КАУФЛАНД - тема 46

• 66 438
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Има едни с черна капачка. Супер са!

# 331
  • СОФИЯ
Бяла е капачката на тези, а имам и още 2 буркана. Освен да ги направя на салата друго не виждам какво. Прецакаха ми хубавата кайма от българско свинско месо. Изяде се де.
На такъв киселяк от тези буркани преди не съм попадала.

# 332
Бяла е капачката на тези, а имам и още 2 буркана. Освен да ги направя на салата друго не виждам какво. Прецакаха ми хубавата кайма от българско свинско месо. Изяде се де.
На такъв киселяк от тези буркани преди не съм попадала.
Може да прибавите лъжичка захар за регулиране на вкуса / ако не сте диабетици

# 333
Мандарините не са особено хубави на вид...после ще пробвам. (В Била взех онзи ден и са супер).

# 334
Аз със супер вид на такива кисели съм попадала .
Последно пък едни толкова зле изглеждаха - недозрели . Но много вкусни и без семки . Но не бяха от К

# 335
Дано само не са с ципи, много семки и сухи  мандарините...Но имам надежда за вкуса- все пак, не им ли е сезон сега Grinning
Маслото от промоцията миналата седмица ще се изяде, но определено не е хубаво както е било винаги досега...Киселее, образуват се като малки капчици вода много скоро след като го извадя от хладилника, нещо не му е наред...май не е и толкова плътно колкото би трябвало...Върху филийка може и да става, но аз към кафе го добавям и не ми е ок. Може да опека някой сладкиш... Grinning

# 336
  • София
Направи едни масленки Долче. Аз сега се чудя да ходя ли до Кауфланд за намалени масла, че ми трябвят поне две, но не ми се бута за едните масла. Нещо като искам да ида ама нямам желание.

# 337
Ами, вероятно ще Grinning

# 338
Имате ли мнение за масажиращата седалка ?

И аз и се чудя, трябва ми за коледен подарък, но най-близкият КФ е на 30 км от мен.

Затова всяко мнение ще ми бъде от помощ.

# 339
Киселото зеле на промоция в пластмасова кофичка хубаво ли е? Става ли за сърми?

# 340
  • Русе
Преди няколко години беше хубаво. Купувала съм две поредни години от него. Но сега майка прави и вече не купувам.

Кравето масло и на мен не ми хареса. Повече млечно ми се струва, отколкото маслено. Едното замина за щолен. Другото тази седмица ще влезе в меденки, напукани и арменски сладки.

Утре сутрин ще мина за мандарини и краставици. Тази вечер се отказах. Предвид броя на колите на паркинга, реших, че няма смисъл да се отбивам.

# 341
Мандарините не ми допаднаха на вид- различни цветове, прекалено дребни, леко като позасъхнали корите...Искаше ми се да взема за проба, но се бях натоварила и...Ако някой е взел- как са на вкус?

# 342

Не знам кое е на промоция, но миналата седмица взех на Рубикон в буркан зелеви листа и доста ми допадна.

# 343
  • Русе
Аз взех преди малко мандарини, но ми е рано още да ям Grinning
Дребни са, но свежи. И си мисля, че ще са сладки.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 08:57 от viki_1974

# 344
  • На изток от Рая
Мандарите са нормално сладки, имат малко костилки. За мен важното е, че не киселеят.

Някой пробва ли френските макарони? Хубави ли са, не съм си взимала на тази марка...

Общи условия

Активация на акаунт