🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 30 144
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 75
Златният досега все печели двубоите. Намирате ли е това за нормално за някой не толкова (очевидно) известен, след като дори и на панела му трябваше време, за да се сети даже как е името му? Аз лично - не.
Значи не играе честно, може би?

# 76
Не мисля, че могат да вземат дубльор, Баба Яга има много характерни движения и не съм убедена, че някой може да изиграе образа по същия начин. Освен това Магърдич не би си позволил да стане толкова брутален гаф. Колко е дълго това представление? Боби в цялото ли участва или само в началото?

А за Златният не знам защо толкова се учудвате, навсякъде хората го сочат като един от фаворитите, защото им е мистериозен, включително и в тази тема. Нищо чудно да има много хора, които гласуват за него.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 17:18 от Lilly_85

# 77
За Златния наистина всички улики водят към Кристиан. Наградата, мускули, говора, но едно не ми се връзва. Той изобщо не може да пее.Беше направил дует с жена си и толкова фалшиво пеене от него... А иначе е много известен, но с името си от филма. Там не пишеха имената на участниците и за това са по познати с екранните си имена. Бях свидетел в един мол, на премиерата на филм се возих в асансьора с Марта Вачкова с дъщеря си, Владо Пенев и едно от момичетата, които участваха в Ден и нощ. Марта много грозно я зяпаше и шушукаше в ухото на дъщеря си. Когато слязохме от асансьора от всички страни зазяпаха момичето от сериала. Завикаха я по име и искаха снимки. Включително и моята дъщеря Simple Smile А аз погледнах към Марта, която никой не отразяваше. Вярвайте ми заслужаваше си да се види изражението и. От тогава не я харесвам.

# 78
  • Испания
За Златния наистина всички улики водят към Кристиан. Наградата, мускули, говора, но едно не ми се връзва. Той изобщо не може да пее.Беше направил дует с жена си и толкова фалшиво пеене от него... А иначе е много известен, но с името си от филма. Там не пишеха имената на участниците и за това са по познати с екранните си имена. Бях свидетел в един мол, на премиерата на филм се возих в асансьора с Марта Вачкова с дъщеря си, Владо Пенев и едно от момичетата, които участваха в Ден и нощ. Марта много грозно я зяпаше и шушукаше в ухото на дъщеря си. Когато слязохме от асансьора от всички страни зазяпаха момичето от сериала. Завикаха я по име и искаха снимки. Включително и моята дъщеря Simple Smile А аз погледнах към Марта, която никой не отразяваше. Вярвайте ми заслужаваше си да се види изражението и. От тогава не я харесвам.

Защото Добринка е другото ѝ име. Дано Рада не е взела нищо от нея.

# 79
Моите впечатления от Кристиан са, че пее прилично. Чак пък толкоз фалшиво айде да не е.
Не знам дали е Златния.

# 80
  • Далечният изток
Аз конкретно го помня най-вече с подигравките за сватбата му и факта, че взе булката от дискотека в Студенстки град, вместо от дома й Grinning
Аз  го помня като  Митко баницата , заради майка му, къде идваше с храна да го засрамва от провинцията, малко го гледах, до ст. град не стигнах.😅
Сватбата е на Кристиян в живота, не на Митко в сериала... Simple Smile

# 81
  • София
Аз лично нищо не бъркам, досега два пъти съм чела въппоси и съмнения защо Маги не се появява в панела. 😀

# 82
Не мисля, че могат да вземат дубльор, Баба Яга има много характерни движения и не съм убедена, че някой може да изиграе образа по същия начин. Освен това Магърдич не би си позволил да стане толкова брутален гаф. Колко е дълго това представление? Боби в цялото ли участва или само в началото?

А за Златният не знам защо толкова се учудвате, навсякъде хората го сочат като един от фаворитите, защото им е мистериозен, включително и в тази тема. Нищо чудно да има много хора, които гласуват за него.

Представлението е дълго един час, от 20:30 до 21:30ч. Дори и да пее последна, около 22 часа Баба Яга трябва да излезе на сцената, за да я представят заедно с другия персонаж, с когото е в двубой. Тогава отварят линиите, показват уликите и всеки си пее по ред, знаете. Така че, ако е той, няма начин Боби Турбото да прелети от единия до другия си ангажимент за толкова кратко време.

# 83
Единственият възможен вариант е отмяна или преместване на представлението на друга дата. Глас, улики и поведение не виждам на кого могат да паснат, освен на него, все един от тези компоненти ще куца.

# 84
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
И аз бях в чуденка кой е Златният, но след снощната улика и навързването с всички останали улики, за съжаление ще се окаже, че наистина е този актьор, който говори на диалект в "София ден и нощ" - сериал, от който съм гледала само няколко епизода. Много ме е яд и мен, сега си пуснах клипчетата от Максирания певец и се заслушах в пеенето на Златния - ами точно този е гласът, не е на Блатечки, не е на Вергов Confused Разочаравание...

# 85
Друго имах предвид за Златния - за да печели всеки път така стабилно, смятам, че е някой по-специален участник. Нямам никого конкретно предвид, но едва ли е случайност такава чиста и стабилна победа и златен статут. Очаквам по-голяма изненада за тази маска. Дано е поне приятна.

# 86
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Друго имах предвид за Златния - за да печели всеки път така стабилно, смятам, че е някой по-специален участник. Нямам никого конкретно предвид, но едва ли е случайност такава чиста и стабилна победа и златен статут. Очаквам по-голяма изненада за тази маска. Дано е поне приятна.
Ами пусни си отново клипчетата само на Златния и се заслушай в гласът му. Не че искам да те убеждавам, но за мен вече няма никакво съмнение. Не знам дали има някакъв златен , специален статут....

# 87
Гласовете не са винаги точно каквито си мислим. Златният не ми харесва как пее, че да си причинявам повторно слушане на представянията му.

# 88
Но пък се задържа  и го харесват явно Митко.  Доста вероятно да е под маската. Маги е преценил да го покани.

# 89
На мен точно това стабилно задържане ми е съмнително. Нито прави шоу като Баба Яга, нито пее добре, а пък остава. Чак толкова фенове да има? Явно съм изостанала с тенденциите кой е на мода....

Общи условия

Активация на акаунт