🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 30 234
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 225
Май казаха, че е някой пълен с енергия. Кой ли ще да е?
Апропо, аз също смятах, че под маската на Златото се крие Ненчо Балабанов заради гласа, ама се видя колко ги познавам по тях (справка - Плашилото). Няма да се учудя, ако и за Баба Яга бъркам, още повече с тези представления.

# 226
  • Испания
Кръстю Вапцаров в "На кафе"

"За тази реакция живеем в това предаване" - същото каза и в "Здравей, България". Той вече се чувства част от екипа. Говори едно и също.

# 227
Ако идеята в панела с маската на Бебето да участва някой друг ще е по-добре, наистина.
А за Баба Яга - не съм сигурна вече кой ще излезе накрая, обаче освен, че е супер забавен, има и чудесен подбор на песните си. А все пак и това гради образа, както и показва нещо за човека под маската.

# 228
  • В страната на мечтите.

Казаха: някой много бъбрив и ще видят тези от панела.
[/quote]

Явно наистина знаят кой ще бъде. Има някаква идея и закачка, но може би ще разберем в събота.

# 229
Тоест, някой ще се появи в панела с костюма на Бебето и ще трябва да познаем кой е? 🙄

За мен има разлика между позабравен, но все пак познат човек и някой, който въобще не е известен нито преди време, нито сега, какъвто е този Кристиян.
Известността е субективно понятие, разбира се, но можеш да се сетиш за някой позабравен, докато няма как да разкриеш някого, когото въобще не познаваш.

Аз лично гледах София ден и нощ и според мен нито Митко (Кристиян), нито останалите участници не са неизвестни.
Не мисля, че е нужно да се сравнява с Пейо. Него го даваха по ТВ 1-2 години веднъж в седмицата, а Кристиян 3-4г. всяка делнична вечер. Сред младежката аудитория най вече. Моята дъщеря все още ги обожава, а по време на излъчването бяха луди по тях с приятелите и. Попитайте децата си дали не го познават? Друг е въпроса, че лично него не го търпя, заради ужасния акцент.
За баба Яга мислили ли сте за Краси Радков?

# 230
Въпросът е в демографията. Предавания като “Маскираният певец” се гледат основно от хора над 25 годишна възраст. Имам дъщеря на 15, тя е чувала за въпросният Кристиян и повечето от неговия калибър, но Маскираният, Капките и т.н. са ѝ скучни. Синът ми е на 11, той гледа по малко покрай нас, но без особен интерес. През повечето време си цъка разни клипчета на телефона. Приятелите ми с деца на тази възраст казват, че е сходно положението и в техните семейства. Изхождайки от това е много по-сигурно продуцентите да заложат на Пейо или Къци, отколкото на Кристиян или Ева Георгиева.

# 231
Точно за Краси Радков щях да пиша сега.
Иначе - не съм в извадката ви, моите деца са малки (но пък гледат с интерес Маскираният).

# 232
Моите са в градинска възраст, та не го познават със сигурност. 😂

Аз не съм гледала този сериал, не споря, че със сигурност си има своята аудитория и фенове, просто смятам, че той си е известен само за този кръг, които са най-вече тийнейджъри, а не на широката публика.

# 233
Дали Краси Радков е толкова пъргав и енергичен на сцената? На мен нещо не ми се вярва. Може би в тази посока трябва да тръгнем, ако в действителност не Боби е под тази маска.

# 234
Въпросът е в демографията. Предавания като “Маскираният певец” се гледат основно от хора над 25 годишна възраст. Имам дъщеря на 15, тя е чувала за въпросният Кристиян и повечето от неговия калибър, но Маскираният, Капките и т.н. са ѝ скучни. Синът ми е на 11, той гледа по малко покрай нас, но без особен интерес. През повечето време си цъка разни клипчета на телефона. Приятелите ми с деца на тази възраст казват, че е сходно положението и в техните семейства. Изхождайки от това е много по-сигурно продуцентите да заложат на Пейо или Къци, отколкото на Кристиян или Ева Георгиева.
Много си права! А моята дъщеря и за въпросния Кристиян не знае нищо.Беше се пробвала да изгледа 1-2 серии,и с тях приключи.Просто констатира,че "по-голяма тъпня не съм гледала".Извинявам се на феновете му.

# 235
Не, имах предвид Краси Радков като Бебето в панела (ако идеята е да не е Къци, а друг).

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 18:17 от fenyx

# 236
  • София
Много си права! А моята дъщеря и за въпросния Кристиян не знае нищо.Беше се пробвала да изгледа 1-2 серии,и с тях приключи.Просто констатира,че "по-голяма тъпня не съм гледала".Извинявам се на феновете му.
Еми и аз смятам като нея, а по принцип следя всички български сериали и предавания, но това не можах да си го причиня.

# 237
  • Испания

Еми и аз смятам като нея, а по принцип следя всички български сериали и предавания, но това не можах да си го причиня.

Абсолютно. Изгледах половината на първата серия и дотам.

# 238
За моите разбирания, предположения за такъв туп участници в Маскираният, е изкуствено създаване на някаква популярност на известни само в определени среди лица.

# 239
Кръстю Вапцаров в "На кафе"

"За тази реакция живеем в това предаване" - същото каза и в "Здравей, България". Той вече се чувства част от екипа. Говори едно и също.
А защо те актьорите да не живеят за такава реакция?! А като е казал "в това предаване" като участник защо да не каже така?!
Гледах интервюто, добре беше, не се е впускал е излишни обяснения.

Общи условия

Активация на акаунт