а?
Смс-а беше уговорка за пратка дрога.

# 698
# 699
Ей, почти съм запомнила. 😜 😂 😂 😂

# 700
И като на филмите Драго/Денис навърза думите на брат си и майка си с поведението на баща си чак сега.

# 701
А как ли е разбрал Велин къде е мястото на срещата...

# 702
А Велин май беше заключен някъде Rolling Eyes Дали ще успее да прехвърли поне апартамента на Вики?

Не, мисля, че Мая се беше заключила и Велин блъскаше по вратата.

# 703
Във викито пише 65 епизода и че ще има втори сезон. Не намирам официално информация обаче

# 704
А как ли е разбрал Велин къде е мястото на срещата...
Сигурно от останалите 2 смс-а.

Общи условия

Активация на акаунт