🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 30 207
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 180
Целта на предаването не е да се покаже най-добър глас, а да останат възможно най-мистериозни. В този аспект Християна се справя чудесно с тази роля. Поли Генова също е певица, ама чухте как пя под маската на Очите. Затова Макаронът и Булката са ми скучни до болка, а Баба Яга и Хищницата интересни и атрактивни. Продължавам да твърдя, че именно Боби е под неговата маска, но вече няма да се учудя, ако хвърли бомбата в предаването. Обаче продължавам да се чудя кой би могъл да има неговата енергия на сцената, тази лудост, този глас и към кого още водят тези улики. Споменах вече споменавани имена и защо не се връзват с нея, други предположения?
И аз не мога да навържа някой с уликите и гласа.Отпаднаха поради една или друга причина Димо,Етиен,Захари,Калки,Юруков,не помня още кои бяха изредени.Абе,Ненчо да се крие тук? И все пак си държа на Боби-голям сладур ми е,а и Бабата ми е като него-сладка,сладка.Душица.

# 181
Няма лъжа, няма измама, Боби Турбото е Баба Яга на 100%. Убедете се сами:

# 182
Няма лъжа, няма измама, Боби Турбото е Баба Яга на 100%. Убедете се сами:

Евала,шапка ти свалям! Сладурко !

# 183
Гласът на Баба Яга няма нищо общо с този на Ненчо, нито с който и да е от изброените. Може би единствено Деян Донков се доближава, но нали имаше представление в една от вечерите, в които пя Бабата, та никакъв шанс да е той. Това с книгата е малко подвеждащо, защото може и на друг актьор да е повлияла, но да не споменава нищо по този повод.
Ясни са вече следващите битки: Хищницата срещу Булката и тройната между Макарона, Златния и Баба Яга. Паунът и Пеперудата ще са гост-маски, а за ужас на Смайлис гост-детектив ще е Къци Вапцаров (Бебето). Значи има шанс Боби да се преоблече и да пристигне за последната битка, ама отново си е рисково. Трябва Паунът и Пеперудата да пеят един след друг и чак накрая да е последната битка. Ще видим в събота каква ще става.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 19:24 от Балкай Бартокомляс

# 184
  • Испания
Промото за събота - https://www.instagram.com/p/CHqNLgrqGjn/

Специален гост-детектив - Бебето. Не бих могла да изтърпя Кръстю. Надявах се да е Рачков.

Две маски от миналия сезон. Баба Яга е в трио. Би могло Боби да си изкара спектакъла и да участва във формата.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 19:53 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 185
Специален гост-детектив - Бебето. Не бих могла да изтърпя Кръстю. Надявах се да е Рачков.
И аз се надявах на Рачков, НО никъде във видеото не се споменава изрично, че ще гостува Къци. Wink Възможно е(и силно се надявам) да ни подвеждат с това Бебе и тия коленца, на които се акцентира в промото. Grinning

# 186
  • Испания
И аз се надявах на Рачков, НО никъде във видеото не се споменава изрично, че ще гостува Къци. Wink Възможно е(и силно се надявам) да ни подвеждат с това Бебе и тия коленца, на които се акцентира в промото. Grinning

И аз се надявам да е подвеждащо, ама...

# 187
Ако съдим от предишните предавания, в които е имало по 5 маски на вечер, то последователността следва да е такава:
1. Двубой между Хищницата и Булката
2. Гост-маска, Паунът
3. Тройна битка между Макарона, Златния и Баба Яга
4. Гост-маска, Пеперудата
В такъв случай Боби е почти невъзможно да присъства, ако представлението се състои наистина и той вземе участие в него. Възниква и друг проблем - финалът най-вероятно ще е на 5 декември и ако Баба Яга се класира там, пък съвсем ще е невъзможно да е той под тази маска. В анонса стана ясно, че другата седмица ще падне само една от редовните. Вече и дубльор ми се струва невъзможен, така че остава вариант някой друг да е Баба Яга. Обаче кой? Не се сещам вече...

# 188
Ще я сънувате тази Баба Яга Joy
Която и да е прави шоуто и стана харесвана. Златният не искам да спечели.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 22:47 от femmi2

# 189
  • Велико Търново
Дубльор ще се ползва, но в представлението. Съвсем обичайна практика е.
Само дето в именно този спектакъл Борислав Захариев е единственият участващ актьор и който си е купил билет, вероятно си го е купил заради него, не заради дубльора. Ако въобще има такъв.

# 190
Супер интересно стана сега с това представление. В действителност той не може да стигне толкова бързо, освен ако не прелети с метлата на Баба Яга.

# 191
  • Велико Търново
Според мен Златният е самият Маги Халваджиян!Сега с тази улика от последният епизод,да не би да е за продуцент наградата!??
Тази награда е била за Евтим Милошев тогава.

# 192
Отдавна не съм ходила на театър в България, но поне преди при смяна на някой от главните актьори оповестяваха колкото е възможно по-рано или директно се отлагаше представлението. Без предупреждение се сменят само актьорите с по две-три реплики, което не е случаят в момента. Не може да платиш за моноспектакъл на Борислав Захариев и на сцената да излезе Иван Иванов... Примерно.

И аз си мисля за Евтим Милошев за Златният, вече споменах причините. Числото 301 е от “Дяволското гърло” - негов сериал, освен това е носител на наградата “Златен век”. Нямах възможността да проверя другите улики, но на първо четене не ми се вижда невъзможно да е той.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 12:53 от Lilly_85

# 193
На първия лайф като запя Баба Яга и много отчетливо чух гласа на Калин Врачански. Бях убедена, че е той. После обаче така оживя образът, че изобщо не мога да го свържа с него. Много се надявам да е Турбото.
Не мога да си представя Евтим Милошев в костюма на Златния.

# 194
Прилагам ви снимки на Ягата изправена, че е рядко явление Satisfied На токчета или не, висок мъж си е.

Общи условия

Активация на акаунт