КАУФЛАНД - тема 46

• 66 481
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Такива играчки взех миналата година на безценица- само че в сребристо и още една кутия червени или златисти...по 1-2 лв бяха. Ама тази година много скромно при нас ми се стори зареждането, та явно няма да остане какво да намаляват драстично...Пийкок, много красиви са в тези цветове Blue Heart

# 406
Много! Азотидох за едни други ама тези просто ми се заклещиха в ума Wink вярно, че са само топки ама поне са хубави

# 407
  • Бургас
И аз купих 2 кутии от малките топки в златисто в първите дни на януари.Сега като украсих елхата видях ,че са били по 0.80 лв. кутията.

# 408
  • Русе
PeacockLove, колко метра са тези лампички? Правилно ли виждам, че 10 м. е кабел и 2,35 м. лампи?
 Аз след едни от Джъмбо, дето моя син грабна за уж 7 метра, а се оказа 3 метра лампички и 4 метра кабел, все това гледам Joy
Минах преди малко за портокали и фъстъци с черупка. Е, не се научи тоз пенсионер, бе... Какво им пречи да изчакат още 15 минути и да си пазаруват на спокойствие? Не. В 8,10 ч те трябва да се бутат наред с бързащите по-млади.
Нямах време да гледам украса, а вече втора сутрин минавам и все си оставам с намерението. След работа, ако не забравя ще се отбия. Златни топки си търся. Не са ми толкова належащи, но ако има, защо да не взема с 50% намаление? Grinning

# 409
Май 3 така, както го виждаш. Кабела за тока в много дълъг. Ама от този вид бяха само тези останали

# 410
Взели са си бележка.
Днес имаше пропусквателен режим.
Намерих баница с тиква. Тъкмо ги вадеха, горещи още. Simple Smile
Търсих пенливо вино от 1,89.
Нямаше.

# 411
  • там където има винаги вятър
И аз мислех да ходим с ММ към 20 часа, но се опасявах че ще е изпразнен магазина. За това тая сутрин рано, рано в 7 часа бяхме там/заради тоя коридор вече в толкова отварят, преди беше в 8/. Отидох за обикновените неща които вземам на седмица. Ами нямаше майонеза - мястото празно, нямаше определена кухненска хартия - празно.
Уж все зареждат, все се буташ в палети. А да не говорим за грешките които правят служителите. Така награбих едно масло, чието място било разменено с друго и не беше намалено, та ми се извиняваха на информация и искаха да ми връщат парите.

Иначе - спокойно, малко хора. Касиерката каза: добре сте направили че идвате рано, след малко ще стане...

Вчера сутринта пак в 7 часа ходих специално за буркан, ами - нямаше. Ще имало чак в четвъртък,  да но на мен не ми трябва тогава.

Не знам вече кой ден и в колко часа да съм там Rage

Такова грабене е, сякаш светът ще свършва.

# 412
Търсих пенливо вино от 1,89.
Нямаше.
Ако имаш пак ходене, виж на сезон регалите. Там е наредено при нас на палети, но никой не го вижда и купува.

# 413
  • София
да попитам дали има миксери в кауфланд? Моят внезапно умря предколедно и трябва да  запълня бързо  липсата му

# 414
Има миксери.

# 415
Аз отидох следм 20 ч. Чудно беше!! Няма хора, заредено. Аз отидох за коледна украса. едни коледни топки ми се заклещиха в мозъка и от вчера ги мисля Wink
Купих други, де ама съм доволна. И лампички за детето взех. То три пъти по- доволно Wink
10 лв за.100 бр

9лв

Нашата елхичка е с подобни топки, но не от Кауфланд...на мен много ми хареса как стана.

# 416
Много е хубава.

# 417
Аха и аз заради коледните украси ходих,имаше при нас .Та купих кутия червени топки с различни видове бяха вътре с 50 бр играчки за 7 лв,едни други сребристи 4 вида топки,сърце и звезда ,отделно  камбанки.Покрай тях си взех портокали,взех си и сърми готови ,кори за баница,маслини и готова за празниците.

# 418
  • Русе
Минах аз пак след работа. Коледна украса - нищо интересно. И не всичко е намалено на 50%. Има някои неща просто с червен етикет. Златни топки нямаше. По-късно си купих от Пепко.

# 419
Обикновено на 25ти кауфланд не работи, но в сайта им пиле, че работи.
Купих една смарт гривна за подарък и не работи, ще ми се още утре да я сменя или върна.

Общи условия

Активация на акаунт