КАУФЛАНД - тема 46

• 66 436
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
...Някой пробва ли френските макарони? Хубави ли са, не съм си взимала на тази марка...

Не съм впечатлена. Очаквах нещо по-друго може би.

# 346
Мандарините поне при нас не са хубави. Толкова малки, но това се преглъща, ако бяха хубави.

# 347
При нас беше някаква лудница на мандарините. Имаше две партиди май, едните бяха много дребни и оранжеви, другите много дребни и направо жълти, със съвсем лек оранжев оттенък. И двата вида бяха меки и с тънка кора. Народът граби като невидял, хеле бабите. Уж коридор си имат да ги пази, ама с такъв устрем се врязват в тълпата, ум за да ти зайде.
Взех още ябълки, ще направя печени.
От бананите се отказах, ще се редя за лидълските в четвъртък.
Уважих още колбасите на Молерите и побързах да се изнеса, че беше страшна тъпканица. Почивните дни ще си допълня пазара.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 18:01 от Дидичка

# 348
И аз взех мандаринки - рано рано бях в магазина на Банишора - дребни са, оранжевки, но са сочни и вкусни.
И въпреки ранния час 7,30 - имаше доста хора.

# 349
При нас мандарините бяха по-зле вчера, тези от снимката са си добре. И аз не държа да са много сладки или пък големи, но при нас бяха "асорти" като цвят, кората изглеждаше суха някак...Вероятно ще вземем за проба де.

# 350
Здравейте! Някой с отзиви за смесителя за мивка?

# 351
Здравейте, някой любител на фурми може ли да сподели мнение за тези, които са на промоция? Искам да взема за майка ми, която много обича фурми, но аз пък не ги харесвам и нямам никакви наблюдения дали предлаганите в К стават за ядене...

# 352
Тези конкретно не съм яла, но от този тип са супер вкусни.

# 353
  • Русе
Утре сутрин ако сколасам по-навреме да тръгна за работа ще мина за още мандарини и за тези фурми. Тази сутрин нямах време да се оглеждам за тях. Преди седмица имаше други на промоция - в бяла кутия. Страхотни са.

# 354
Здравейте, някой любител на фурми може ли да сподели мнение за тези, които са на промоция? Искам да взема за майка ми, която много обича фурми, но аз пък не ги харесвам и нямам никакви наблюдения дали предлаганите в К стават за ядене...

На тази марка съм купувала от К,  но не в картонена кутия, хубави са.
https://www.google.com/search?q=dates+%D1%84%D1%83%D1%80%D0%BC%D … rc=rFjALLocf8KoqM

# 355
В Кауфланд има ли такъв тип шприц/преса за сладки?

# 356
  • Русе
Мандарините днес не бяха с така добър търговски вид като вчера сутрин, но пак биваха. Взех още малко. Взех и 4-5 ябълки за проба.
За фурмите - отново не съм опитвала, но изглеждат така да се каже "сочни". Друго, което ми направи впечатление е, че са запечатани. До сега винаги в Кауфланд е имало отворени кутии с разбутани найлони отвътре.
О, Боже! Като разопаковах и виличка имат. На такива фурми до сега не бях попадала, а съм купувала поне в 10 вида картонени кутии.

# 357
  • Пловдив
Някъде в Пловдив виждали ли сте останали от тези клещи:

Благодаря!

# 358
  • sliven
Здравейте, купих си вертикалната прахосмукачка. Много не я разглеждах в магазина. Сега като се прибрах, видях че е с кабел, не е акумолаторна. Заблудила съм се, че е безкабелна. Дали мога да я върна? В лидъл може да върнеш продукт до 14дни. В кауфланд така ли е ? Благодаря!

# 359
Може 3 месеца

Общи условия

Активация на акаунт