Размяна на бяла и декоративна козметика - 12

• 94 554
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Предлагам следните неща за размени. Нито един от продуктите не са отваряни и пробвани/ползвани, с изключение на последнията на TonyMoly.

Скраб за тяло на Saff и серум с ниацинамид на Jorgobe, от кутията на Кибрит.

Мицеларна вода на Avon и скраб за тяло на Bodylush с блестящи частици.
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Базата на The Face Shop, която е с включена слънцезащита мога да я пратя като подарък, тъй като срока й е до май месец, колкото да се пробва от някой, който има желание Simple Smile

TonyMoly - Wonder Ceramide Mocchi Toner. Останали са ~ 250 мл. Не съм ползвала продукта от шишето, бях си прехвърлила половината в друга по-удобна и малка бутилка. Отварян е декември.

Интересувам се главно от продукти за коса, тяло и малко грим, но ще разгледам всяко предложение.

# 181

Разменям този измивен крем на La Roche, използван е около 1 пръст. Не търся нищо конкретно.

# 182
  • София
Разменям пълна опаковка 20мл. BB крем на Missha No23. Не търся нищо конкретно.
Скрит текст:

# 183

Разменям фон дьо тен на Сисли, нов, само е пробван колкото да видя, че това изобщо не е моя цвят. Цветът е 2+ Sand. Иначе е подходящ за всякакъв тип кожа, не се усеща на лицето, не е тежък, не се набива в пори и бръчки, ужасно съжалявам че не ми пасна цветът. Заменям за същия в по-светъл цвят, СС на It Cosmetics или за нещо от подобен клас което да става - за суха, зряла кожа.

# 184
Здравейте! Разменям този крем Apivita Bee Radiant. Отворен на 10 март и ползван буквално 2 пъти. Използвана е шпатула, не е бъркано с пръсти вътре. В срок до 05/2022 и 12 месеца след отваряне.

Скрит текст:

Интересувам се единствено от сходни продукти за лице - крем, серум, околоочен.
Бих пробвала и новият крем на Биотрейд Pure Skin SPF50, ако някой иска да се раздели с него.
Моля, пишете ми на ЛС ако имате интерес Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 09:35 от Elyon Brown

# 185
  • Пловдив
Разменям чисто нови, неотваряни

Търся слънцезащита, но ще разгледам всяко предлажение.

# 186
Момичета, имам тези неща за размяна:
Двуфазен балсам за коса Lakme- 300ml
Шампоан с копринене протеин и ленено семе Olioseta- 250ml
Спирала Kiko Milano-12ml
Душ- гел Kneipp- 75ml
Активна есенция Nightingale с три вида чаено дърво- 50ml
Серум с ретинол Dr Dennis Gross- 2x9ml
Балсам за устни с аромат на кафе So Simple- 5ml
Ексфолиант Saff- 175ml
Серум за устни Eclat Skin London-15ml
Лосион за тяло Victoria's Secret Capri lemon leaves-236ml
Парфюмен мист Victoria's Secret Amber Romance
Всички продукти са неотваряни, с изключение на тези на Victoria's Secret. Те са само пробвани.
.

# 187
Здравейте.
Разменям червило на MAC MEHR. Само съм го пробвала и установих, че ми е светло. Бих го сменила за нещо подобно но по-тъмно.

# 188
За размяна :

Търся : парфюми- Dior - Miss Dior edp; Dior - J’adore edp; Dior- Joy Intense;  но ще разгледам всяко предложение

# 189

Количеството на олиото е малко под етикета. За него си търся друго корейско олио.

От ББ крема на Пурито липсва може би 1/4. Слънцезащитата и околочния не са отваряни, от бюти кутия са.Серума на Ритуалс е нов.
Търся ББ Миша 23 -ти номер от20 мл, хидратиращи маски за лице, корейски тонер.
Не търся парфюми и козметика за коса.

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 12:12 от Ernestina

# 190
  • София
Разменям защитен спрей с UV филтър  100/125 мл и шампоан след слънчеви бани малко повече от 200/ 300 мл. за коса. И двата продукта са от серията L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime. Продуктите са купувани от Нотино.
Капачката на шампоана има забележка, отчупила се е дръжчицата от гърлото, затваря се плътно, но свободно се маха и поставя, така да се каже.
Спреят за коса да покажа:
Скрит текст:
Шампоанът -количеството е точно до под надписа Serie Expert
Скрит текст:

# 191
Момичета, разменям серума за устни на Eclat Skin London. Разбира се е нов. Ще разгледам всякакви предложения.

# 192
Разменям молив за устни на Mac Stripdown - само е пробван,както личи от снимката. При размяна дезинфекцирам и подострям за да е напълно хигиенично. Търся неизползвани продукти само или молив за устни. Моля за равностойни предложения.

Скрит текст:

# 193
Скрит текст:

Разменям фон дьо тен на Сисли, нов, само е пробван колкото да видя, че това изобщо не е моя цвят. Цветът е 2+ Sand. Иначе е подходящ за всякакъв тип кожа, не се усеща на лицето, не е тежък, не се набива в пори и бръчки, ужасно съжалявам че не ми пасна цветът. Заменям за същия в по-светъл цвят, СС на It Cosmetics или за нещо от подобен клас което да става - за суха, зряла кожа.

Разменен!

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 20:46 от bubanka

# 194
Заменям тези две червила Catrice, вчера ги получих, не са моите цветове.
https://catrice.eu/bg/ustni/chervilo/detaili/catrice-cosmetics/m … lipstick-020.html
https://catrice.eu/bg/ustni/chervilo/detaili/catrice-cosmetics/m … lipstick-050.html

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 14:28 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт