Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 5.

• 27 587
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Героите са многопластови - няма абсолютно добри или лоши. Велин си има своята драма. Той става насилник, когато пие - неговият проблем е алкохолът. За това беше добър в началото, но когато Драго се появи, а с него и миналото го връхлетя, започна да пие.
Не знам какво ще накара Снежа да предаде Драго довечера. Няма Драго - няма проблем. Дали?

# 646
Класика в жанра е мафиот  и престъпник да е едновременно с това много добър и любящ съпруг и баща.Дон Корлеоне беше супер съпруг и баща от една страна ,от друга обаче поръчваше разни хора.И в "Братя" мафиот не е чак толкова лош ,а доброто ченге не е толкова добро.Борис 15 години живее с Лора,мъчат се да имат дете,а се съгласи да си направят изследвания, едва когато и изневери с Лина  и беше гузен.

# 647
  • Манчестър
Класика в жанра е мафиот  и престъпник да е едновременно с това много добър и любящ съпруг и баща.Дон Корлеоне беше супер съпруг и баща от една страна ,от друга обаче поръчваше разни хора.И в "Братя" мафиот не е чак толкова лош ,а доброто ченге не е толкова добро.Борис 15 години живее с Лора,мъчат се да имат дете,а се съгласи да си направят изследвания, едва когато и изневери с Лина  и беше гузен.

Аз това го писах още преди няколко страници. Още преди да започне филма, част от рекламата беше,че накрая ще видим, че лошите не са толкова лоши, и добрите не са чак толкова добри.

# 648
А Вики знае ли вече, че Драго не ѝ никакъв брат? Като си спомня една сцена, където тя го гледаше едно любовно в бара, а той се отдръпна само защото мислеше, че ѝ е полубрат, се замислих дали сценаристите няма да подготвят нещо cringey по тази линия.

Надявам се обаче развитието на образа на Драго/Денис да не залитне по линията на добрия, чувствителен, раним и загрижен психопат, че нямам приготвени достатъчно носни кърпички.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 10:54 от Telesilla

# 649
  • Пловдив
Надали...

А Вики що още се крие?
Сега Велин ще е невинен ли, кво? Confused

# 650
Не мисля, че Снежа ще предаде Драго. Може би са я викнали за разпит.

# 651
Не мисля, че Снежа ще предаде Драго. Може би са я викнали за разпит.
И да види с очите си с какво се занимава няма никакъв шанс да го предаде. Виж, ако беше Борис и невинен може да каже, че е  виновен.

Надявам се пред години Велин или Лора да е бил предателят.

Симо като поживее сега малко с Вики може да започне да я опознава по-добре, и да види че двамата нямат нищо общо.

# 652
Не вярвам Снежа да предаде Драго.
Сериала започва да не ми харесва, всички са супер нещастни, много драма, много лошотия.

# 653
  • sf
Вики е много разглезена. Ако бях на Ива, нямаше да съм я сложила на мястото й.

# 654
Вики е много разглезена. Ако бях на Ива, нямаше да съм я сложила на мястото й.
Всъщност те двете много си приличат. И двете се мислят за повече от другите и затова се държат зле с тях. А и не знаят какво точно искат.
Ива би била ужасна.... свекърва бррр

# 655
На мен много пъти ми е идвало "да чупя тоз' телевизор", заради поведението на Вики. Вярно, че е тийнейджър, ама нейното минава всякакви граници. Егати префърцунената лигла, все на нейното да става и то много често с вид изнудване. Такъв шамар ше и светна, за да се опомни, че не е истина...

# 656
Според анонса, Драго ще разбере кой го е предал.
https://nova.bg/accents/view/2020/11/27/306816/

# 657
  • София
И мен ме съмнява маминка да предаде сина от голямата си любов... Чудя се и каква любов, като е объркала целия й живот, а и не само нейния. Това не е любов, а проклятие. Тя дали е знаела, че бебето е от другия, като е забременяла? Как е очаквала да не се разбере? Много противен образ. Майката преди всичко мисли за децата си, а тя е гонила вятъра.

# 658
Това с кръвната група, обаче, не е актуално. Не са били в този час по биология сценаристите...
https://roditel.bg/kravnata-grupa-na-deteto-spored-tazi-na-roditelite-tablitsa/

# 659
Героите са многопластови - няма абсолютно добри или лоши. Велин си има своята драма. Той става насилник, когато пие - неговият проблем е алкохолът. За това беше добър в началото, но когато Драго се появи, а с него и миналото го връхлетя, започна да пие.
Не знам какво ще накара Снежа да предаде Драго довечера. Няма Драго - няма проблем. Дали?

Не е така, Велин започне да посяга много преди да започне да пие.

Съмнявам се и аз, че Снежа ще предаде Драго.
Калин я е убедил да свидетлства, както виждаме, но предполагам няма да събере смелост да каже истината и ще се откаже.

Вероятно Драго ще нарочи Велин за предател, но не мисля, че е той.

Общи условия

Активация на акаунт