🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 30 847
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 285
Боби ако ни чете в момента, сигурно се попикава от смях Joy

# 286
Боби ако ни чете в момента, сигурно се попикава от смях Joy

Хахаха да, абсолютно! Joy

# 287
Бони има дъщеря и гласът е разпознаваем при нея . Има едни извивки.

Това е  добра идея да видите дали ще бърза като самолет след спектакъла Joy

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 01:32 от femmi2

# 288
Не знам дали Боби е Бабата или някой друг ще ни изненада, ама е толкова забавен образ, че отивам да гледам от vbox пак изпълненията му след толкова обсъждане сега, не за търсене на следи, а просто за забавление 😊.

# 289
  • София
Колкото и да бърза все си остава невъзможно за мен.

# 290
  • София
Ако Бебето пее, свали маската и се присъедини към панела ще е супер, защото така ще паднат общо 4 маски в един лайф. Според мен едва ли ще сложат Рачков или Криско под маската, защото ще е прекалено очевидно.

# 291
  • София
Пееше някъде Р.Л. и то доста добре и вярно, ама немога да се сетя къде. Дали по едно време на финала на сделката не пропя.
Боби Турбото и танци на Лили Иванова нещо не ми се връзва.🤪🤪
Боби е бил в балета на Лили Иванова. Многократно се спомена в темата и има информация в нета Wink Яга според мен си е Турбото, но ако наистина има представления, мога да си представя само Светозар от певческите шоута на Слави в образа, за друг такъв кукумицин в добрия смисъл на думата в БГ ефира не се сещам Simple Smile Ще видя как ми се връзват уликите...

# 292
Момичета, понеже сте писали по-рано да си кажа, че живея до Сатиричния. Нямам билети за събота, но мога около 21:30 да хвърля едно око дали ще изскочи отнякъде забързан Joy
А дано,ама щом казвате,че няма как да успее да прелети...Румен Луканов го бях споменала преди,май за Златния,ама той грачи бе,хора! Как си го представяте да пее?Блъскам си главата с догадки-изникна ми Мариус Куркински,Сиромахов ,Тома,дори и Фики Satisfied .Държа си на Боби,щото ще се разочаровам мъничко.И Светозар слушах много пъти,не ми пасва гласа,иначе си е точно кукумицин,както го определи.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 07:09 от rainbow9020

# 293
  • София
rainbow9020, Мариус не мога да си го представя в подобно предаване, сигурно и аз ще се съглася, че идва краят на света, ако това се случи... Фики пък е прекалено тежък (Не в смисъл на дебел, а тромав.).

Днес съвсем случайно ми хрумна, че може Хишницата да е фолк певицата Бони. Отдавна не съм я мяркала никъде и не знам нищо за живота й. Като тяло пасва или поне пасваше последно, когато съм я виждала. Не съм запозната дали е омъжена и дали вече не й е време.
Дали е омъжена не знам, но има дете-тийн (беше в училището на дъщеря ми) Wink А и самата тя ми е кака, т. е. минала е 30-те.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 06:39 от Спящата

# 294
Не мисля, че е висок мъж, нито пък нисък, по-скоро по средата. Преди няколко страници имаше пост със скрийншотове на Бабата до Зуека и Геро. Беше си почти изправена и беше колкото Геро. Като излиза на сцената наведена е по-ниска от Зуека. Според мен без токчетата е под 1.80.

А колко е висок Турбото. Аз го имах за доста висок...

# 295
  • Sofia
Не мога да си го представя Боби в балета на Л.Иванова.Кога е било това?

# 296
Боби е около 1.80, поне така ми изглежда в Капките, когато застане до Зуека.

Не мога да си го представя Боби в балета на Л.Иванова.Кога е било това?
Около 2001-ва. Тогава Лили Иванова имаше доста големи концерти и ползваше балет “Дива”, с участието на Боби.

Всъщност той винаги е казвал, че се радва, че е работил с нея. Не го гледайте, че е с репутация на луд, той сам си признава, че не харесва ролята си на Турбото и факта, че се е прочул с простотията си. Доста време му отне да излезе от този си образ и да започнат отново да го взимат насериозно.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 12:59 от Lilly_85

# 297
Снощи гледах и Баба Яга, и Боби в Капките- ами точно на неговия глас ми прилича. Не знам дали е той наистина, Баба Яга трябва да литне с метлата, че да успее с времето в събота, обаче който и да е, такъв хубав и забавен образ прави, че мога да гледам до безкрайност клиповете с изпълненията му в Маскираният.

# 298
Не знам дали Боби е Бабата или някой друг ще ни изненада, ама е толкова забавен образ, че отивам да гледам от vbox пак изпълненията му след толкова обсъждане сега, не за търсене на следи, а просто за забавление 😊.
И аз така! Изпълнението му на "Cuban Pete" съм си го пускала двайсетина пъти и все не ми омръзва. People Dancer

# 299
  • Варна
Не съм само аз с бабата, успокоих се. Аз слушам Speed и Poison.

Общи условия

Активация на акаунт