🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 30 237
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 240
За моите разбирания, предположения за такъв туп участници в Маскираният, е изкуствено създаване на някаква популярност на известни само в определени среди лица.
На моменти имам усещането, че някои хора плащат само и само да им споменат имената в предаването. Едва ли има по-добра реклама от това. 😃

# 241
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Тоест, някой ще се появи в панела с костюма на Бебето и ще трябва да познаем кой е? 🙄
В руското имаше такъв момент - въпросната маска откри шоуто, познаха кой е и той седна след това в панела. Демек, Рачков или Криското ще е.

# 242
Не знам дали този Крис, ако е той наистина, си е платил да участва, но със сигурност си е платил на приятели и познати да гласуват за него.

А като споменахте руския формат, се сетих за испанския. Снощи разгледах инстаграма на тяхното предаване...Толкова грозни и кичозни маски не бях виждала. Flushed

# 243
  • Испания
На моменти имам усещането, че някои хора плащат само и само да им споменат имената в предаването. Едва ли има по-добра реклама от това. 😃

Не знам дали този Крис, ако е той наистина, си е платил да участва, но със сигурност си е платил на приятели и познати да гласуват за него.

Това с плащането за участие е пълен абсурд. Как си го представяте!

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 20:44 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 244
Не за участие, а за да ги споменават в ефир. Азис в началото направи реклама на сума ти негови колежки, знаейки много добре, че няма как да са те. Вдига им акциите умишлено и работи - колко народ ги търси в Гугъл и Ютюб, преслушваха се тесни песни, търсеха се участия... 🙄

# 245
  • Испания
Не за участие, а за да ги споменават в ефир. Азис в началото направи реклама на сума ти негови колежки, знаейки много добре, че няма как да са те. Вдига им акциите умишлено и работи - колко народ ги търси в Гугъл и Ютюб, преслушваха се тесни песни, търсеха се участия... 🙄

И му плащат да ги споменава?

# 246
Едва ли, това според мен беше на приятелски начела. Но няма да се учудя някой друг да си плаща или да е искал да си плати. Не е нещо нечувано за шоубизнеса и не е много по-различно от продуктовото позициониране.

# 247
  • Испания
Току-що го публикува.

# 248
Предлагам някой детектив от тук да отиде на представлението и да го дебне 😂

# 249
  • Испания
Предлагам някой детектив от тук да отиде на представлението и да го дебне 😂

Ако бях в България, с удоволствие.

# 250
Мда, или някой приятел/роднина/познат на някой детектив тук, за да се потвърди, че наистина е бил на театралната сцена и няма никакъв шанс да стигне до Горубляне за представянето на Баба Яга. Тогава вече ще я втасаме яко, а в последно време бяхме сигурни, че именно той се крие под тази маска. Аз блокирах и наистина не знам кой би могъл да е. Какви бяха предложенията? Споменаха се Краси Радков, Башар Рахал, Асен Блатечки, Коцето Калки, Христо Гърбов, Деян Донков, Иван Юруков, Александър Сано, Силвестър Силвестров, Константин, Светослав Витков, Светозар Христов, Димитър Рачков (да, и такова предложение имаше)... Нито един от тези не ми се връзва като поведение, артистичност, глас и улики в едно, все нещо куца.

# 251
  • Испания
Според мен, само Христо Гърбов като поведение. Мисля, че имаше някакъв образ в "Улицата" и ходеше почти така.

Не спирам да се надявам да е Боби.

# 252
Христо Гърбов имаше представление по-миналата събота май, а Баба Яга излезе по средата на шоуто в двубой със Златото, така че едва ли е той. Пък и Улицата беше преди 27 години, а Гърбов е бил на 36 години тогава.

# 253
И Румен Луканов. След последната улика , че е раздавал пари си прилича. Само незнам дали може да припка така , той гони 60-така. А и книгата е сериозна улика.

# 254
Чакай малко, Баба Яга познава човек, който е раздавал навремето пари, а не че човекът под маската го е правил. Затова продължавам да си държа на Боби Турбото, а въпросният "раздавач" на пари да е наистина Румен Луканов, който работеше в Сблъсък заедбо с него и беше водещ на предаването "Сделка или не".

Общи условия

Активация на акаунт