Размяна на бяла и декоративна козметика - 12

• 95 026
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Разменям Too Faced Sweet Peach palette

Бих се зарадвала на ABH Soft glam. Ще отговоря на всяко предложение. Simple Smile

# 271
  • София
Серум за лице Bright Me Up с екстракт от ананас London Botanical Laboratories

Днес го получих от една бюти кутия (моят е 30 мл), като консистенция и попивност е супер, но миризмата ме побърка. Явно ананасът не е моето нещо. Използвах колкото зърно леща за скин тест.

Бих го разменила за тоник за лице, серум за лице, измивно олио или няколко корейски маски за лице. Всяко с ненатрапчив аромат.
Ще отговоря на всеки, който ми пише.

# 272
Разменям:

От серума за лице липсва половин пипета, а от измивния гел 5-6 грахови зърна. Отворени са съвсем скоро.
Търся:Clinique moisture surge, измивния геш на Апивита с маслина, други серуми. Ще разгледам и други предложения. Не търся декоративна козметика и парфюми.

# 273
Здравейте, имам чисто нов комплект на Filorga който няма да ползвам и не съм отваряла. Не търся нищо конкретно.
Бих проявила интерес към измивна паня, фон дьо тен, флуид , акне аут, слънцезащитен ...
Моля за повече информация, на лс Simple Smile
Хубав  ден ви желая 🤗

# 274
Здравейте Simple Smile
Разменям:
1. Wellderma revital GE cream.
http://m.wellderma-en.com/product/wellderma-revital-ge-cream-50g/869/

Ползван е много малко и само със прилежащата шпатула.

2.   Iunik Propolis Vitamin Synergy Serum

https://kocos.bg/bg/Serum-za-Litse-iUNIK-Propolis-Vitamin-Synerg … Serum-50-ml.p2929

Търся предимно корейска козметика - измиващи олио, балм, слънцезащита, бб крем.
Може и нещо за коса. Simple Smile)

# 275
  • Пловдив
Чисто нови

# 276
Спиралите са ползвани по веднъж всяка, очната линия също. При интерес ще направя снимки на четките им, не исках да ги отварям излишно. Продуктите в прозрачни опаковки се вижда колко са ползвани. Гела за обем на косата е изразходван около 4 см. Лосиона за тен е ползван 3 пъти, да липсват 2 пръста най-много. Фибата за коса е само слагана, не са ми удобни такъв вид. Не търся нищо конкретно, но са ми интересни автобронзанти, грижи за косата . Разменям нещата заедно всички или по няколко, в зависимост какво се предлага.

# 277

Чисто нови

# 278
Разменям:
Фон дьо тен Dior Diorskin nude air serum 030 ,нов,само пробван,но не ми пасна цветът.Търся същия клас фдт,може и парфюм

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 16:06 от Ина.Д

# 279
Здравейте, дами Blush
Разменям Dior forever skin glow 2.5 N,  еднократно пробван. Поръчах го онлайн от Дъглас след препоръки от страна на страхотните дами в темата за фон дьо тени, но не уцелих цвета.

Интересувам се от бялата козметика на Clarins, както и парфюми тип gourmand.
Ще разгледам всяко предложение от подобен клас.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 18:27 от Silver touch

# 280
Предлагам следните неща за размени. Нито 1 от показаните продукти не са отваряни, запечатани са със защитно фолио (без скраба за тяло) и са в срок на годност. Единствено съм ползвала половината продукт от тонера на TonyMoly.

Слънцезащита на Missha -

Скраб за тяло на Saff и серум с ниацинамид на Jorgobe, от кутията на Кибрит. - Серумът на Jorgobe e разменен.

Мицеларна вода на Avon и скраб за тяло на Bodylush с блестящи частици.
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Базата на The Face Shop вече съм я хвърлила, тъй като срока на годност изтече.

TonyMoly - Wonder Ceramide Mocchi Toner. Останали са ~ 250 мл. Не съм ползвала продукта от шишето, бях си прехвърлила половината в друга по-удобна и малка бутилка. Отварян е декември.

Маски за лице

Слънцезащитен продукт в травел версия, корейски крем за ръце и универсален крем за тяло (ръце, лице, тяло) с лимон.

Интересувам се главно от продукти за коса и малко грим, но ще разгледам всяко предложение.

# 281
Дами, за съжаление този ФДТ ми е тъмен и не мога да го ползвам:
Charlotte Tilbury Airbrush flawless, 5 cool
Пробван 2 пъти по 1 помпичка:

Седи изключително красиво на лицето.

Бих се радвала на:
EL Double wear 2C1
Други продукти на Charlotte Tilbury - руж, червило(молив)
Отворена съм за предложения Simple Smile
Ружове харесвам в розовата гама

# 282
Разменям:
УГОВОРЕН Фон дьо тен Sisley,цвят 2+  пробван,но не ми пасна цветът.Търся същия клас фдт,може и парфюм

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 22:36 от Ина.Д

# 283

Спиралата е нова,шампоаните са ползвани по веднъж,не търся нищо конкретно,ще отговоря на всеки.

# 284
Разменям ето това мини, ползвана веднъж

Общи условия

Активация на акаунт