Размяна на бяла и декоративна козметика - 12

• 95 048
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Искам да помоля, когато получите предложение за размяна , дори да не Ви се стори примамливо и да не Ви хареса това , което  Ви предлагат да отговорите с две думи за отказ.
Стува ми се много неуважително и невъзпитано да оставиш предложението така във въздуха, въпреки че съобщението е видяно.
Вече ми се случва с 4-5 потребителки.

# 256
Здравейте,разменям Filorga flash nude fluid spf 30 цвят Beige nude 01.
Получен вчера от Нотино и само пробван.Бих разменила за парфюм.

# 257
Маската не е налична

Разменям околоочен крем и хидратираща маска за лице на италианската марка Zago Milano. Нови са,  от абонаментна кутия.
Захарен скраб за тяло с лавандула. Нов е, от Кибрит.
Черна маска Pilaten против черни точки на лице. Пробвана е няколко пъти, но кожата ми е доста чувствителна.

# 258
Разменям слънцезащита на Нютроджена SPF 100,  поръчан от iHerb, само пробван.
База за лице Pixi, крем за лице, измиващ балсам за лице и корейска ампула за коса - нови, от бюти кутия.

Околоочен корейски крем,нов от бюти кутия

# 259
За размяна :

# 260
Здравейте,  разменям фон дьо тен VICHY LIFTACTIV, номер 25. Днес го получих и е само пробван. Липсва една помпа от него. Бих го разменила за по- светлия цвят (номер 15). Търся също пудра в сравнително светъл цвят или безцветна.

# 261
Здравейте!Разменям червило на Charlotte  Tilburylbury

# 262
Разменям:

спирала на орифлейм Wonder Lash 5 in 1, спирала също на орифлем за удължаване, спирал за вежди на орифлейм (тъмнокафява), молив за вежди Essence, очна линия Essence (от единия край е дебела, а на другия тънка). Ползвано е всяко нещо 1-3 пъти.

Мус на Essence в цвят 3  Matt Honey (имам два неотваряни) и тонален крем с плацентна на ТианДе(ползван  е 2-3 пъти):

Това май  е нещо като ббкрем или фондютен -  https://---shoretner923-3fTCLVi. Пробвано е веднъж.

Биологична вода от Бял бор на ИнаЕсеншълс (неотваряна):

лосиони за тяло на Avon - Incandessence и Far Away Royale (не са ползвани):

Стилилизиращ спрей, който придава обем на Victoria Beauty. Ползваното количество е един-два пръста:

Пилин маска с хайвер на Avon(не е ползвана):

Ролон на Нивеа. Не е отварян:

Ще обърна внимание на всяко предложение, но декоративна козметика напоследък почти не ползвам.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 15:47 от Neznam86

# 263
Здравейте, разменяме серум на The ordinary - Buffet и 100% Plant-derived Squalane. Отбелязала съм до къде е количеството.

Търся лосион за тяло с бляскави частици и/или нещо друго.

# 264
  • Plovdiv, Bulgaria
Юсерин и Пантен - разменени.
Разменям тези продукти, в скрит текст ще пиша подробно. Търся тоник за лице (Cosrx за предпочитане), Лумене СС крем светъл, но съм отворена за предложения. Нямам голям интерес към декоративна козметика.

Скрит текст:

Почистващ продукт за лице с хибискус. Не е отварян.

Тоник Revolution с 2,5% гликолова киселина, над половината е, слаб ми е и търся по-силен. Отворен от 2 месеца. (Разпенен е понеже малкия го докопа)

Ниацинамид The ordinary, не ми върши работа, отворен преди 2 месеца, липсва около един пръст. Пипетата не е докосвана.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 21:40 от Nassie*

# 265
  • София

Разменям
Само пробва но но не е моят цвят

# 266
Разменям този околоочен гел за подобен околоочен крем. Гелът не е моята форма за околоочен продукт. Пробван един път с количество колкото зрънце.
Купен от тук https://www.notino.bg/clarins/eye-care-ochen-gel-protiv-otoci-i- … -krgove/p-527880/

# 267
  • Чукарландия
Разменям Caffeine Solution 5% + EGCG на The Ordinary, нов, отворен преди два дена, само пробван. Съхраняван е в оригиналната си кутийка на тъмно и хладно. Купуван е от https://theordinary.deciem.com

Търся мляко за тяло с лека, немазна консистенция. Може и лосион, но да не е тежък и гъст. Да се разнася лесно и да попива бързо. Нямам претенции за марка, ако има и аромат, за мен ще е бонус.

# 268
Разменям молив за устни на Mac Stripdown - само е пробван,както личи от снимката. При размяна дезинфекцирам и подострям за да е напълно хигиенично. Търся неизползвани продукти само или молив за устни. Моля за равностойни предложения.

Скрит текст:

За размяна добавям и тези:

Миглите са чисто нови, спиралата е пробвана веднъж, стика също веднъж с чиста четка за грим.
Търся си пудра, молив за устни,но ще разгледам и други. От бяла козметика не се интересувам.

# 269
Разменям парфюмен лосион на Victoria’s Secret - Midnight Bloom. Закупен е преди няколко седмици от “Лили”. Мога да предоставя касова бележка. Ползван е два пъти, но не ми допада ароматът, който е имитация на парфюма Baccarat Rouge 540. Искам да го заменя за друг лосион на марката или равностоен от друг бранд, например Bath and Body Works, The Body Shop и др.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт