Размяна на бяла и декоративна козметика - 12

• 94 118
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Ако някой предлага NAOBAY Detox Black Fossil Wood Детокс маска от гудбокса да ми пише.

# 586
  • Златна Добруджа
Здравейте,
предлагам Revitalizing Supreme+ Moisturizer SPF15. Купени са от същия сайт преди няколко дни 2 на цената на 1. Цената, на която ги взех е още по-ниска. Единият е неотворен, другият е ползван веднъж, като е взето не от самия крем, а натрупаното по капачката с шпатула (на този не запазих кутийката, защото мислих, че ще ми понесе). За съжаление съм с кожа склонна към образуване на комедони и явно тази версия със SPF не е за мен.

# 587
Здравейте, разменям: ysl BR40, ysl BD25
Коректор: 2 ivoire

# 588
  • Варна
Момичета, има ли дама с по-тъмна кожа да приюти този нов ФДТ на Кико, цвят N60?
Текстурата му е страхотна, но е ужасно тъмен за мен, взех го на сляпо. Също предлагам ( може и двата продукта заедно) черна очна линия, чисто нова Illamasqua. Blush Приемам всякакви предложения без лакове.

# 589
Спиралите ползвани по веднъж и очната линия. Слънцезащитата е ползвана около 6-7 помпи минимално количество.
Нищо не си търся . Биха ми били интересни парфюми или грижа за коса към момента.

# 590
Търся серум с витамин C.
В замяна предлагам този на Revolution Skincare - https://www.notino.bg/revolution-skincare/vitamin-c-3-ozarjavass … erum-s-vitamin-s/. Използван е само два пъти. Отворен преди 2 седмици.

# 591
  • София
Здравейте!
Разменям дневен крем за лице Saff(количеството се вижда,използван с дървена шпатула) ,както и Revatilizing serum Double crystal ,rose oil на Saff(почти нов)

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 13:30 от ♥ Димяни ♥

# 592
# 593
Пускам го и тук

В замяна търся Clinique Happy или  серуми за лице с вит Ц, неотваряни или друга бяла козметика без корейска.

# 594
Разменям BIODERMA PHOTODERM COVER TOUCH SPF50+ златист цвят
Използван колкото да се убедя, че е тъмен за моята кожа

# 595
Здравейте, разменям: фон дьо тен B30, BR40
Коректор 2 ivoire

# 596
Кератинов спрей за коса от Good box.
Пробван е два пъти, на снимката се вижда използваното количество.

# 597
  • варна
Търся този крем от кутия на Кибрит

# 598
  • Пловдив
В темата за кутии някой разменя Авант от последната кутия, погледнете дали не е същия.

# 599
Здравейте!
Търся този лосион за тяло

Общи условия

Активация на акаунт