Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 5.

• 27 583
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Не мога да повярвам, че Велин се прибира, сяда и Мая просто е пребита от него вчера....И те продължават да си живеят заедно.
Не съм съгласна неговото пиянство и насилие да се оправдават с това, което е направила Снежа. А Мая какво му е направила?????

Тая Лора е супер абсурдна като се прави на сладурана, която хапва и нищо не разбира от живота, съответно и няма нужда да поема отговорност за нещо.

# 616
Бре, Велин още малко и светец ще го изкарат, ти да видиш.

Лора рязко ми опротивя.

# 617
Мая май се готви за развод.

# 618
Горката Мая.

# 619
Тия погледи зад врата на Велин, не са на горка жена която не знае какво прави... Ще ни изненада Мая.
Лора е режисирана абсурдно просто! В коя седмица беше бременна? Аз до 8-та седмица не бях разбрала, камо ли да освирепявам от глад...

# 620
Лора чак бележка си сложила на звънеца. Да, бе, да.

# 621
Снежа зне къде живее Лора, Борис - не.

# 622
Не знам, доста плювки отнася сериала. На мен ми харесва музиката, динамиката в сюжета. Самият сюжет е много добре замислен, засягат се важни житейски теми-насилието над жени, съревнование между двама братя, отношения между колежки, и най-важното отношенията родители/деца. Има си пропуски като всички, но като цяло смятам че е успешен.
"Денят на бащата" беше също голяма драма, но с хубав сюжет и се заформяха интересни дискусии.
Стойо е участвал и в Дяволското гърло, но с епизодична роля в 9 епизод.
Йоана наистина има пропуски в този сериал, признавам го. Сега това уж приповдигнато настроение от храната не ѝ се получи. И после стрестнатия поглед както друг път, не беше както трябва, преиграва.

# 623
Лора една весела, енергична ,за първи път я виждам такава.Надразни ме сцената.Ако човек е с определен темперамент той не може да го скрие,а те тук искаха да подчертаят, според мен,как видиш ли тя живва покрай Драго,а с Борис е умряла скумрия.Еми, тъпо ми стана,а и гадно за Борис.Не обичам изневярата,нараняването и предателството.

# 624
Вивиана, на мен също ми харесва сериала, чакам си го всяка вечер Simple Smile

# 625
  • На морето!
Юхууу! Мая знае!

Харесва ми този епизод, чудесно е това, че разкриват различни и неподозирани пластове от персонажите и не залитат само в добри и лоши.

# 626
Велин вероятно е имал поводи да е бесен на Снежа, но не разбирам връзката на това с унизителното му отношение и към Мая.
Лора ми е някак като кръпка в целия сериал. Има само присъствие.
Симо заслужава по-свястно момиче. Вики твърдо не е за него.

# 627
И аз си го чакам с нетърпение.
Казах ли ви, че Мая се преструва и замисля нещо!

# 628
  • София
Аз също мисля, че Мая замисля нещо след онзи поглед. А, Велин е отключил отново насилкита в себе си, заради напрежението покрай фирмата. Усети, че Драго го вкарва в беля и го е страх от него-личи му. Пък и веднъж му е минавал номера с години при Снежа и сега е по-смел. Искам всички да разберат, че посяга на Мая.
Лора беше нелепа в тази сцена.
За Борис ми е мъчно. И ми хареса как Симо вече не ходи по гъза на Виктория както преди.

# 629
  • София
Аз си го харесвам също, просто пиша и какво ме дразни. Някак неискрени ми изглеждат отношенията между Лора и Денис. Все едно няма какво да си кажат и тя затова се държи така и дърдори нелепици. Случвало ми се е и на мен.

Общи условия

Активация на акаунт