КАУФЛАНД - тема 46

• 66 541
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • 1st floor
В седем и половина нито една дамска червена пижами s. Само бели...исках да взема на детето.
Имам от преди 2-3години дамския кожен портфейл - много си го харесвам и не е мръднал.  А имах притеснения за кожата, защото е много мека.

# 211
Някой забелязал ли е в момента дали има форми за кекс на Брио?

# 212
  • Русе
НеПоКоРнА, а дали обърна внимание дали има прах Персил за бяло?
Тази сутрин окъснях и нямах време да минавам през магазина. Довечера ще се прибирам по друг маршрут и пак няма да мога до отида. А да пратя ММ, дали ще се ориентира?

# 213
Здравейте!
Някой успя ли да види дамското портмоне с цип? Това по-голямото.

# 214
  • София
Здравейте!
Някой успя ли да види дамското портмоне с цип? Това по-голямото.
Какви са тези портмонета? Защо не ги виждам в брошурата?

# 215
Вероятно става дума за страница 38, долу, вдясно. Има кожени портфейли, ръкавици и колани на нея.

# 216
  • София
Вероятно става дума за страница 38, долу, вдясно. Има кожени портфейли, ръкавици и колани на нея.
Да, да, обърках брошурите. 😄 Гледах тази на Лидл. 😂

# 217
Персил прах за бяло нямаше, само за цветно има. Ариел за бяло имаше.

# 218
Айсбергът дали е испански?

# 219
Доволни ли сте от грил тигана на Брио? Хвърлила съм му око в брошурата и се колебая дали да го взема?

# 220
  • 1st floor
Айсбергът дали е испански?
НеПоКоРнА, а дали обърна внимание дали има прах Персил за бяло?
Тази сутрин окъснях и нямах време да минавам през магазина. Довечера ще се прибирам по друг маршрут и пак няма да мога до отида. А да пратя ММ, дали ще се ориентира?
Не, съжалявам. Не съм обърнала внимание.
За портфейла писах по-нагоре. ММ има мъжки, и неговият издържа, въпреки той е разсипник и нищо не пази.

# 221
  • Пловдив
Видяха ми се хубави...и портфейлите и ръкавиците, ама бяха опаковъни и не ги ръзбутах. Пижамите също ми харесаха, ама нямам нужда .

# 222
За първи път в полезрението ми влизат бисквитите имитация на орео, к-класик. Същия грамаж като лидълското Нео и цената същата, само, че сега са на промо 1.59. Грабнах 2 опаковки дано са като лидълските, някой опитвал ли ги е досега да може да ги сравни.

# 223
Поръчах да ми вземат масло. Ами... ъглите му липсват Grinning. Преди, ако не се лъжа, се коментираше това, не знам дали за същата марка е ставало дума.
Авокадото в мрежичка някой ще го похвали ли?

# 224
Поръчах да ми вземат масло. Ами... ъглите му липсват Grinning. Преди, ако не се лъжа, се коментираше това, не знам дали за същата марка е ставало дума.
Авокадото в мрежичка някой ще го похвали ли?

Веднага силно го похвалвам - чудесна мека текстура и малка костилка. От тъмнокория вид е.
Преди няколко дена купих от него на 4 лв.

Общи условия

Активация на акаунт