КАУФЛАНД - тема 46

• 66 443
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Леми, а ако отидете ти ще си щастлива...и ТМ покрай теб де Grinning

# 316
Авокадото е супер. И айсберга ми хареса.

# 317
  • shumen
Бананите са идеални.

# 318
Само да кажа, че тия чушки, дето са ги писали, че са без оцет... хич не са без оцет. Киселеят

# 319
Тези , които са марка Реколта ли ? Мин.година бяхме полудяли по тях в Лидълската, не са ли същите ?

# 320
Тези , които са марка Реколта ли ? Мин.година бяхме полудяли по тях в Лидълската, не са ли същите ?
Аз имам още от тия чушки от Лидл и са на тази марка -http://grannystaste.eu/art/pechena-belena-kapiiq-bez-ocet-

# 321
Аз имам още от тия чушки от Лидл и са на тази марка -http://grannystaste.eu/art/pechena-belena-kapiiq-bez-ocet-
В асортимент ли са в Лидл или

# 322
Не. Бяха ги пуснали веднъж и бяхме полудели по тях Wink

# 323
Извинявам се , явно съм объркала марките !

# 324
  • Пловдив
Яд ме е, че забравих в събота за грил тигана Worried Надявах се да има останали днес, ама не...

# 325
Някой, ако вземе орехи с черупка да каже биват ли Simple Smile

# 326
  • Стара Загора
При вас одеялата Cashmire Softness във всичките показани в каталога цветове ли са? При нас имаше само червени и светло бежови, даже не този цвят, който е показан в каталога, водещ се таупе.

# 327
Днеска голяма лудница, след 10.30, взех вакум пликовете, пепси и кора яйца. Това ще ми е от тази седмица пазара.

# 328
Имате ли мнение за масажиращата седалка ?

# 329
  • СОФИЯ
Само да кажа, че тия чушки, дето са ги писали, че са без оцет... хич не са без оцет. Киселеят
Доста при това. Вчера готвих с тях и установих. А не за първи път ги ползвам, не са били кисели.
После гледах пак етикета.

Общи условия

Активация на акаунт