КАУФЛАНД - тема 46

• 66 452
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • sliven

Мога да я върна и да ми върнат парите. Така ли?

# 361
Да, имаш право на връщане и ти възстановяват сумата

# 362
  • Стара Загора
В Кауфланд има ли такъв тип шприц/преса за сладки?

Преди няколко седмици бяха пуснали, но в постоянния асортимент не мисля, че има.

Ще се самоцитирам.

При вас одеялата Cashmire Softness във всичките показани в каталога цветове ли са? При нас имаше само червени и светло бежови, даже не този цвят, който е показан в каталога, водещ се таупе.

# 363
Здравейте, купих си вертикалната прахосмукачка. Много не я разглеждах в магазина. Сега като се прибрах, видях че е с кабел, не е акумолаторна. Заблудила съм се, че е безкабелна. Дали мога да я върна? В лидъл може да върнеш продукт до 14дни. В кауфланд така ли е ? Благодаря!
  В Лидл можете да върнете  до 3 месеца.

# 364
  • sliven
Здравейте, купих си вертикалната прахосмукачка. Много не я разглеждах в магазина. Сега като се прибрах, видях че е с кабел, не е акумолаторна. Заблудила съм се, че е безкабелна. Дали мога да я върна? В лидъл може да върнеш продукт до 14дни. В кауфланд така ли е ? Благодаря!
Благодаря.
Децата я харесаха и може да я запазя. Искаше ми се да е без кабел.........

# 365
Благодаря.
Децата я харесаха и може да я запазя. Искаше ми се да е без кабел.........

Какво по-хубаво от това да си е в тока направо? Аз сглупих преди година да взема една четка за почистване на банята уж, ама то се зарежда, ама то едва върти, няма сила, като натисна повече - спира, аз ли случих на боклук, не знам. Като го включиш в контакта е друго. Мое мнение.
Вечер до колко часа работят магазините? Предполага ли се, че по-късно има по-малко хора? Ще ми се поне.

# 366
  • Перник
Добър вечер.  Купих тенджера на BRIO от намалените и вкъщи видях, че пише индукционна тенджера. Това значи ли, че е само за индукционни котлони? Да я връщам ли? Моята кухненска печка е обикновенна с керамичен плот, най - прост, не е вградена дори. Благодаря за отговорите предварително.

# 367
От кой вид си купи? Принципно, пишат, че става и за индукционен котлон, защото не всеки съд става за индукция. За другите котлони няма проблем.

# 368
  • Перник
20-24/view/flyer/page/37
Понеже не съм сигурна дали препратката се е получила, тенджерата е на стр .37 от брошурата за тази седмица.

# 369
Тенджерата би трябвало да се ползва без проблем за Стъклокерамичен плот. Но става и за Индукция - не всички метални тенджери и други стават за индукция, за това се обозначава изрично.
На опаковката/етикета би следвало да има символи с надпис за какво е подходяща - видове котлони, миене в машина и т.н.

# 370
  • Русе
Да дам отзив за фурмите. Чак сега им дойде реда. Абе... тези от преди 2 седмици са по хубави. Вижда се, че сегашните са по-сухи.

# 371
На каква цена са тези фурми? И кои бяха фурмите преди 2 седмици?

# 372
  • София
В тази тема ли някой питаше за детска кухня? До затвора - Банишора, тази вечер имаше няколко бройки.
Скрит текст:
Имаше и дървен магазин, но на друг регал, затова нямам снимка.

# 373
  • Русе
На каква цена са тези фурми? И кои бяха фурмите преди 2 седмици?
Настоящите са на цена 2,99 лв. Показах ги вчера. Другите бяха 3,19 лв.
Ето ги и двете кутии

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 21:37 от viki_1974

# 374
https://www.kaufland.bg/broshuri.html
Добро утро, скролнете надолу и ще видите новата брошура

Общи условия

Активация на акаунт