КАУФЛАНД - тема 46

• 66 538
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
Като не пускат Персил за бяло ще купя пак Ариел.
Малко са го вдигнали, но ще го преживея. Simple Smile
По принцип Ариела за бяло е по хубав от Персил за бяло.
Аз купувам сенситив, ама не е същото. И дететето вече не е бебе, и този сенситив нищо не изпира.
За бяло, ОМО препоръчват, но не съм го хващала намален скоро.

Предпочитам ОМО пред Персил
в лидл има до утре 100пранета 19,90 и течен и за бяло в кутия
Е точно пък това в Лидл няма нищо общо с Омо.

# 196
Знам, Лъки, аз по принцип пера бяло само с Ариел.
Но исках малко да сменя.
Омо за бяло е добър, само, че има един неприятен мирис и ми стават по-твърди дрехите, отколкото с Ариел.
Има едно течно Омо, другата седмица в Лидл, не е лошо, но аз искам прах.
И аз ПРАХ ползвам. С повечко омекотител, ако пера бяло... Но аз нямам много бяло. Предимно цетно въртя.

# 197
Блек стоун и Металика като серии харесвам на Брио. Имам и уок с бяло керамично покритие (не помня то как се казваше) и също съм много доволна- не залепва, като ново е. Но използвам само със силиконови прибори и мия с гъба за тефлонови покрития. Не става за индукцион. И все пак, най-най- любима ми е като серия Металика- с металните дръжки и дъно индукцион. Блек стоун също са с дъно индукцион, но е боядисано в черно и отдолу малко ми се олющи боята+ имат дръжка софт тач, но не става и за фурна като металните. Аз съм голям Монк- не обичам олющена боя, дори и на дъното на тиган. Ама се преживява де, към покритието отвътре нямам забележки. Grinning
Ужас, не съм разгледала другите страници, а вече знам, че ще се бия за масло... Joy

# 198
viki_1974 -
не си права, по бар кода като погледнеш и ще видиш ...че е произведено във Австрия! Затова и винаги от него купувам

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 09:52 от pinko

# 199
  • In transit
Лъки, ОМО-то в ДМ е на добра цена.
За бяло го предпочитам, пристрастена съм и към миризмата му особено в съчетание с коколино бергамот. Не съм забелязала да са твърди дрехите. 

# 200
  • Пловдив
Чудя се за уреда за къдрици. Трябва ми за подарък на госпожица която все мечтае да има букли.

# 201
За бяло го предпочитам, пристрастена съм и към миризмата му особено в съчетание с коколино бергамот. Не съм забелязала да са твърди дрехите. 
При положение , че ползваш и омекотител как ще са твърди.
Аз пък харесвам прахове които нямат нужда от омекотител .
И рядко намирам такива след които дрехите да не скриптят .
Омо- то  в ДМ за цветно пране как е . Прах или течен

# 202
Чудя се за уреда за къдрици. Трябва ми за подарък на госпожица която все мечтае да има букли.
И аз ще помоля за мнение. Simple Smile

# 203
  • In transit
Скрит текст:
При положение , че ползваш и омекотител как ще са твърди.
Аз пък харесвам прахове които нямат нужда от омекотител .
И рядко намирам такива след които дрехите да не скриптят .
Омо- то  в ДМ за цветно пране как е . Прах или течен
[/spoiler]
И двете има.

# 204
Аз заради такъв уред за къдрици си рязах косата, че заседна вътре, та лично аз не го харесвам.
Зависи колко е дълга косата

# 205
Моята е дълга.

# 206
От мъжките комплекти на Жилет самобръсначки+ резервни ножчета и гел за бръснене за 13,99лв, кой от двата вида е по-хубав.

# 207
  • Русе
В нашите магазини ДМ имаше само Омо за бяло пране. И трите ги оръсих предната седмица.

pinko, влез в темата за перилните препарати. Там ще разбереш, че баркода няма значение за това къде е произведен праха, какво качество е и че Омо в Лидл е нисък клас прах за пране. Роднини в Германия ми го казаха още преди 7-8 години когато за пръв път се появи при нас.

# 208
  • Пловдив
Апаратът за кръвно дали е ок или не си заслужава?

# 209
Апаратът за кръвно дали е ок или не си заслужава?

Да, апаратът е хубав и мери вярно. Препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт