🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 30 141
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 90
Чак пък на мода ,ама и аз явно съм изостанала Grin
И на мен ми е чудно даже ме дразни леко Златният.

# 91
Който ще да е Златният, важното е на финала да го свалят на земята. Дано това го направи Баба Яга, заслужава да спечели след всички тези спектакли, които изнася всяка събота.

# 92
Иначе казано за Златния - гледам (резултатите) и не вярвам на ушите си 😉. В случая - и очите си, Хищницата поне от време на време пее относително прилично и се опитва да танцува. Само Баба Яга прави истинско шоу (според мен).

# 93
Митака или Кристиян има доста фенове от по- младите 100% . Освен в “ София ден и нощ” има и други участия в сериали , които ги дават само във vbox . Имаше един такъв в който участваше и певеца Галин , както и Диона . Ходи и на участия със жена си и пеят заедно . Имат 2 общи песни . Да не е певец по моите критерий , но със сиг има своята аудитория . Както някой писа и Пейо едва ли го знаят по- малките .. така , че защо да не е той

# 94
  • София
Ммм,аз съм гледала София ден и нощ,харесвах Митко,но чак пък да е поканен да участва...Ми че той като си свали маската колко хора ще го познаят?
Освен това не само той е печелил тогава.И това неистово задържане-той нямаше загуба,нали?
Гласувам за Бабата -победител направо.Искаше ми се други да са на финал,но ...
Ако може Макаронът да си тръгне,само така свивам бройката по анкетата.

# 95
Аз, да си призная, не харесвах Златния допреди да споменат Кристиян. Сега като подозирате него, ми допада маската повече. Човече от народа е и бих казала, че е доста харесван.
Не съм тийнейджър.

# 96
Не мисля, че могат да вземат дубльор, Баба Яга има много характерни движения и не съм убедена, че някой може да изиграе образа по същия начин. Освен това Магърдич не би си позволил да стане толкова брутален гаф. Колко е дълго това представление? Боби в цялото ли участва или само в началото?

А за Златният не знам защо толкова се учудвате, навсякъде хората го сочат като един от фаворитите, защото им е мистериозен, включително и в тази тема. Нищо чудно да има много хора, които гласуват за него.

Представлението е дълго един час, от 20:30 до 21:30ч. Дори и да пее последна, около 22 часа Баба Яга трябва да излезе на сцената, за да я представят заедно с другия персонаж, с когото е в двубой. Тогава отварят линиите, показват уликите и всеки си пее по ред, знаете. Така че, ако е той, няма начин Боби Турбото да прелети от единия до другия си ангажимент за толкова кратко време.
Мога да предложа да го замести свекърва ми-сега си е сецнала кръста,походката я докарва,на визия е същата-даже маска не и трябва.За пеенето,обаче...

# 97
За клипове съм го гледала Митко заедно с Джулия .
И от там не ми хареса пеенето. За филма е бокса с Галин и Диона сега научавам.
Само да не излезе победител че тогава доста недоволни ще има . Баба Яга прави шоуто , друг толкова колоритен и забавен този сезон няма.
Булката също е добра .

# 98
rainbow9020, това ти беше добро Grinning Все пак смятам, че представлението ще бъде на друга дата или отменено. Няма как Баба Яга да е друг, ясно се чу (па макар и за кратко) истинският глас на Боби Турбото, когато Баба Яга обясняваше защо е донесла тази предметна улика (диск на Лили Иванова). Така стана и с Плашилото, но там бях пропуснала, много тихо се чу.

# 99
За Златния наистина всички улики водят към Кристиан. Наградата, мускули, говора, но едно не ми се връзва. Той изобщо не може да пее.Беше направил дует с жена си и толкова фалшиво пеене от него... А иначе е много известен, но с името си от филма. Там не пишеха имената на участниците и за това са по познати с екранните си имена. Бях свидетел в един мол, на премиерата на филм се возих в асансьора с Марта Вачкова с дъщеря си, Владо Пенев и едно от момичетата, които участваха в Ден и нощ. Марта много грозно я зяпаше и шушукаше в ухото на дъщеря си. Когато слязохме от асансьора от всички страни зазяпаха момичето от сериала. Завикаха я по име и искаха снимки. Включително и моята дъщеря Simple Smile А аз погледнах към Марта, която никой не отразяваше. Вярвайте ми заслужаваше си да се види изражението и. От тогава не я харесвам.

Защото Добринка е другото ѝ име. Дано Рада не е взела нищо от нея.

В интерес на истината Рада я подбутваше да спре. Даже каза на глас: После ще ми кажеш. А Пенев си стоеше непукист.

# 100
  • София
Намерих това видео, тук пее Блатечки https://www.youtube.com/watch?v=5KdHKCvEZoA Звучи ли ви като Златния?

# 101
Баба Яга снощи много ми напомни на Христо Гърбов. И лудостта в движенията, клатенето на главата, заигравката с водещи и панел. Артист е определено. Малко се разколебах за Турбото. Във Фейсбук спрягат и Светозар Христов.
Златният се надявам да не е този Кристиян. Крайно неизвестен за мен. А пък, ако жена му е Хищницата... Джулия ли казаха, че се казва?
На финал искам да видя Баба Яга, Булката и Макарона.

# 102
Как Хищницата ще е Джулия? Нали стана ясно, че не е омъжена, а въпросната персона е? Отделно дамата в червения костюм говори доста особено, най-вероятно с чуждестранен акцент, какъвто има Християна Лоизу. Числото 1663 също е разгадано - това е разстоянието от родния ѝ град до София, където в момента живее.
Абсурд Светльо Христов да е Баба Яга, гласът му е доста различен, а и е доста тромав на сцената, видяхме го в Капките преди 4 години. Христо Гърбов не е лошо предположение, но вчера се чу истинският глас на човека под маската и той принадлежеше на Боби Турбото.

# 103
Не се надявайте на Блатечки.
Митко "мйекото" от онази пародия на сериал е.
https://www.youtube.com/watch?v=Dh_3Q4Jtboo
Кратък откъс. Да чуете начина на говорене и диалекта. Точно той си е.

# 104
На финал искам да видя Баба Яга, Булката и Макарона.
И аз така.☺

Общи условия

Активация на акаунт