🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 30 204
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 165
Силвестър с този тънък гласец баш Баба Яга ще да е.

# 166
  • Пловдив
Имам едно безумно предложение за Хищницата - Мегз. Не знам дали може да пее, но тя ми се появи като мислех за уликите - решетки, любовно разочарование, корона (риалити формата й Top Queen ), ангел (ангелите на Мегз), уравнение с много неизвестни- тя се занимава с търговия. Горната част на тялото много си съвпада, за височината не съм сигурна.

# 167
Имам едно безумно предложение за Хищницата - Мегз. Не знам дали може да пее, но тя ми се появи като мислех за уликите - решетки, любовно разочарование, корона (риалити формата й Top Queen ), ангел (ангелите на Мегз), уравнение с много неизвестни- тя се занимава с търговия. Горната част на тялото много си съвпада, за височината не съм сигурна.

И аз за нея се сетих, но и тя има говорни дефекти.

# 168
  • Пловдив

И аз за нея се сетих, но и тя има говорни дефекти.

Ами тя Хищницата нито веднъж не пя на български за да чуем. А в отговорите на въпроси нищо не може да се разбере.
Докато пееше Billie Jean, все чувах Jeans и още се чудя дефект или проблем с английския има Хищницата...

Но, така или иначе, и аз оценям идеята си за малко вероятна.

# 169
  • София
Не знам откъде е тази информация за дубльорите... Преди вируса съм ходила на театър по няколко пъти на месец, абсолютно никога не е имало дубльор, ако е имало болен артист представлението се е отменяло. Помня и като почина Йосиф Шамли( лека му пръст) спряха всички представления с негово участие, защото отнема време нов актьор да на влезе в нещата.

# 170
Мегз с нейния глас и дефект няма как да пее така. Не казвам че е супер.
За улики нямам идея дали се връзва по скоро не:rolling_eyes:
На колко години е Мегз ?

А ,за дубльорите хората плащат за даден артист и искат него да видят и да тупнат друг при това моноспектакъл е Нелоялно.

Артист е Ягата ,но въпроса е кой ?
Само мъжки имена се спрягат ,ако е жена макар да е малко вероятно ?

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 16:50 от femmi2

# 171
Как жена да е Ягата? Съвсем мъжки глас си е, висок е, нарочно стои прегърбен и свит, да не го сравняват по височина с водещите.
А за Хищницата вече не знам какво точно да очаквам- имаше някое и друго добро или поне прилично изпълнение, както и доста слаби. И в танците - някак като че ли не ѝ идва отвътре танца, като заучен, последните две участия изглежда с малко понапълнели крачета (в бедрата), няколко пъти ми звучеше, все едно пее поп-фолк певица ... може и Лоизу да е, но от нея предполагах (ако е тя) по-убедително представяне. Макар че намерих участието ѝ в 7/8 тв, гледах малко и нещо по-различно от преди май пееше... обаче си спомням и Поли Генова как не звучеше изобщо като себе си, така че всичко може да се очаква.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 16:35 от fenyx

# 172
Сега се замислих пак ... Да не ни пробутват пак Димо Алексиев като неразпознат с Къци, т.е. да имат втори шанс. Някакво дежавю ме споходи. Той пя доста добре миналата година.

# 173
Как очаквате жена да докара толкова дълбок глас като Баба Яга? Това с височината е доста рисковано, изглежда ми изгърбен дори и по време на изпълненията. Да не е някой по-нисък? Че и с обувки на токчета се движи.
Не е Димо Баба Яга, той има доста по-тънък глас от на Баба Яга.

# 174
Гледах Боби в Капките и бая си стърчеше над Зуека. Да, Баба Яга се прегърбва, но на няколко пъти се изправи изцяло и беше малко над Геро. А е с токчета. Да не би да бъркаме Thinking И с тези представления в събота... Може и от там да изскочи изненада.

# 175
Отделно дамата в червения костюм говори доста особено, най-вероятно с чуждестранен акцент, какъвто има Християна Лоизу. Числото 1663 също е разгадано - това е разстоянието от родния ѝ град до София, където в момента ....
А това с гущерите навежда на мисълта, че е доста горещо в родната й страна. Има ги дори и през зимата.
Очаквах по-добро пеене от Лоизу.

# 176
Много хора споменаха, че Християна Луизу не е универсална певица... Някои песни ги пее перфектно, други просто не ѝ се получават. Аз съм я слушала много малко, но съм склонна да се съглася. Някой тук беше пуснал линк към една песен от нейния си репертоар - не беше добро изпълнението.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 17:52 от Lilly_85

# 177
Целта на предаването не е да се покаже най-добър глас, а да останат възможно най-мистериозни. В този аспект Християна се справя чудесно с тази роля. Поли Генова също е певица, ама чухте как пя под маската на Очите. Затова Макаронът и Булката са ми скучни до болка, а Баба Яга и Хищницата интересни и атрактивни. Продължавам да твърдя, че именно Боби е под неговата маска, но вече няма да се учудя, ако хвърли бомбата в предаването. Обаче продължавам да се чудя кой би могъл да има неговата енергия на сцената, тази лудост, този глас и към кого още водят тези улики. Споменах вече споменавани имена и защо не се връзват с нея, други предположения?

# 178
Уликите на някои участници са много подвеждащи и са измислени така, че да ни карат да мислим за друг човек. Като чуеш за фешън бебе, което постоянно е в Инстаграм и тубата, ходи с антураж от красиви жени, пие протеини и така нататък, сещаш ли се за Къци? Не...

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 18:00 от Lilly_85

# 179
  • Варна
Много ми се иска Хищницата все пак да е известна, а не някоя, която да я търсим всички в гугъл...

Общи условия

Активация на акаунт