Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 5.

• 27 593
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Мая като се извини на Велин много ме разочарова,тотално разминаване с образа,който бяха изградили,но после погледа и когато го прегърна....дано,дано ни покажат пак силната и независима Мая.

# 631
  • София
На ме пък ми хареса сцената с Лора. Тя сякаш го чакаше с нетърпение и се нахвърли върху храната, за да го прикрие и затова говореше бързо празни приказки, но   прояви съпричастност към него, когато й разказа 😉

# 632
Лора е тотално дъно за мен. Тя изобщо помни ли оня там,другия брат,Борис,с който живя последните 15 години?! 🤐
Драго пък как не видя колата на брат си,като на филм. 😁
Снежа е в дъното на цялата драма. Чак за момент ми стана тъпо за Велин,но си остава изрод в моите очи. Този страх при Мая и това стъпване на пръсти,много ми е тегаво да го гледам. Надявам се много да е замислила нещо и да го изхвърли след като прехвърли апартамента на Вики. Мизерник! Че и пак се пропи,това си е до гроб явно.
Обаче загатнаха,че бащата на Драго не живеел в Бг. 🤔 Дали няма да се окаже наистина някой от украинците и за това да са го измъкнали?!

# 633
За мен сцената с прегладнялата Лора беше много нелепа! До вчера не искаше нищо от Драго, сега се радва той да я глези с манджи. Тотално неадекватен ми е нейния образ, няма емоции, чувства, не мога да кажа, че обича някой от двамата. С Борис се разделят след 15 години брак, а тя все нищо не е станало. Стои и си чете книжки.
С Драго същото - хапват си, хахо-хихи. Не виждам никаква емоция у нея, не мога да разбера какво изпитва и какво иска от живота си.

Радвам се за Мая, тя не е глупава жена. Ще ѝ бъде трудно, но ще се измъкне от Велин.

# 634
  • Другата България
Мая ще се оправи.
Обаче по-важното е, че Снежа най-сетне ще изиграе ролята на живота си.
Ще предаде Драго.
Или поне това видях от промото.
Чак не мога да го повярвам.
А Лора даже няма да я коментирам.

# 635
  • София
Значи Драго е изхвърлил Велин от къщи. 🤔

# 636
Много си ми харесва сериала. Всички играят чудесно, особено сцената м/у Велин и Драго, най-добрите актьори за мен. Връщах няколко пъти, много ме изкефиха.

И аз се радвам,че Симо взе да се владее и не угажда за всичко на Вики.

Защо на мен ми се стори, че погледа на Мая не е , че нещо е замислила, а остана изненадана, че Велин не я прегърна. Остана студен. Не я ли обича вече?

# 637
  • София
Аз мисля, че беше поглед на отвращение. И само повтаря извинявай, явно играе много смирена и има нещо предвид. Подсигурява детето си. За поведението на Велин няма никакво оправдание, тъй че да мълчи там... гадина е той, дано има възмездие.
 Името на Лора на звънеца определено издиша, тя уж отиде там за няколко дни само, чак името си лепнала долу. Подкрепям, че сцената с храната беше ужасна, чака на Драго за всичко и се прави зависима от него. Борис изцяло го забрави. Тъжно ми е за него, най-свестният от семейството, а най-нещастният.
Много се радвам за Симо, че устоя и не целуна Вики. Стават ми смешни с Ива как не се понасят една друга.

# 638
Наистина много неподходящ избор за образа на Велин. Този човек ми е така симпатичен и един такъв.. абе виждате го. 🤭
На сцената с Лора, когато Драго(много беше секси снощи) дойде, направо спрях да слушам и гледам, толкова смотано изиграна от нея, че неловко ми стана.

# 639
Всички играят чудесно, особено сцената м/у Велин и Драго, най-добрите актьори за мен.
Заслужено може да прибавим и Мая към най-добрите. Отлична актьорска игра.  Достоверно и истинно без излишък.

# 640
Много странно какво стана с Гаврилов.На
 едно от промотата преди време нямаше ли сцена как го отвличат?

# 641
  • Бургас
И аз това се чудих скоро-изчезна голям шеф,  ни вест ни кост,  никой не го интересува.

Всичко хубаво, но ако всичко  е заради Снежа и Велин не е бил насилник по презумпция защо посяга на Мая.За толкова години да не е посегнал и сега изведнъж стана лош към нея.Някак си трябваше да се е излекувал.Най ме е яд, че тя му мълчи и дано да е замислила нещо, а не да се страхува.Такъв симпатичен образ е.

Драго ми стана много мил.Направо се чудя как може толкова години да остане влюбен без да промени.Сякаш става един обикновен човек.

Може би в реалния живот реакциите и постъпките ще бъдат още по-неадекватни.Хората правят какви ли не глупости.

За Лора какво да се чудим -бременната жена е уязвима, всичко се променя когато ще имаш дете, нужен ти е някой да те закриля.И аз не разбрах какъв е този апартамент.Ако е неин Борис не трябва ли да знае за него? Ако не е неин, какво прави името и долу?

# 642
Не е нейн, щом Борис не знаеше адреса.

Първоначално помислих, че жилището си е на Лора, щом Снежа веднага знаеше къде е отишла. Но пък Драго и Борис трябваше да я откриват, недомислено е тук.

# 643
Аз също мисля, че погледа на Мая показваше по-скоро учудване от липсата на по-мила реакция от Велин, когато тя го прегърна.

Трябва да си го призная, че и на мен Драго ми въздейства такъв грижовен, по-мил, ежедневен някак и показващ емоции на човек. Някак изчезва онзи безчувствен и дори жесток престъпник. Чудя се на мястото на Лора аз дали бих устояла Grinning

# 644
Абе странна хрумка на екипа,да изберат такъв чаровник за злодей и вижте колко дами го съжаляват Grinning
Наистина беше много готин снощи с небрежният перчем.

Общи условия

Активация на акаунт