🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 30 857
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 300
На мен всичко ми харесва, само малко по-малко Бате Гойко, но .... трябва да спра да я гледам, че съвсем ще се пристрастя към тази Баба 🤗!

# 301
Има една певица - Цвети Радойчева - не знам колко е известна, но сега се сетих, че гласът на Хищницата ми прилича на нейния.

# 302
Не знам дали Боби е Бабата или някой друг ще ни изненада, ама е толкова забавен образ, че отивам да гледам от vbox пак изпълненията му след толкова обсъждане сега, не за търсене на следи, а просто за забавление 😊.
И аз така! Изпълнението му на "Cuban Pete" съм си го пускала двайсетина пъти и все не ми омръзва. People Dancer

И аз така. Това му е коронния номер. И гласът на няколко пъти си го променя по много интересен начин и танците.... И пя страхотно. Направи невероятно шоу. За мен това беше най- доброто изпълнение от целия сезон до тук.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 18:29 от Millan

# 303
  • Бургас
Аз пък често си пускам Summer Wine на баба Яга. Уникално! Че и песента в изпълнение на Ville Valo и Natalia Avelon пак ми стана любима.Simple Smile

# 304
Ако го махат тая дъбота, той ще има време да стигне дотам (в самия двубой може да е дубльор). И ако това се случи, ще ме позапомнят в страницата им!!!

# 305
Светозар Христов бе пълно дърво в Капките преди 4 години, никакъв шанс да е той Баба Яга.

# 306
Няма шанс да е дубльор, нали ако се разчуе, че е такава работата, никой повече няма да гледа на Магърдич предаванията. Не мисля, че би си го позволил.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 16:54 от Lilly_85

# 307
Като заизреждахте шоутата с раздаване на пари се сетих за едно, което се казваше златмата пирамида, но го помня като реклама и понеже не съм го гледала не знам кой го е водил и участвал в него. Но може маската на Златния да подсказва за това шоу.

# 308
Иво Танев. За Златния ли имаше улика Аладин, я погледнете тук
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Иво_Танев

# 309
До сега няма начин да не са прибягнали до дубльори. 30 участника (за двете години) и около 25 съботи общо. Не може да нямат някакъв резервен план, според мен. И миналия сезон все някой имаше участие или пък гледаше шоуто от вкъщи и в същото време трябваше да е на сцената. Повечето песни са на запис, какво им пречи. Достатъчен е някой с подобна фигура и 1/2 час титуляра да му даде някакви наставления и е готов.

# 310
Възможно е да са прибягвали до дубльори по непредвидени обстоятелства, но не и защото някой иска да си изнася представление някъде другаде... И миналата година Алисия е имала участия час след като свърши лайфът, и тази година Десислава по същия начин, но никога не се е случвало да се застъпват във времето. Прекалено очевидно е и би могло да стане страшен скандал. Все пак на участниците им плащат, има си договори, не мисля, че биха им позволили такъв непрофесионализъм.

# 311
  • София
Има една певица - Цвети Радойчева - не знам колко е известна, но сега се сетих, че гласът на Хищницата ми прилича на нейния.
Прилича, вярно е, и по фигура прилича, само не знам как се връзват уликите...

# 312
Тази певица не ми говори абсолютно нищо, но била семейна , с дете.

# 313
Тази певица не ми говори абсолютно нищо, но била семейна , с дете.
И е родена в София.И има 2 ( две !) песни-поне толкова намерих.С какво да е известна? Кой да я познае освен роднините и?Или аз съм много назад с материала "известни бг личности",за което се извинявам.

# 314
  • Испания
Известна на комшиите си.

Общи условия

Активация на акаунт