🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 30 178
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 120
Е, зависи от участието.
На чалгаджийките участията започват след полунощ, че и по-късно.
Докато тептралните представления в по-голяма част съвпадат с предаването.

Тази седмица някой обърна ли внимание към колко часа излезе Ягата?
Възможно ли е ако участието му приключва в 9 и 30 за 30-40 мин да стигне студиото и да се преоблече?

# 121
За мен засега Хищницата ме води към Християна Лоизу.
1. 1663 - разстоянието от София до Ларнака
2. Гущери и буболечки - в Ларнака явно често де срещат такива постоянно
3. Четири единици - в семейството на Християна са четири деца, четох интервю. Май има 3 братя
4. Уликите, че е преживяла нещо в любовта - предишните е 2 връзки са били с ревниви мъже, които буквално я преследвали, може би там има нещо. В момента има връзка с репортер.
И гласът сега леко на нея ми напомни. Мъчи се да си прикрие и за това и се получава малко лошо пеенето.

# 122
Нали първо трябва да излезе със съперниците си в битката? Трудно ще да е. Имаше улики за някакъв влак и за познанство с човек, който е раздавал много пари. Първото не го разбирам честно казано, а второто ще да е Румен Луканов, който е бил част от Сблъсък по БТВ и оттам Боби го познава.

# 123
  • Велико Търново
Абе те и миналата година уж някакви участия имаха, пък то... Smirk
Кои са били тези с участията?

Тази седмица някой обърна ли внимание към колко часа излезе Ягата?
Възможно ли е ако участието му приключва в 9 и 30 за 30-40 мин да стигне студиото и да се преоблече?
Нали първо трябва да излезе със съперниците си в битката? Трудно ще да е.
За представянето на последната битка излизат някъде около 1 час преди края, значи към 22 ч. Представлението в Сатиричния е от 20ч. и доколкото разбрах, е 1 час. Т.е. той трябва за поне 50 минути да отиде до Горубляне и да се намести в маската как да е. После докато съперникът му пее, ще се донаглася. Може и да е възможно, пък...

# 124
  • София
От 20.30 е представлението.

# 125
  • Велико Търново
Е, грешката е моя, значи. Извинявам се.
Тогава наистина ще е трудно, да не кажа - невъзможно.

Edit: Видях току-що, че Moon1619 вече го е описала днес, но съм го пропуснала.

# 126
Гласувах за Баба Яга, Хищницата и Златният, защото не знам кои са и ще ми е по- интересно ако останат. От събота и аз си мисля, че Златният може да е Кристиян.
Баба Яга най- много ми харесва, а след нея Хищницата.

# 127
Да не говорим, че последната ще е тройна битка, защото реално останаха само 5 маски. Освен да се върнем да се опитаме да навържем уликите с други участници, ама където и да погледна, все на камък удрям.

# 128
  • София
За кого уликите казваха, че е бил много палаво дете или нещо такова?

# 129
За Златния.

# 130
  • София
Много съм си навила на пръста Златния да е Блатечки, а не тоз Митко незнаен. Намерих за детството на Блатечки някакви данни: „В детските си години не съм бил нищо повече от един изпечен крадец. Специализирах в обири на супермаркети и без да ми мигне окото крадях кренвирши, дъвки, даже дини и пъпеши. Не помня точно какво, но всичко, което се ядеше, можеше да се скрие някъде. Но тогава го гледах като голяма веселба. Вече не смятам, че е така“

# 131
  • София
Не съм го засичала скоро Блатечки,беше няпълнял за роля, после отслабна, но не знам сега в каква форма е.

# 132
Значение кой е под маската има дотолкова, доколкото въпросната личност съумява да изгради жив и интересен образ, а не просто да запази анонимност (която когато някой не е известен създава съмнителна стойност на илюзорната мистериозност -  по тази логика може да бъде всеки някъде малко известен, но постига ли се крайния ефект?).
Баба Яга, независимо дали е Турбото или някой друг, успява в това начинание (получи се и на Къци, но нещо правеше прекалено тази година и Бебето така и не успях да го харесам). В първите му прояви на “подскоците” - не помня второ, или трето появяване беше, нещо много ми напомни точно на Христо Гърбов (когото много харесвам), но не се спрях на него като заподозрян. Който и да е под маската- в случая, постига добър общ ефект като представяне, защото едната мистериозност не стига, трябва и поне мъничко талант, а не само да разходиш един костюм по сцената.

# 133
Май беше напълнял за ролята си в "Ягодова луна". Дано той е Златният, а не Кристиан Кирилов. Искам изненада тип Бебето и Къци Вапцаров. Предполагам Баба Яга също би могла да я поднесе, ако не е Боби Турбото в действителност. Ами ако това с "Уморените коне ги убиват, нали?" не е просто израз, а наистина става въпрос за пиесата? Коцето Калки май участваше в нея, гласът също наподобява неговият донякъде, но не съвсем. Енергията обаче едва ли я има, Бабата хвърчи по сцената, а с останалите улики издишат нещата. За Христо Гърбов стана ясно, че е имал представление предишната събота, ама в колко часа е почнало и кога точно Баба Яга беше в битка тогава? Май по средата.

# 134
Представленията не се планират от днес за утре . Възможно е когато са писали графика , Боби Турбото да не е знаел че точно тогава ще е зает . Обичан образ е Ягата въпреки ,че е плашещ герой в приказките.  Който и да е под маската успя да си спечели сам това.
 Рисковано  е с дубльора . Не мисля че продуцента ще позволи това ко се наложи да свали маската. Ако е Турбото умуват какво да правят . Вируса е добра причина да го отложат ,така ще посеят още повече съмнението.

Общи условия

Активация на акаунт