Размяна на бяла и декоративна козметика - 12

• 94 557
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте! Разменям крем за лице на Clarins multi-active jour

# 241
  • варна
Разменям

# 242
  • София
Разменям нощната маска за лице на Авант. Количеството е до надписа "shea". Търся тоник за лице, някакъв серум.

# 243
  • София
Разменям фдт NYX - Can't Stop, Won't Stop , цвят Warn Vanila - само пробван. Не е моя цвят.

# 244
  • Чукарландия
Здравейте! Разменям слънцезащитен крем Skinnies CONQUER 50+, 100 мл, нов, неотварян. Срок на годност до януари 2022 г. Имам 2 бр. и единият ми е излишен. Подходящ за суха и много суха кожа, много икономичен. Бледожълта, гъста консистенция, не оставя бели следи, попива и се разнася лесно.
Купувани са от английския Ибей.

# 245
Разменям СС крем Lumene,  цвят Medium- нов, само пробван. Светъл ми е.
Търся същия,  но цвят Tan.

# 246
Разменям нови (не отваряни) продукти на Mixa - дневен хидратиращ крем, нощна маска и почистващо мляко.

- THE ORDINARY GLYCOLIC ACID 7% TONING SOLUTION ТОНИК- нов. Прецених, че може да ми е силен, тъй като още нямам опит с киселините, за това дори не го пробвах.
- Avant крем за лице-използван 4-5 пъти, както и Ниацинамид на Jorgobe , използван също толкова. Двата са от кутията на Кибрит.

Търся продукти подходящи за комбинирана/мазна кожа, както и козметика за коса. Не се интересувам от декоративна козметика.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 13:50 от ~Анджела~

# 247
Търся измивно олио (дано така се нарича точно) което да пробвам.

# 248
За размяна:
* Тонален крем TianDe, пробвала съм го 2 пъти, но не е моето нещо
* Масло за лице Ikarov, също пробван 2 пъти
*Серум за лице с ретинол (нов)
*Серум за устни (нов)
Не търся нищо конкретно

# 249
ПОДАРЕНИ!
Подарявам:

- Оцветеният крем на Essence е ползван 3-4 пъти, имам други подобни продукти, които харесвам и ползвам повече и нямам нужда от него.
- Базата на Lottie London e  ползвана повече пъти, к-то е до надписа Before Anything Else.
- Маслото за коса на Икаров е неотваряно, не спада в тази категория, но не ми се пуска отделен пост само с него в другата тема.

Предпочитам да разменя всичко заедно.

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 12:16 от Reddish Brown

# 250
Серумът на Jorgobe e разменен.
Скрит текст:
Актуализирам:

Предлагам следните неща за размени. Нито 1 от показаните продукти не са отваряни, запечатани са със защитно фолио (без скраба за тяло) и са в срок на годност. Единствено съм ползвала половината продукт от тонера на TonyMoly.

Скраб за тяло на Saff и серум с ниацинамид на Jorgobe, от кутията на Кибрит. - Серумът на Jorgobe e разменен.

Мицеларна вода на Avon и скраб за тяло на Bodylush с блестящи частици.
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Базата на The Face Shop вече съм я хвърлила, тъй като срока на годност изтече.

TonyMoly - Wonder Ceramide Mocchi Toner. Останали са ~ 250 мл. Не съм ползвала продукта от шишето, бях си прехвърлила половината в друга по-удобна и малка бутилка. Отварян е декември.

Маски за лице

Слънцезащитен продукт в травел версия, корейски крем за ръце и универсален крем за тяло (ръце, лице, тяло) с лимон.

Интересувам се главно от продукти за коса и малко грим, но ще разгледам всяко предложение.

# 251
Разменям -catrice HD liquid coverage 10 light beige  ползван 4-5 пъти -разменен
SVR BB seblaclear creme -light ползван 2 пъти- той също
Biotrade melabel sun spf 50 - ползван 3 пъти
La Roche-Posay fluid tainte light spf 50+- отново тъмен- разменен
Към тях  мога да добавя подарък Maybelline lash sensational - само отворена без да е ползвана--разменена
 Не търся нищо конкретно.  
Добавям и  Magic Cushion Cover Lasting  21 на Missha-  нов не отварян . Поръчах два на сляпо , но цветът не ми пасва   . Мога да пратя снимки на цвета на отвореният

# 252
Разменям околоочен крем и хидратираща маска за лице на италианската марка Zago Milano. Нови са,  от абонаментна кутия.
Захарен скраб за тяло с лавандула. Нов е, от Кибрит.
Черна маска Pilaten против черни точки на лице. Пробвана е няколко пъти, но кожата ми е доста чувствителна.

# 253
Здравейте,

Слънцезащитата на Bioderma е разменена. Разменям:

Мицеларна вода Sensibio 100 мл

https://www.bioderma.bg/nashite-produkti/sensibio/h2o

Клетъчна вода на Esthederm 30мл

https://esthederm.bg/cellular-water-spray-600.html
Лосион Bioderma Sebium 200мл,пълен повече от половината
https://www.bioderma.bg/nashite-produkti/sebium/lotion

Мога да ги добавя като допълнение към парфюмите, които разменям.

# 254
  • варна
Разменям

Не търся равностойна размяна.
Ако имате малки количества от различни продукти или отсипки( отливки) , с радост приемам.Предпочитам да разменя наведнъж .Всичко е в срок на годност. Ползвана е наполовина защитата на Ла Рош, другата и базата за грим са пробвани.

Общи условия

Активация на акаунт