КАУФЛАНД - тема 46

• 66 519
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Има и Нестле Нидо, ако не се лъжа. Цена не съм гледала обаче.

# 166
  • Sofia
Здравейте, някой знае ли къде в София има от дървените кухни? В Кауфланд Слатина са свършили.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 21:05 от Molly31

# 167
  • София
Здравейте, някой знае ли къде в София има от дървените кухни? В Кауфланд Слатина са свършили.
Ако ви е удобно, проверете до затвора. Ул. "Скопие" 1
Редактирам. Снимката е от тази сутрин:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 09:07 от mimeime

# 168
  • София
обади им се по телефона къде имат наличности.

# 169
  • Sofia
Ако ви е удобно, проверете до затвора. Ул. "Скопие" 1
Редактирам. Снимката е от тази сутрин:
Скрит текст:

Благодаря ви!

# 170
  • София
Molly31, успяхте ли да купите? Мисля ви цял ден. Simple Smile

# 171
  • Sofia
Molly31, успяхте ли да купите? Мисля ви цял ден. Simple Smile
О да, успях и то от магазина на Скопие.Малката ще е доволна от дядо Коледа!Много благодаря!

# 172
  • София
Еее, браво, много се радвам! Gift Heart

# 173
  • софия
Момичета, един глупав въпрос, но рядко пазарувам риба от магазина: пликът, в който слагат рибата от прясната витрина, трябва ли да го отворя, като прибирам в хладилника или да я съхранявам в затворен, докато стане време да я готвя?
Не държа нищо в плътно затворени опаковки и се притеснявам да не се развали по-бързо.

# 174
  • София
Момичета, един глупав въпрос, но рядко пазарувам риба от магазина: пликът, в който слагат рибата от прясната витрина, трябва ли да го отворя, като прибирам в хладилника или да я съхранявам в затворен, докато стане време да я готвя?
Не държа нищо в плътно затворени опаковки и се притеснявам да не се развали по-бързо.
Напротив, херметизирането помага рибата да бъде запазена по-дълго време. Иначе и в магазина няма да я продават така.

# 175
  • София
Някой да е купувал телевизора на промоция? Нямам време за проучване , а изникна нужда за бюджетен вариант...

# 176
Заредих малки консервички грах на Бондюел. Май само това ме впечатли от днешния ни пазар Wink

# 177
Аз имам лош опит с едни скариди. Купих опаковаха ги и на следващия ден следобед като оттворих плика щях да припадна от зловоние. Развалени бяха.
От тогава 1 път съм купувала риба след това и то само с идеята, че ще я готвя 30 мин. след това. Пак не беше супер свежа. Но явно всичко застоява.

# 178
Здравейте, моля за указание къде да търся сиренето Елена в тенекия?

# 179
При млечните продукти.

Общи условия

Активация на акаунт