Размяна на бяла и декоративна козметика - 12

• 94 476
  • 738
  •   1
Отговори
# 510

Ензимния пилинг на Monuskin и серума на Kiwi са само пробвани.
Не търся нищо конкретно. Ще разгледам всички предложения.

# 511
Разменям тази слънцезащита на Nivea, чисто нов с кутия.
+ имам още един същият, но използван 2-3 пъти.

# 512
Разменям. Използвани. Отворени преди около месец и почти пълни. Количеството на серума и мицеларния гел е до синята черта, която съм надраскала. Предпочитам парфюм или имитации, защото едва ли ще има нещо козметично, от което имам нужда, но от аромати имам нужда винаги 😂

# 513
Само гела на Frudia е пробван, останалите неща са нови. Продукта на Milanesi е крио гел за крака.

# 514
Разменям 1 литър шампоан Fanola Keraterm и 1 литър маска Fanola Keraterm.Фондьотен на сисли phyto-tent в цват 2+ Sand нов с кутия.Фондьотен Estee Lauder Stay - in - place в цвят 2C1 - нов.

# 515
  • Асеновград

Разменям ТО AHA30% BHA2% peeling solution, ексфолиращ пилинг с киселини, използван 2 пъти, вижда се до къде е на снимката, отворен преди 3 месеца.

Biotrade ексфолиращ тоник за лице с киселини от серията Pure Skin, използван 3-4 пъти по 1 попмичка, количеството е почти до горе, до надписа биотрейд, отворен декември.

Продуктите са страхотни и съм много доволна но забременях и няма да мога да използвам тези киселини още доста време, ще разгледам всяко предолжение. Simple Smile

Добавям и твзи лентички за избелване на зъби, без пероксид, 7бр са останали в кутията, използат се по 1 на ден така че може да пробвате за седмица и да видите разлика, аз останах доволна. Предпочитам да разменя всичко накуп. Simple Smile

# 516
  • Ланкър, планините Овнерог
Разменям Balancing Charcoal Cleansing Oil

На снимката се вижда колко е, но за всеки случай отбелязах.
Търся друго почистващо олио или подобен продукт.

# 517
Предлагам чисто нови, запечатани.
Закупени са на много изгодна цена преди месец от TK Maxx.

# 518
  • Стара Загора
Предлагам дневния крем на SAFF БЪЛГАРИЯ - Maximum Hydra Intense Day Cream 50мл
Използван само веднъж за проба.

# 519
Разменям. Използвани. Отворени преди около месец и почти пълни. Количеството на серума и мицеларния гел е до синята черта, която съм надраскала. Предпочитам парфюм или имитации, защото едва ли ще има нещо козметично, от което имам нужда, но от аромати имам нужда винаги 😂
Скрит текст:
Разменени

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 18:34 от bubanka

# 520
  • София
Здравейте!
Разменям следните продукти на Saff

Мицеларния разтвор и серума съм белязала с нокът до къде е количеството 😊
Имам интерес от BB кремове, спирали за очи, гланцове за уста, козметика за коса парфюми... Предлагайте смело! 🌸

# 521

Използван само веднъж за проба.

# 522
Ултразвукова почистваща шпатула, ползвана 2-3 пъти

# 523

Здравейте, разменям:

HUDA BEAUTY #FAUXFILTER LUMINOUS MATTE LIQUID FOUNDATION цвят Macaroon, купуван декември от cultbeauty, ползван 7-8 пъти

Laura Mercier Translucent powder, купувана декември от cultbeauty, ползвана 5 пъти

Lancôme Long Time No Shine Loose Lightweight Setting Powder translucent

GUERLAIN TERRACOTTA MATTE SCULPTING POWDER ПУДРА КОМПАКТНА

# 524
Здравейте, разменям сс крем на шанел цвят beige 30, ползван е 2 пъти!
И цвят beige 20

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 20:38 от Iliqna0424

Общи условия

Активация на акаунт