🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 30 219
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 195
И аз не мога да си представя Евтим Милошев като Златен, ама ми изглежда далеч по-логично той да се задържи толкова време, а не Кристиян-Митко.
А представяте ли си да свали маската и да излезе под нея Валентин Михов 😂😱😬 (в рамките на шегата това).

# 196
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Евтим Милошев говори ли на "меко"? Защото ясно се чува в клипчетата с уликите, както и в песните , че има диалект Златния.....
И на мен много ми се иска да е някой друг...

# 197
Давам друго предположение за Баба Яга - Светльо Витков. Не знам дали е коментирано вече. Баба Яга и Хищницата са ми най-интересни.

# 198
Давам друго предположение за Баба Яга - Светльо Витков. Не знам дали е коментирано вече. Баба Яга и Хищницата са ми най-интересни.
Наско от БТР,Заки? Но никой не ми се вързва с Яга,освен Боби.Ще се разочаровам (малко)ако не е той.

# 199
Евтим Милошев е от София, Асен Блатечки също. Възможно ли е да се прави с този диалект?

# 200
Смятам, че един добър актьор не само диалект може да направи, ами да се държи и като вдървен на сцената. Както и да пее фалшиво или незабележително.
Нехаресваният Юлиян Константинов например, миналата година беше коментиран как е изпял нещо толкова зле - ами пя например небрежно, но въпреки това усетих тогава, че не е от неспособност, а е нарочно. Много се надявам при Златния подобна да е причината за незабележителното представяне, а не мистериозност, която се дължи на това, че малко хора по принцип (или само дадена аудитория, която не е представителна извадка за всички) биха го разпознали и без маска.

# 201
За Златния-беше казал,че никога не е готвил по телевизията.От познати,които са гледали "София ден и нощ" разбрах,че спрягания Митко/Кристиян готвил често в това реалити.А с какво му е объркан живота по рождение? Да не е Алекс Алексиев?Димо го изключвам заради височината.Може и да е Милошев,въпреки че не намирам инфо за спорт.Той готвил ли е в "Черешката",че и за това не намирам информация?Ако наистина от панела са набарали мускули под дрехите му,то и Митьо Крика може да е Laughing

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 08:18 от rainbow9020

# 202
Асен Блатечки не готви по телевизията. Той също има мускули, така че не изключвайте и него.

# 203
  • София
Аз се надявам Къци да е гост в панела. Ще ми бъде интересен. Рачков не бих го изтърпяла.

# 204
  • София
Според мен Златният е още един участник от първи сезон и това е Ненчо Балабанов. Преструва се, че не може да пее и леко са му обработили гласа.
В една от уликите се казваше "С първите пари, които е изкарал, си е купил превозно средство, което не замърсява околната среда, тоест велосипед. В първи сезон кукерът показа предметна улика колело и казва същото за това колело.
Гледайте това видео от 07:25 до 08:00
https://www.vbox7.com/play:b9c82f2627?p=playlist&id=2321011
Второ, уликата за Аладин на Златния се отнася за спектакъла Аладин в който Ненчо е играл. Обаче наградата на Нова не се връзва с нищо, но пък може би има някаква връзка към някой от филмите в които е играл.

# 205
Според мен Златният е още един участник от първи сезон и това е Ненчо Балабанов. Преструва се, че не може да пее и леко са му обработили гласа.
В една от уликите се казваше "С първите пари, които е изкарал, си е купил превозно средство, което не замърсява околната среда, тоест велосипед. В първи сезон кукерът показа предметна улика колело и казва същото за това колело.
Гледайте това видео от 07:25 до 08:00
https://www.vbox7.com/play:b9c82f2627?p=playlist&id=2321011
Второ, уликата за Аладин на Златния се отнася за спектакъла Аладин в който Ненчо е играл. Обаче наградата на Нова не се връзва с нищо, но пък може би има някаква връзка към някой от филмите в които е играл.

И това го коментирахме.Той,миличкия,под коя ли не маска го сложихме:).За Хищницата и Булката не сме го спрягали само Simple Smile

# 206
А аз се чудя как така Къци ще е в панела. Той със сигурност ги знае кои са останалите. Незнам как е на репетиции и дали говорят и им преправят гласовете и там, но щом Есил Дюран беше загатнала нещо,би трябвало и Къци да ги знае. Нищо де. Ще ни баламосва нещо, той го умее.😋😋🤗☺

# 207
Това с Къци като гост панелист съм го пропуснала като са го казали. Аз останах с впечатление, че ще е Рачков

# 208
На репетициите изобщо не са заедно до колкото знам. Всеки си има някакъв час в който трябва да го закарат, репетира, тръгва си, следва почивка и докарват следващия. А по време на лайф всеки си стои в бунгалото, докато не го извикат за дуел. От организационна гледна точка има логика да не им разкриват кои са другите участници - колкото повече хора са наясно, толкова по-голям шанс за издънка. Есил каза, че имало някакви неизвестни, но според мен са спекулации и нейни си предположения, а не факти.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 14:29 от Lilly_85

# 209
Дано наистина са само спекулации от страна на Есил, а не нещо друго, че шоуто е вече в доста напреднала фаза, за да излизат под маските сега неизвестни или известни на малцина, лица.

И все забравям- да добавя за предположението Баба Яга - Светльо Витков - наистина би било забавно с оглед, че не изпя като себе си Бате Гойко.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 14:47 от fenyx

Общи условия

Активация на акаунт