🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 30 185
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 135
  • До морето
Дубльор ще се ползва, но в представлението. Съвсем обичайна практика е. И актьорите са хора, разболяват се, затова се ползват дубльори. За всяка роля в едно представление има дубльор. Понякога един актьор е дубльор на всички мъжки роли, и една актриса за женските, но винаги има.Така че ако наистина е Боби, той ще е в телевизията, а на сцената на театъра ще играе дубльорът му.

По другия казус - ако Златния и Хищницата са някакъв Кристиян и жена му - начинаеща фолкпевица,  това донякъде обяснява цялата жлъч на Есил Дюран. Щото ако сложиш Есил и никому неизвестната Джулия, естествено, че ще познаят първо Есил. То по тая логика да сложат мен - ще бъда пълна загадка!!!!!

# 136
Към пъргавите мога да прибавя Етиен Леви. Софиянци,кой влак тръгва от втори коловоз?Въпреки че едва ли имаха предвид буквално това.Или пък уликата с влака да го приемем като препратка към Опосумите-продуцентската им компания "Междинна станция" ?

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 06:54 от rainbow9020

# 137
  • Испания
От втори коловоз тръгват различни влакове.

Етиен Леви чъчка и шъшка и по това би могъл да бъде разпознат.

Пейо е в "Здравей, България".

Любимата му маска е Баба Яга.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 09:22 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 138
  • Варна
Аз се чудя защо издадоха кой се крие зад маската на Златният ? Нали целта на предаването е да останат неразгадани маските.

При все, че гледах " София- та" въобще не бих си и помислила, че ще използват лице от този сериал. Между другото във фейса съм попадала на коментари дето се споменава името на Митко,  но не обръщах внимание и там е по- харесван образ отколкото тук в темата. Има си фенове и Златото. Simple Smile

# 139
Във Фейса виждам как се сипе сняг върху Златния още от началото на сезона, обаче сега като се разбра че може би е този Митко, обърнаха палачинката. Докато тук сме на обратното дередже.
Също там мернах, че влака бил за Перник и се свързва със Силвестър.

# 140
  • Испания
Тогава би трябвало да е втори челен коловоз, може би. Преди години влаковете за Банкя и Перник тръгваха от челни коловози.

# 141
Сега ми хрумна нещо- дали Баба Яга не е Рафи Бохосян?
Той има навика да подскача по сцената постоянно, умее да си преправя гласа и не е особено висок .

# 142
Може .. ако е на кокили. Ягата е по-висока от Геро.

# 143
А защо не Ягата да е Деян Донков? Ако видите участието му в "Капките", там е имитирал повечето певци, на които е пял песните в "Маскирания певец". Като примерно Били Айдъл и "Speed" и "Бате Гойко" . Тези ги е пял и в двете предавания, не е ли странно?

# 144
Чудя се за Хищницата. В едно изпълнение много ми заприлича на Християна Лоизу, но сякаш Християна пее много по-добре и не е с такъв лигав глас. Виждам, че има доста улики, които сочат към Християна, но все още не съм убедена. Гласът й ми е много познат. За момента залагам на Джулия Бочева или Йоана Драгнева.

# 145
Аз пък аз си мисля, че от златния “храст” ще изскочи някой голям заек. Убедени ли сте, че всички улики водят към Митко-Кристиян?  Имаше такава за голям житейски опит, обиколки по света, за написана книга (не мисля, че съм я сънувала тази улика, помня че я обсъждахме по едно време в темата даже).... та лично аз очаквам някаква по-различна изненада.

# 146
Според мен Златният е самият Маги Халваджиян!Сега с тази улика от последният епизод,да не би да е за продуцент наградата!??

# 147
Не знам дали е печелил тази награда, но знам че май първа тук го споменах като предположение, макар и на шега...

# 148
Според мен Златният е самият Маги Халваджиян!
И той трябва да е на кокили.

# 149
  • Далечният изток
Аз пък аз си мисля, че от златния “храст” ще изскочи някой голям заек. Убедени ли сте, че всички улики водят към Митко-Кристиян?  Имаше такава за голям житейски опит, обиколки по света, за написана книга (не мисля, че съм я сънувала тази улика, помня че я обсъждахме по едно време в темата даже).... та лично аз очаквам някаква по-различна изненада.
И аз много се надявам да не е той.... Обаче уликите май към него водят. Малко ме разколеба Шекспир и сцената, която дадоха в началото, но сега прочетох, че е учил актьорско майсторство в Лондон, та най-вероятно е играл нещо там. За книгата нямам идея. За еко-темата, четох, че живее и се храни здравословно.

Общи условия

Активация на акаунт