🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 30 160
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 105
Отделно дамата в червения костюм говори доста особено, най-вероятно с чуждестранен акцент, какъвто има Християна Лоизу. Числото 1663 също е разгадано - това е разстоянието от родния ѝ град до София, където в момента ....
А това с гущерите навежда на мисълта, че е доста горещо в родната й страна. Има ги дори и през зимата.

# 106
Не се надявайте на Блатечки.
Всичко води към този Митко, да. В потрес съм! Не че и Блатечки е цвете, ама ... една идея по-добре.
Все още имам надежда да е някой друг, пък да видим.

# 107
  • София
Доста сериозно се подхожда към организацията на театралните представления. Не мога да повярвам, че даден актьор би поел ангажимент като знае, че по това време има друг.

# 108
  • Велико Търново
И аз като Donna Paulsen гласувам единствено за Баба Яга. Иска ми се тя да е победителят. Кои ще са другите двама - въобще нямам претенции.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 21:44 от DamaPika

# 109
Аааа мислех че говорите за сериала или филма ,или каквото е там.😄
Баба яга не ви ли се стори малко пренавита последния път.

# 110
  • Велико Търново
Единственият възможен вариант е отмяна или преместване на представлението на друга дата.
И това със сигурност ще потвърди, че Боби е Баба Яга - ще е един вид нарушаване на тайната. Едва ли ще си го позволят.

# 111
Дубльор или не, после ще слушате в интервюта за летене от единия до другия край на София и обличания в колата...

# 112
Точно сега представления постоянно се отменят и отлагат.

# 113
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Какво значение има кой е Златният, при положение че е най-нехаресван тук още от първия лайф. Все тая кой е, важното е че запази анонимност до снощи, ако не го бяха издали още щяхме да му се чудим.

# 114
  • София
Точно сега представления постоянно се отменят и отлагат.
Знаем защо се отменят в момента. Той все пак е обявил, че е свободен на тази дата, ако наистина е той би било безкрайно непрофесионално.

# 115
Добре, а кой може да бъде Баба Яга, ако не е той? Дали Христо Гърбов на тези години ще има същата тази енергия на сцената? Иван Юруков и Деян Донков имаха представления на датите, на които Баба Яга беше на сцената на Маскираният певец. Светозар Христов, Башар Рахал и Асен Блатечки са твърде тромави да бъдат пъргавата Баба. Коцето Калки има подобна бленда, но и него не го виждам толкова енергичен. Александър Сано с уликите и гласа удря на камък, кой друг беше още?

# 116
Не знам дали сте го обсъждали..възможно ли е Хищницата да е Лилана...с тея решетки всеки път...🤔
Всъщност не я знам под домашен арест ли е...кой друг е бил задържан?

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 22:49 от *Grizabella*

# 117
  • Испания
Христо Гърбов миналата събота е имал представление.

# 118
  • Варна
Абе те и миналата година уж някакви участия имаха, пък то... Smirk

# 119
При актьорите е различно с представленията. Боби се връзва най-много като поведение, движения, глас и улики, ама след това представление другата седмица... Ще видим тогава като излезе Баба Яга на сцената дали ще има някаква фрапираща разлика досега. Вчерашното предположение за Силвестър Силвестров съвсем ме хвърли в дискотеката. Той има доста специфичен тънък глас, който ни най-малко се връзва с този на Бабата.

Общи условия

Активация на акаунт