КАУФЛАНД - тема 46

• 66 531
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Никаква украса няма вече. Тъжна работа беше тая вечер. Оставих под 10 лв . Много съм доволна от себе си Wink

# 451
Аз снощи взех торбички и хартия за опаковане по 20ст., лед лампички обикновени и звездички по левче бройката, кукички за закачане на играчки на елхата по 18ст. От кукичките съм много доволна. Миналата година си взех от тях пак така някакви смешни стотинки струваха, иначе нямаше да им обърна никакво внимание.

# 452
Миналата година имаше много неща за стотинки още преди Коледа, тази явно се забавиха

# 453
При нас драстичните намаления бяха в последните 2, макс 3 три...Сега няма или са прибрали в склада... Thinking

# 454
# 455
ЧНГ на всички в темата!!!! Hug

Да попитам...уред в какъв срок можеше да се върне в К? Не за рекламация, искам да го върна.

# 456
Честита нова година и от мен и приятно пазаруване на всички в темата!

Връщането е до три месеца според сайта им.

Връщах веднъж дрехи, 3-4 седмици след покупката, нямаше проблем.

# 457
Благодаря ти много 🙂🙂

# 458
Леми, със сълзи се смях Joy
Аз снощи ходих за последни "дреболии"- прибрах се с 3 кг моркови по 10 ст/кг, 6 кг мандарини по 9 ст/кг, 2 кг краставици по 27 ст/кг, по около 1 кг тиквички и банани- на касата платих грандиозната сума 1,60 лв Laughing Има истина в това за бананите- когато си претеглих бананите бяха по 2,29 лв и имаше количества, докато стигна до касата цената им станала 29 ст/кг и на излизане погледнах, че нито 1 банан няма! Stuck Out Tongue Winking Eye Само разкъсани кашони.... Joy

# 459
  • Пеликания
А бе къде ги намирате тези цени Grinning Вечер ли само ги намалят?

# 460
Еее, Долче, ти си ударила джакпота 😜
Тета, интересно, три месеца споменават само, че се отнася за електроуредите, а за другите стоки нищо не пише. 🤔

# 461
При такива цени ,бих напълнила 2 колички с продукти 🤣🤣🤣🤣,пък после нека ме снимат и
 качат в някоя група във Фейсбук 🤣🤣🤣.
Честита Нова Година,бъдете здрави и щастливи.Нека новата е много по-успешна,богата и хубава от старата !

# 462
А бе къде ги намирате тези цени Grinning Вечер ли само ги намалят?
Вечер намаляват, да, но не е винаги така драстично- само когато чистят количества. А вчера беше към 17,45 ч, новогодишно намаление- нали днес не работят...
Морковел, аз съвсем културно си избирах, но имаше и хора които си бяха за снимка Stuck Out Tongue Winking Eye Някаква тълпа имаше на гъбите (бяха с етикет 4,59 лв, но вероятно е имало намаление), а един татко с малко момиченце вярно беше  препълнил цяла голяма количка с връх Grinning А преди да стигна магазина е имало райски ябълки по около 25 ст/брой, нар по около 18 ст и др.

# 463
Нормално е да разпродадат всичко преди неработен ден...

# 464
А вчера беше към 17,45 ч,
Снощи към 18 ч. накарах мм да изхвърли боклука, и като се прибра ми вика ядосан - абе ти ме изпрати на война! Някаква ракета или пиратка му префучала над главата. Вика - повече никакво излизане навън. 🥴

Общи условия

Активация на акаунт