КАУФЛАНД - тема 46

• 66 550
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Поръчах да ми вземат масло. Ами... ъглите му липсват Grinning. Преди, ако не се лъжа, се коментираше това, не знам дали за същата марка е ставало дума.
Авокадото в мрежичка някой ще го похвали ли?

Веднага силно го похвалвам - чудесна мека текстура и малка костилка. От тъмнокория вид е.
Преди няколко дена купих от него на 4 лв.

+1 за авокадото.

# 226
  • оттам, откъдето започва България
За първи път в полезрението ми влизат бисквитите имитация на орео, к-класик. Същия грамаж като лидълското Нео и цената същата, само, че сега са на промо 1.59. Грабнах 2 опаковки дано са като лидълските, някой опитвал ли ги е досега да може да ги сравни.

Ще се радвам да споделиш мнението си.

# 227
А Орео на прах или на парченца продава ли се в К или където и да е

# 228
На вкус са същите, една идея по-малко крем имат към краищата. Абе стават ако не ми се ходи чак до лидл.
Скрит текст:

# 229
  • Пловдив
Здравейте, сетих се и аз, че ми трябва детска кухня..някой да е виждал изостанала в Пловдив?

# 230
  • Русе
Поръчах да ми вземат масло. Ами... ъглите му липсват Grinning. Преди, ако не се лъжа, се коментираше това, не знам дали за същата марка е ставало дума...
Какво значение имат ъгълчетата? Гледай грамажа. И аз като го четох това преди се усъмних, сложих маслото на кантара и закова 250 гр.

# 231
Поръчах да ми вземат масло. Ами... ъглите му липсват Grinning. Преди, ако не се лъжа, се коментираше това, не знам дали за същата марка е ставало дума...
Какво значение имат ъгълчетата? Гледай грамажа. И аз като го четох това преди се усъмних, сложих маслото на кантара и закова 250 гр.
За кое масло става дума - на каква цена е .

# 232
Абсолютно никакво! Стана ми смешно, че и на мен ми се падна такова. И понеже се присетих, че го теглехте, го сложих и аз на кантара - няма липси.

# 233
Това масло най-много ми харесва от немските. В брошурата се вижда на първа страница, за който се интересува. И аз мерих преди като споменаха за ъглите. Хич не ми пречи, че не са 90 градуса.

# 234
  • Варна
Явно такава е партидата, при нас имаше доста без ъгълчета, взех две, не съм ги теглила. Обаче бяха на 2,29лв. (Не на 2,19лв.)

# 235
2,29 е цената.

# 236
Може ли да ви помоля да погледнете количеството сол в това масло? Преди съм купувала масло със съдържание на сол 0.02 гр./100 гр., но сега вече масово са 0.03 гр. сякаш... Не си спомням кой вид е било това с 0.02 гр. обаче.

# 237
Това е нищожно количество.

# 238
0,03 е солта. На златисто-зеленото с надпис Irish butter също (имаме от предишна промоция и такова). Сега видях и още един вид в хладилника Joy Златиста опаковка немско масло като отпред има 2 крави (без краварка)- там е 0,02! Grinning Бих предположила, че и Пилос от Лидъл е с 0,02- но не мога да погледна. Трябва и от него да имаме останало, но не ми е под ръка. Иначе за мен 0,02 или 0,03 е все едно, нищожно е. Любими масла са ми сегашното на промо в Кауфланд и Пилос. От тези които купуваме де.

# 239
Че сте прави, прави сте, разликата е нищожна. Въпросът е принципен. 😀 Тръгнат ли масово цифрите нагоре, няма да имат спирка. А и аз съм малко конспиративно настроена и хич не вярвам на етикети... Чета ги, ама не ги вземам за чиста монета. Та така, уж следя, за да може да постигна частично спокойствие. 🤪 Благодаря, Долче!

Общи условия

Активация на акаунт