Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 5.

• 27 593
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз пък, ако съм на мястото на Лора, никога няма да се върна при Борис. И бих избягала и от Драго / и от себе си/ 😉

# 601
Абе в целия филм са един куп хора със съсипани животи... Твърде много драма ми идва на мен!

# 602
А уж беше преди всичко криминален. От колко време вече почти няма кадри от управлението, камо ли пък акция или разследване. Обърнаха го на индийска сапунка с обратен знак, щото нашите са пълни павета, ония поне емоции раздават. Образите на почти всички станаха някак кухи - дори и Драго ми издиша с тия сърмички и въх колко съм Флюбенн... Тия режисьори и актьори не гледат ли световно кино, малко да се понаучат... Накрая от целия сериал ми остава най-симпатичен Никсъна.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 21:44 от Анонимен

# 603
Накрая от целия сериал ми остава най-симпатичен Никсъна.
Този пък кой беше?

# 604
Този, който Радо доведе на мястото на Боксьора.

# 605
Новия на мястото на Боксьора. Тези слуги за всичко са ми още по-противни. За пари няма и да се замисли да отнема или променя човешки съдби.

# 606
  • Пловдив
Забелязахте ли колко отслабна Калин? Имам.предвид актьора, който го играе...няма му го шкембето.

# 607
Познайте кой е това? Хубавец е бил, а и сега не е лош. Simple Smile

Скрит текст:
,

# 608
  • София
Сериалът не е криминален, а драма. Крими елементите са подчинени на това. Двама братя от двете страни на закона и една жена. Всичко се върти около това. Откъде са тръгнали и докъде ще стигнат...

Я, Вивиана, страхотен Стойо! 😍

# 609
Забелязахте ли колко отслабна Калин? Имам.предвид актьора, който го играе...няма му го шкембето.
И на мен това ми направи впечатление още преди няколко епизода. Лицето му също е по-изпито. Бая килограми е свалил.

# 610
  • Велико Търново
Стойо Мирков Grinning Симпатяга! Определено сега ми харесва повече, обаче.

# 611

Спря да млещи банички.

# 612
Ха ха сигурно е заради баничките.
И на мен сега ми харесва повече, много нежничък е бил като по-млад.

# 613
Обърнаха го на индийска сапунка с обратен знак, щото нашите са пълни павета, ония поне емоции раздават.
Е, тъй де . И аз туй виках, ама то излезе , че аз съм се объркала. 🙃
Поне някаква емоция да ме грабне , та нал' е драма да ревна, нещо, ама и това не ми идва.🥲

# 614
Новия на мястото на Боксьора. Тези слуги за всичко са ми още по-противни. За пари няма и да се замисли да отнема или променя човешки съдби.
Противен персонаж, но истински, все пак, не като останалите от музея на мадам Тюсо.
Малиии, Лорка пръсна в тази серия. Ще помисли човек, че не е само бременна, ами и напушена. Какви бяха тия изблици, нямам думи - то не бе глад, не бе'а медитации... Гледах и не вярвах на ушите си. Стойо слаб и млад - симпатяга! Ивето кога ли ще нарита кифлЕто?

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 22:55 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт