🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 10

• 29 706
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 495
Златният каза, че не готви по телевизията. В "София - ден и нощ" да не би самите актьори да готвят в действителност? В "Откраднат живот" Калин Генадиев приготвяше разни манджи, а в "Черешката на тортата" Димо Алексиев сътвори мазало в кухнята Grinning Аз го разбирам да не е участвал в някое готварско риалити и да не е приготвял реално ястия. Асен Блатечки също не си спомням да е готвил в Черешката, както и Ненчо Балабанов и Евтим Милошев.

# 496
Редовно съм гледала Черешката и нямам спомен Милошев ,Асен Блатечки  да са били участници и готвили там.За Ненчо Балабанов не съм сигурна Rolling Eyes
Липсва ми черешката ,но заради проклетия вирус няма предаване . Unamused

# 497
Хм, Саня Борисова пасва като фигура. Но нищо не мога да вържа с уликите, освен развода и сексимвола
П.С. Печели ,,Мис Видин на десетилетието". 😳

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 19:32 от 4everYoung

# 498
По скоро Златния искаше да отговори на Азис , че не е шеф готвач, а не , че въобще се е явявал някъде да готви. Така го разбрах аз.

# 499
В първи сезон беше Валентин  Михов. В този сезон не откривам подобен образ. Някак си мисля, че си имат определени сценични участници примерно: 2- ма артиста, 2 певици от фолк, 2 певици сравнително от скоро станали известни от различни други формати и т. н....
Все си мисля, че под маската на Златния е някой като Валентин Михов. И се оглеждам от златните футболисти 94 година.
Мои си съждения......
Не са само твои,споко:).И аз ги"минах" всичките,ама удрям на камък.Алъш-вериша ми се губи,златото,което показват ,това 3 пъти "не ",после "да" или подобно беше.Така,както го представят-с богатия си житейски опит,трябва да е на "възраст",бивш спортист,сега бизнесмен-така го разбирам аз.
О, един Лечков си е доста подвижен и си има енергията. Само не знам може ли да пее. Но те футболистите с тези купони, всички могат да пеят Simple Smile
Имаме си и златното теме на Лечков

https://blitz.bg/sport/bg-futbol/stoichkov-tseluvam-lechkov-po-z … o-teme_36560.html

# 500
В първи сезон беше Валентин  Михов. В този сезон не откривам подобен образ. Някак си мисля, че си имат определени сценични участници примерно: 2- ма артиста, 2 певици от фолк, 2 певици сравнително от скоро станали известни от различни други формати и т. н....
Все си мисля, че под маската на Златния е някой като Валентин Михов. И се оглеждам от златните футболисти 94 година.
Мои си съждения......
Не са само твои,споко:).И аз ги"минах" всичките,ама удрям на камък.Алъш-вериша ми се губи,златото,което показват ,това 3 пъти "не ",после "да" или подобно беше.Така,както го представят-с богатия си житейски опит,трябва да е на "възраст",бивш спортист,сега бизнесмен-така го разбирам аз.
О, един Лечков си е доста подвижен и си има енергията. Само не знам може ли да пее. Но те футболистите с тези купони, всички могат да пеят Simple Smile
Честно казано,аз не виждам някаква особена енергия в Златния-даже тромав ми се вижда.Е,не може всеки да е пъргав-Баба Яга е една!Сладураната ми,дано да "разцепи" с още някоя любима моя песен!

# 501
Според мен такава е ролята. За Баба Яга е повече от ясно. Между другото, има немалко пъргави актьори, които чудесно могат да влязат в нейната кожа, но този глас и улики оплексват нещата.

# 502
Ако беше жив Иван Балсамаджиев или Чочо П. отговаряха точно на образа. Друг не ми прилича.

# 503
  • Испания
Красавица!

Алекс лайв - https://www.instagram.com/alexandraraeva/live/

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 19:57 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 504
Хм,в сайта на Сатирата отпреди около 20 мин.пише,че няма билети за тази вечер,а по-рано се намираха.Много агенти са се навъдили,уж само един оторизирахме:)

# 505
  • Испания
Хм,в сайта на Сатирата отпреди около 20 мин.пише,че няма билети за тази вечер,а по-рано се намираха.Много агенти са се навъдили,уж само един оторизирахме:)

След края на представлението Боби лети на метла, а след него десетки метли го следват.

# 506
Дано да има повече аплодисменти и бис... Да го задържат повече от необходимото и тогава ще има цирк. Ох, все щури идеи в главата ми и се смея с глас. Цялата публика е оторизирана от нас Simple Smile

Започва

# 507
Джорджано май е в публиката. Жалко, отпадна ми едно от предложенията за Златния Grinning

# 508
  • София
Криско, очаквано.

# 509
  • Испания
Никакъв смисъл от тази маска. Ни в клин, ни в ръкав.

Общи условия

Активация на акаунт